Poradna duly
Jana Čurdová
Lidusko,
teda ja vazne koukam, jake dela Nikolka pokroky
Krasne pasete, gratuluju a jen tak dal ![]()
Liduško, už mám na neto objednaný hydratační mlíko i pěnovou koupel pro Innul
A krásně vám to pasení už jde, nádhera
![]()
Evi, hahaha, ty máš co říkat, taky tu píšeš jsk drak ![]()
Už se tu hodně dlouho neukázala Lucka, snad je všechno ok ![]()
Innul se škube akorát když má prdy, ale začíná dost při kóju sledovat okolí, někdy se někam tak zakouká, že zapomene sát a pustí se. Je sranda pozorovat, jak se potom diví, kam prso zmizelo
![]()
A dneska se brutálně pokadila, tak jako ještě nikdy. Dala jsem ji na bříško, před ni hračky (začíná se jí tam dost líbit) a chystala jsem se na procházku. Když jsem se pro ni vrátila, libovala jsem si, jak tam dlouho vydržela a ani nemukla a když jsem ji vzala, všimla jsem si, že má totálně prokaděný bodyno, punčocháče i trošičku kabátek
No tvářila se náramě spokojeně, musela jsem ji ospršit v bidetu
![]()
Teď usíná v kolíbce, ale nějak sebou ze spaní škube, asi zase prdy ![]()
A poprvé jsem použila v kuchyni autosedačku, koukala na mě jak dělám večeři a pak jak jím a byla moc hodná, prostě ty potvůrky už baví pozorovat, ne jen ležet na znak a čučet do stropu ![]()
Jo a psala jsem vám, jak jsem předevčírem prala? Jsem odpoledne vyprala a pověsila prádlo a večer jsem si uvědomila, že jsem do pračky nedala prací prášek
Totálně vykojenej mozek
Tak jsem to prala celý znovu.
Teď jsem si ostříhala nehty a píše se mi 100× líp, už jsem je měla hrozně dlouhý ![]()
Luděk mi oznámil, že jde na hodinu do hospody
Určitě v osm bude psát smsku, že přijde v devět ![]()
no kdyz pry je dobre prisaty tak by nemel skubat, ale mi prijde ze jak psala dalmi, ze jak uz mu to netece, jak se musi vic snazit tak pak zacne vyvadet
ahojky.
tak jsme doma ![]()
jeste jsem vse nedocetla,ale strasne chvalim nikolku.je to sikulka sikovna
.
my uz taky paseme lip,ale jeste to neni ono
![]()
tak zanet uz je snad pryc.ani jsem k doktoru nesla,proto ze kdyz jsem tam prisla,tak tam bylo asi 10 lidi a tak jsem to vzdala
,ale uz je to asi dobry,tak snad se to nevrati ![]()
klaudulko mala je kocka ![]()
klaudul tak to je super ze kojeni uz je v poradku ![]()
a nevite co luci a viktorek??asi ji napisu sms ![]()
matyasek je porad moc hodnej a krasne spinka.dneska se teda vzbudil driv(v 6),ale zase jsme hned usnuli a vstavala jsem az v 13.00 ![]()
a tady se pise o tom skubani pri kojeni
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a vcera jsem byla v krame a cekala jsem ve fronte u uzenin.matyasek se tak strasne nahlas uprdnul ze se na me kazdej otocil a ja nevedela co rict,tak jsem jen zrudla
uplne mi bylo trapne.chtela jsem rict ze to byl malej,ale uplne mi vypadla i rec
vsichni na me porad koukali ![]()
holky mi uz jsme teda zamcený?? ![]()
a matyas je podobnej nam obema. 
oci asi po me a pusu po zdendovi
tak uz mame svoji zamcenou diskuzi
jsem administratorem fora,ale jestli ma nekdo zajem,tak klidne misto admina prenecham.
diskuze je zde https://www.emimino.cz/modules.php?…
vstup maji zatim povoleny jen nase clenky
,ale jestli chcete nekoho pridat,tak mi staci kdyz mi pisnete jmeno ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
muzem tam zakladat i ruzne podskupiny,treba kdyby jsme resily prikrmi,prdiky atd.. aby to bylo prehledne.
aspon doufam ze jsem to dobre pochopila ![]()
a jak to jako funguje to zamknuti, kdyz se odhlasim tak se sem nedostanu?
uz hodinu uspavam a ne a ne zabrat, a to mel svuj obvykly cas uz pred hodinou
andi a muzes tam tetko??
kdyz se odhlasis tak jako anonymni se tam nedostanes,ale kdyz se zas prihlasis,tak se tam dostanes ![]()
odskrtla jsem koho tam chceme a zatim jsou to jen holky co jsem chodi,ale klidne pridame i kamosky atd
no ja to mam doma nastavene tak, ze me to prihlasi automaticky, ale kdybych byla na jinem pocitaci, tak rikas ze se tam teda dostanu, jo?
pridala jsem jednu fotku z dneska do galerky, mahi je tam se sousedcinym victorem, ktery je jen o 9 dni mladsi nez mahi, jak se victor narodil, mel pres 4 kila, vetsi nez mahir, no a podivejte tedko. nas ma pres 5 kg a victor 4.5kg. ona sousedka mela problemy, ubyval ji na vaze, ubyl dokonce az na 3.6kg.takze to ted dohani
ted teprv jsem si precetla ty stranky o tom skubani pri kojeni, uplne jak kdyby psali o nas…no uvidim, dnes jsem po kojeni jeste tech 15min odsavala kazde prso, nic neslo ale pry to mam stimulovat tak ze pry za tyden uvidime, ze by se melo tvorit vic mleka a malemu bych nemusela uz davat ten sunar, nedavam ho furt, jen jak nema po kojeni dost, a v noci vubec, to mu staci nekdy dokonce i 1prso, jinak mi vypije pres den obe dve a jeste nema dost
no uvidime, ale to kojeni vubec neni zadna sranda jak sem si myslela ze to bude jednoduche a neni, vubec.
tak si pripadam jako kdybych trpela samomluvou, no snad zitra tu nekoho potkam, vzdycky tu kecate, jak ja nemuzu, jak se musim venovat nasemu zlaticku,
jeste se mi nechce spat, ale mela bych jit, clovek nikdy nevi jaka bude noc, jesi se vyspim nebo ne