Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
16.10.07 10:10

Čaute :!
Klaudi a jak poznáš, že nemáš mlíko? Taklhe mi vyřvává Inna taky skoro pořád a zkllidní se jedině u prsa. Ale není to tím, že by měla hlad, prostě je protivná. Ať je miminku cokoliv, tak se u prsa vždycky uklidní, třeba řve jen tak.

Holky, dneska máme nový rekord - 9 hodin 8O

Evi, pořád se na ten seznámek nemůžu vynadívat, krása :lol:

Andisko, to je anglické zdravotnictví tak špatné???? Jsem myslela, že je to oproti nám kdoví jak dopředu :! Na očkování se taky netěším, chudáci miminka, a potom ještě náušničy :(

LIDUŠKO! Taky se strašně omlouvám! Hlavněže tu pořád čučím a nevšimnu si, že Nikolka měla 12. mininarozeninky :( Tak dodatečně Nikolce všechno nejlepší, hlavně zdravíčko, mlíčko a hodnýho bráchu :lol:
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/89.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 10:10

tak kdepak jsou fotecy?jsem zvedava na ten digestor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 10:15

taky gratuluju nikolce k trimesicninam
jo patsy to by ses divila jaky to tadyje hnus se zdravotnictvim, taky jsem si nejdriv myslela ze bude lepsi a tak, ale po 4letech uz to mam prokoukle, mas chripku jak hrom nebo jinak nemocna a nedaji ti nic, paralen vzdycky na vsechno, skoda mluvit.
to mas dobre, ze se u prsa uklidni, kdysi to taky zabralo, ale od te doby co sebou zacina ke konci kojeni sit uz to nezabere, spis dudlik a vozeni v kosiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
16.10.07 10:17

Patsy,

kdyz ona nejdriv krasne saje a je videt, ze to do ni tece. Ale po tech 5-10 minutach se zacne vztekat, jeste se parkrat prisaje a zkusi to, ale pak uz je to jen rev, tak vystridam prso a zase chvili saje, ale pak se to opakuje nanovo. Kdyz zacne tohle delat, tak uz je prso uplne mekke a kdyz se snazi mleko vymacknout, tak uz nestrika ani netece, proste tam uz asi neni nebo je hodne vzadu a ona na nej nemuze nebo je fakt nevim. Prso ji ale neuklidni jako Innusku.

V nedeli nam bylo 6 tydnu a zacalo to z niceho nic, tak snad je to opravdu tim spurtem, ale bojim se, aby nezacala nejak stradat.

Myslite, ze delam chybu, ze ji v noci nebudim? Ze se tim muze tvorit mene mleka? Ale zase je divny, ze se nakonec tim dudlikem ududa a dokonce i usne, to by prece vylozene hladove (kdyz neni zeslable) mimi neudelalo, nebo jo?

Ach jo :cry: Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
16.10.07 10:19

Andisko,
tak to bude asi uplne stejne, ale ja nezkousela mleko odsat. Ja porad doufam,ze se to behem par dnu upravi a bude zase dobre. Nechce se mi zase zacinat s prikrmem, podobne jsme to meli kolem 3 tydne a upravilo se to po jednom dni prikrmu a casteho kojeni, ale to u kojeni usinala. Ted rozhodne nespi a jen rve. Mozna jen tim, ze to tece pomalu a chce, aby to teklo rychle. Ja vazne nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.10.07 10:20

Klaudulko, tak s tímhle zkušenost bohužel nemám, ještě se mi nestalo, že by Inna vysála celý prso a nic tam nezbylo, jsem asi bezedná… :lol:
Zkus se podívat na kojeni.net Je tam toho spousta a vždycky perfektně poradí, stačí, když si projedeš starší otázky, určitě tam měl někdo stejný problém jako ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.10.07 10:21

Jó holky, ještě tak dva tři měsíce a začnemě řešit příkrmy - to bude oříšek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 10:22

jo patsy a jak to delate? ze mala spi 9!hodin? to se nam jeste nestalo, max6 a to jen 1× za noc

ted jsem se divala na mahirkovy nozicky, normalne mu po te jedne injekci udelali modrinu, chudacek.

a ted neco pro pobaveni:
vcera ho manza krmil, pak ze ho prebali, to byla teda nadilka, byl spinavy az na zadech, cele tricko a tak, tak jsme ho utreli a manza jak je s nim takovy jeste nejisty nebo co, si ho otocil na brisko, ze mu utre ty zadicka a sup, maly lezel v kaluzi curanku na te prebal podlozce, a smal se u toho jak by to byla nejvetsi sranda, takze pak ho muj mily uz teda okoupal, byly sice 4 hodiny teprv, ale potreboval to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
16.10.07 10:27

Patsy,
diky, mrknu tam, jestli cas dovoli. Tak ja bezim zase kojit, mala se uz budi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.10.07 10:27

klaudul, to popisuje presne jak u nas, taky asi od 6 tyd zacal, tak nevim, ale i kdyz rikaji, ze se mliko tvori furt tak mi ne, jako ze jo, trochu strikne, ale az tak za 3 hod je tam neco, ale vysaju kdyz to zkousim max 80ml, z obou prsu, coz si myslim,ze malemu nestaci.
jsem z toho zoufala ale nikdo mi jeste dobre neporadil, oni radi jen takove vseobecne, co se vi a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.10.07 10:29

Andisko, to je věkem, upravilo se jak kojení na 6× za 24 hodin (někdy teda 7×), tak noční spánek, vždyť Inna je o měsíc starší než Mahirek, třeba se tam taky dopracujete. Poslední dva dny to bylo v noci 8 hodin, dneska už 9, to by jí mohlo vydržet, by mi to vůůůůbec nevadilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
16.10.07 10:30

Ahojky holky,pravidelně čtu,jen nemám nějak co psát…
Evi,zrovna včera jsem po dlouhé době tu rourku použila,protože se už 2 dny kroutí,měl chudáček takový špunt a ten mu nešel vykakat,vždycky tu rourku dám opatrně do zadku,spíš točivým pohybem,tak nějak cm,točím doprava,doleva a malilinkato jakoby tu dírku roztahuju a prdík vyjde a taky bobek,ale nesmíš mít tu trubičku ucpanou…ale fakt jemně,malý většinou drží a to vím že se mu uleví a ještě zvedni mu nožky,to se mu líp tlačí.Kdybys něčemu nerozuměla tak se ptej.
Klaudulko u nás jak píšou holky-přes den začal pít po 2 hodinách,já už teda i občas dám jen flašku,prtože cítím,že prsa jsou prázdná,hlavně když zapomenu pít,to je duležité,ale už začíná i vymrzovat,prostě ho neba jen ležet a koukat na jedny hračky,střídám s ním pokoje,hrazdička taky chvilku zabere,tím že chodíme do školky,tak nám hodně času zabere kočárkování,takže se nenudíme…a kdy máte jít do poradny k dr?jo a u malýho když nevím jestli je to hlad,tak mu dám malíček do pusinky a když saje,tak hlad má,jinak se třeba usmívá,prostě dělá kraviny…
V neděli jsme byly v tecsu a neodolala jsem nad spacím pytlem a musím říct super věc,malý si pěkně pokope a přitom je zakrytý:) a vypadá sladce…
Tak dnes máme rekord všech rekordů-malý spal celou noc bez probuzení-od 21.30do 6.45 :D jsem krásně vyspaná…včera jsme byly v poradně,tam mě šokoval váhou-5,5kila 8O ,kilo za 3 týdny…za měsíc nám začíná očkování…
Jinak jsme v pohodě,dnes přišli fotky,jak jsme se byly fotit v ateliéru,kluci jsou krásní,já jsem jak kysna…ale už jsem začala cvičit pilates a je to pěkný záhul…
To je tak asi vše,fakt jsem poslední dobou nějaká dutá,taky na sebe prásknu,že ta oprava auta,jak jsem uvařila stála 5000 a prý stačilo,kdybych si všimla,že to vře,zastavit,nechat vychlednout a pak nechat za 500 vyměnit termostat,tak si dovedete představit jak to mám pěkně na talířku…tak papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
16.10.07 10:37

Klaudul zkus to chvíli vydržet,častějš přikládej,aby se začalo dělat víc mlékatřeba má malá větší spotřebu a bude chvilku trvat než se ti v prsách začne víc tvořit,je to boj,vím…včera jsem zrovna dr říkala,že má nejvíc práce u kojení,tlačí,vzteká se a přitom mu to teče z pusy…holt to není flaška a musí se snažit… :D
Liduško opožděně vše nej malé k mini narozeninkám :srdce: malý se budí..pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.10.07 10:40

Včera jsem taky koupila spací pytel, měli ho v akci v Penny marketu za 199,– myslím. Vel. 70, těším se, až se nebude pořád v noci odkopávat :lol: Dneska ho vyperu, snad do zítřka uschne, aby v něm už mohla spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.10.07 10:41

Koukala jsem, že 2 měsíce měl včera Matyášek a dnes má Michalka. Gratuluju!http://sirmi.ic.cz/kytka/68.gif /> Nějak mi blbne šňůra u fiťáku, takže foto se pozdrží!
Klaudulko, mně se taky Ládík asi po 10min začně škubat,ale z prsa furt mlíko teče. Tak si ho dám na rameno,on si hned krkne a dávám druhý prso. Za chvíli ale škubání zas. :? Tak ho nechám už je chvíli. Rozhodně zkus vydržet a UM nedávat!!! My to měli podle tabulek-3. a 6.týden spurt, co trval několik dní. Ve dne skoro co 1,5h a v noci po 2h a navíc cucal přes půl hodiny. Vždycky se to pak zase uklidnilo. Zatni zuby, to přejde! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí