Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
16.10.07 10:50

Sedmo, díky za radu, já tam tu rourku jen chvíli nechala a nevrtěla s ní. Mám z tesca taky spací pytel s medvídkem a teď jsem koukala, že mají i nový vzor. Mám celkem 3 různě řešený pytle a jsou super.

http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …seznámek… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …fotogalerie… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
16.10.07 11:47

Patsy to jsi dobrá,my dali 450,–,ale zase píšou do 9 měsíců,Evi je o právě ten druhý má psa nebo králíka nebo co to je,s tím médou máme body a overálek…je to sladký,já se do tesca dostala po dlouhé dobé a nestačila jsem kukat jak tam mají krásné věci,byla jsem opravdu jak dědina ve městě :D ,Jirka se za mě prý styděl :D ,lítala jsem od regálu k regálu a nevěděla co,vybírala jsem i na čerstvé mimčo a vzala bych nejradši vše…
zase kuknu.musím jít něco dělat…Maty,Míšo :srdce: k narozeninkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
16.10.07 11:55

ahojky, mám radost…krásně ste se rozepsaly, že mi dalo trošku práce se tím prokousat…ale aspon to tady už žije…

KLaudul, já to vidím taky na ten sprut…vydrž a hodně pij…to je jediný co můžu poradit…no a v 6ti týdnech se chodí na kontrolu k
Dr. ne???? tak by ses jí mohla zeptat??? nebo už ste byly a malá s tím začala až po kontrole???

holky se spacíma miminkama v noci, taky se musím pochlubit, Niky taky vydrží klíďo 9 hodin…Patsy už ste nás dohnaly… :wink: .....to je naprosto úžasný…sice ted poslední 2 dny to bylo jen 7 hodin, ale před tím to bylo labůžo, doufám že se k tomu zase brzo vrátíme…

ad spací pytel..máme, ale použila sem jen jednou…Nikolka je v tom studená jak led…potřebuje mít zakrytý ručičky a my máme pytel řešenej jako vestu…takže jí rači zabalím do deky, a zakryju peřinou a to je pak krásně teploučká…

Sedmo taky ted vrazíme do auta ZASE kolem 5ti tácků…a to ho náhodou nikdo nenaboural nebo něco podobnýho, ale budou se tam tento tejden dělat nový rozvody a odchází nějakej stabilizátor, tak se bude měnit…no úžasný… :roll: …mám pocit že nerveme prachy jinam než do auta…a to sem si mylsela že když nebudeme šetřit a koupíme auto nad 100 táců, že bude klid…leda prd…sme klidně mohly koupit auto za 50 a nemusley sme splácet tu nehoráznou sumu a peníze bysme do toho rvaly úplně stejně, jak do auta za víc jak 100..... :? …a je to 7 let starý auto…necelejch…asi máme smůlu na auta…

jo a do cvičení mě ještě nic nedonutilo…už sem 2× navrhovala Ríšovi, at mi snese z půdy rotoped a nějak se k tomu nemá a mě to vyhovuje..... :oops: …navrhla sem mu to jen abych měla výmluvu až bude mít narážky na mou postavu.....atlet jeden 8)

MAtyáškovi a Mišce přejeme vše nej k dvouměsíčninám…

Andi to je super že taťulda koupe…to ten náš začal koupat Ríšu až ted co máme Nikol......proč by se před tím namáhal, když já to podle něj zvládnu líp a rychleji…no ted musí…páč koupání máme tak, že se koupou v jedný vaně, já umeju Nikču a Ríša jí polívá nebo si hraje a jak jí vyndám, tak nastupuje R. a umejvá Ríšu…a chudě malý Mahi s tím očkováním…modráka jo…to je děs…ale zvládá to dobře, dle toho co píšeš…

jdu si udělat kaučinko…už se na něj vyloženě třepu…tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 12:44

myslela jsem ze neco napisu, ale jak jsem docetla, posledni radek o kaficku, tak jdu na to taky, maly zase spi, vzbudil se akorat na papu, je nejaky divny, takovy mimo porad, anebo rve jak tur, asi po te injekci, jdu postavit vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 12:45

jo, ne ze bych nemela co delat, ale nikdo tu nebyl tak jsem dala par fotek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 12:45

a porad cekam na ten digestor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
16.10.07 12:49

kruci, příště nepsat nic o kafu, pak se mi všechny zdekujete do kuchyně ho vařit a nic nepíšete… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.07 12:50

Liduško, Inna spává zá:,–(ně s rukama hore, takže je přikrytý mít nemůže, určitě jí bude spací pytel vyhovovat.
Dělám biftečky s hranolkama, Inna i Luděk spí v obýváku :lol: Byl dnes dávat destičky, tak má zbytek dne volna, takže s námi půjde konečně i na procházku.
A auto mám Opel Kadet za 15tis., Luděk tam namontoval plyn, takže jezdíme skoro zadarmo a jsme spokojení :lol:
Jdeme obědvat, musím vzbudit toho spáče, pá

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.10.07 12:51

No výborný, samo mě to odhlásilo! :( Patsy

• Citovat
  • Upravit
3845
16.10.07 12:55

a Patsy na kolik to předělání na LPG vyšlo, taky o tom přemýšlíme, páč to sou 3000/měs. za benzín… :?

Andi Mahirek je sqělej…má super tvar hlavičky, jo to krásnej puclík… :wink:

já dneska vařila kuř. prsa na smetaně, s žampiony, rýže…teda pekla, né vařila-......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 14:46

uz tu zas nikdo neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.10.07 17:50

Fotky máš Andisku v galerce. :lol: A Mahirek je fakt frajer, na toho ženský poletěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.10.07 18:09

Liduško já nevím, zjistím to a zítra písnu. Ale nás to vyšlo za hodně levno, jen nádrž se platila, Luďa si všechno dělá sám, tudíž jezdíme načerno :lol: Ale pššššt :lol:
Jdu kouknout do té galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.10.07 18:12

Tak fotky jsou skvělý :!
Andisko, Mahirek je fešák, ty černý džíny jsou boží :lol:
Evi, k fotce s digetoří nemám co dodat - dokonalost sama :lol:

Dneska byl super den, krásný počasí, Inna pořádně neřvala (jak je v poslední době denodenním zvykem), byli jsme s Luděm na dvouhodinové procházce včetně zastávky na kafíčko na zahrádce, teď jsem Innul nakojila, pohrály jsme si, zatopila jsem v pokoji, že ji vykoupu a mezitím usnula :lol: Dneska je to fakt zlatíčko, kéž by to bylo každý den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 19:36

super fotka s digestorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie