Poradna duly
Jana Čurdová
Já též, čauky
Ale Inna se začíná budi, tak tu asi nebudu dlouho.
Liduš, o tom plynu jsem zapomněla včera od Ludě pozjišťovat, tak to zjistím dnes. Jak daleko jezdí Ríša? Luda ve všední den do práce tak 35km.
jůůůů to je super…
…a Ládík se mi fakt mooooc líbí, …na toho taky ženský pojedou.....jen mi řekni po kom ná tak krásnej tvar pusinky??? už to máte zkouknutý??? co po kom má???
i vy ostatní??? na koho sou vaši drobečci momentálně nejvíc podobní, co po kom mají a tak…to mi příjde jako dobrá anketní otázka co???
u nás je to přesně podle toho co se říká…že kluk je většinou odobnej do maminky (nebo do její rodiny) a holčička zase má bejt podobná na tátu (nebo jeho rodinu)......
když to tak pozoruju, tak obě děcka mají nos po tátovi, Ríša má po tátovi tvar hlavy, ale oči, papulky, brada..to je moje…a prsty na rukách taky moje, takový krátký buřtíky
Nikča má zase jinej tvar hlavičky, tak si myslím že jí má po mě…má jí takovou víc protáhlou dozadu, kdežto Ríša jí má spíš vytáhlou navrch…(vysoký čelo)…no a jinak je Nika celej Richardův tatík (její dědeček), má takovej malinkej ksichtík, brada taky dědova, oči bude mít spíš po tátovi, i ten tvar očí…no je to Santlerka, kdežto Ríša je Laštovičák…(jmenuju se Laštovičková, děcka sou Santlerovi)…ručičky mají spíš tvar po Richardovi, takový štíhlý, dlouhý prstíky…
napsala bych tady zase něco o tom co si jdu právě uvařit, ale pak byste kafovaly všechny a nic byste nepsaly… ![]()
Patsy su zvědavá kolik ste za to LPG teda nakonec dali…
Patsy R. jezdí do práce 18 km.....jenže taky hodně jezdíme na výlety, k příbuznejm, za známejma, na nákupy a tak…do práce ho to měsíčně výjde tak na 1500, ale když se napočítají ty kiláky co projezdíme mimo práci, tak je benál za měsíc šíleně drahej… ![]()
To jo, Luděk by na benzín nebo naftu už nejezdil, i přes moje protesty vždycky všechny auta předělá sám na plyn
A pak se bojím jezdit, aby mě nevychytali policajti ![]()
Komu je Inna podobná netuším, celkově je zatím tmavá (oči, vlasy) po mě, ale na posuzování tvaru hlavy a rukou je ještě brzy, to se dětem pořád mění.
Ahoj holky,
tak to vypada, ze se nam to mleko mozna upravuje. Dnes jsme zatim meli kojeni, sice casteji, ale bez revu a stacily jen 3 prsa
Nechci to zakriknout, takze TUK TUK TUK
Vcera jsem volala jedne laktacni poradkyni a ta mi potvrdila, ze se skutecne jedna o rustovy spurt v 6. tydnu, at vydrzim, tak jsem se trosku uklidnila. No, snad uz mame ted vyhrano.
Holky v kolika tydnech jste chodili na kycle? My jsme byli poprve ve 2 tydnech, protoze meli podezreni, ze nebude vsechno ok a na kontrolu jsme meli jit v 7 tydnech, ale nestihla jsem se objednat, tak pujdeme az v 9 tydnech.
Pristi tyden nas ceka to ocni a rehabilitace, asi vyfasneme taky nejake cviky z Vojtovky, tak budeme, Lidusko, tak muset cvicit ![]()
A komu je Nelinka podobna? Podle fotek je to presna kopie me, kdyz jsem byla malinka. Jen ja jsem byla trochu buclatejsi. Zkusim svoji fotku nekdy naskenovat a vlozim ji do galerie. Ale nosanek a pusinka po mne zatim nevypadaji, zatim to jde do tatinkovy rodiny, tak uvidime, jak se to bude vyvijet dal.
Jdu si uvarit kafe, ale zkusim se sem jeste vratit, mala zatim spinka v kocarku, vratily jsme se z prochazky.
Patsy některý rysy, třeba tvar hlavy jim už může zůstat a jen nepatrně se změnit…vidím to na Ríšovi, ten tvar je tam furt stejnej.....má ho už od miminka a Nika má tvar hlavy rozhodně jinej.....je fakt že třeba prstíky na rukách nemůžeš posoudit, ale mě třeba děsně odstává od ostatních prstů malíček, na ruce a Ríša to má taky…Niky to nemá a má prsteníček prostředníček a ukazováček skoro stejně dlouhý, to má richard, já to mám tak, že ukazováček je výrazně kratší než prostředníček a tak…prostě takovýhle věci ráda pozoruju.....kamoščin kluk má zase od narození palec u nohy naprosto totožnej s jeho otcem.....je to sranda to pozorovat…aspon vím, že nejsou vyměněný… ![]()
k tomu LPG, hodně nás to láká, včera sme o tom mluvily, ale bojíme se že to výjde na 30 tácků a to ted rozhodně neschrastíme… ![]()
Klaudul to je super že se to lepší…já si to myslela že to je ten spurt…na kyčlích sme byly jen v 6ti týdnech a ted bysme měly jít někdy mezi 3. a 4. měsícem…2 týdny sem, 2 tam, vůbec si s tím hlavu nelam…
KLaudul a mohla by jsi hodit zase nějakou aktuální fotečku Nel…už sme jí dlouho neviděly…co???
dnes pojedem se sousedkou na skupinu pro kojici, tak jsem na to zvedava co mi reknou na to moje kojeni nekojeni
dneska jsem zatim nemusela dat zadny sunar, v noci jenom pil odeme a spal prvni 7h, napil se a spal dalsi 4hod v kuse, ale musel vypit obe prsa, kdyz si da jen z jednoho, tak je za 1.5 , 2h zase vzhuru
jdu na kafe ale vratim se tu(varit to kafe)
Lidiško, mohla bys mi napsat přesný název toho těl. mlíka pro Nikolku? Chtěla bych ho na etu koupit, ale na ofic. stránkách Nivey je jen tohle z dětské kosmetiky:
http://www.nivea.cz/frameset.php