Poradna duly
Jana Čurdová
koukala jsem na fotky a mahirek je fesak ![]()
lenul mi se nevztekame,tak neporadim,ale dudlik dudla porad,ale chce jen jednu znacku,traba by misa vzala nakej jinej a taky jsem na nej na zacatku dala trochu mleka a vzal ho hned,tak to vyzkousej ![]()
a zvhlcovac mame a stejnak malej chrochta ![]()
My koupili tenhle zvlhčovač http://www.proalergiky.cz/…ly-care.html, až nám přijde, dám vědět, jak funguje.
http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …seznámek… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif …fotogalerie… ":https://www.emimino.cz/modules.php?… http://sirmi.ic.cz/hvezda/19.gif
Liduško, fakt si z toho nic nedělej, každej má něco, pro nás je zase horor koupání a často se vzteká a brečí pro nic za nic, dneska fakt celej den, ani vůbec nespala, jen po cestě v kočárku, ani teď nespí, Luděk chová. Nikolka je aspoň hodná. Tak pěkně cvičtě a uvidíš, že bude dělat velký pokroky http://www.sirmi.ic.cz/kytka/95.gif
Dalmi, Mayášek je skvělej a krásně se směje, navíc ve vaně, o tom si můžu nechat tak akorát zdát
Lidi jsou svině, ještěže se prarodičům nic nestalo ![]()
Jinak Inna taky chrochtá, ale už jen trošku, když byla menší, tak to bylo hrozný, dr. říkala, že je to v nosohltanu a je to u miminek úplně normální. Kokupila jsem na to v lékárně mořskou vodu ve spreyi a 2× denně jí to prošplíchla, teď už to nedělám, stejně to nepomáhalo.
Leni, Inna je vztekací dost, zabírá jedině nošení přes rameno a ukaování různých věcí, nejvíc se jí líbí v kuchyni. Nebo někdy pomůže, když ji rozbalím z plínky a nechám jen tak prokopat, vyřvat absolutně nezabírá, stejně to nevydržím dýl jak 10 minut. Prostě chovám, přebalím, zkouším hračky (abslutně bez úspěchu), zase chovám až většinou dřív nebo později usne
Je to docela záběr, jak už jsem psala, dneska to bylo celý den.
Patsy u nas to nektery dny taky tak je..ale nekdy nepomaha ani to chovani…a nekdy zas se vzteka a vzteka tak ji polozim do postylky a je klid..a za chvilku usne..ja nevim co ji vzdycky tak rozcili…
Matyášek je krásnej chlap!
A to s prarodičema je strašný, já bych asi měla pár bezesných nocí…tohle je moje noční můra. ![]()
Patsy, Ládík zatím nezlobí tolik, ale když už nevíme, šoupnem ho na přebalovací podložku na sporáku a zapnem digestoř-jednak miluje a uklidňuje ho ten rachot a pak ho taky fascinuje ta mřížka zespodu digestoře.
Někdy mu zapnu i světlo(asi by neměl koukat do žárovky
), a to je pak už úplně mimo. ![]()
ahojky, tak jsem tu chvili nebyla a vsichni najednou pisete a jak tu jsem tak nic, no ale jak to tak ctu, tak je to vsude stejne, jak psala lenulinda, tak maly ma uplne stejny rezim a taky tak casto papa
tak ted sem se zasmala pri predstave maleho na sporaku, jak hledi na digestor
holky tak to Vas obdivuju ze to zvladate takle s klidem
.Ja si rikam ze pan buh asi vi,ze jsem nervak,tak mi poslal hodny dite,proto ze ja bych se asi fakt zblaznila.
jeste kdyby malej porad tak brecel,tak bych na to byla sama,proto ze zdenek je v praci a moc mi teda nepomaha,spis vubec.malickyho miluje,ale prebalovat ho nechce a chova ho teda rad,ale aby snim v noci byl vzhuru,to nehrozi ![]()
evi to jsem se nasmala stim sporakem
![]()
a dekujeme za komplimety ![]()
a k tem prarodicum,tak s toho byli taky hotovy,ale tim ze jsme tam byli se hodne uklidnily a Belina(pes) tam nikoho nepusti.ma 80kg a myslim ze by tam vlezl akorat blazen ![]()
tak ja jdu cumet na tv,jsem nak prespala a usinam kazdej den az tak v 1
,malej spi az do 8 bez kojeni a pak zase az do 14,takze naspim az az
,takze jdu na mimibazar ![]()
ahojky, díky za podporu, včera sme z toho byly tak zdrblí, že to vypadalo spíš černě než optimisticky, dneska je vše lepší…Nikolka je stále usměvavý zlatíčko a u cvičení už není tak strašnej řev, asi si zvyká a příjde nám, že to začíná zabírat…je to vůbec možný??? cvičily sme zatím 5× a když jí položíme na bříško tak tu hlavičku začíná zvedat líp…je to sice nepatrná změna, ještě je před náma asi dlouhá cesta, ale mini pokrok tam vidíme…
Evi nejvíc mě včera povzbudil tvůj koment.....že po psychické stránce by nám žádná Vojtovka nepomohla…takže díky…
…je to fakt jen malá šmouha, kterou co nevidět odstraníme… ![]()
dneska su fakt optimistka.....super den…teda aspon začátek… ![]()
Lenulko Niky dudlá furt, občas ale taky plive a řve dokud nepříjdu a nedám jí ho tam z5, může se to klidně opakovat 10× do hodiny, ale pak usne…jinak to že Míša v 6ti týdnech nezvedla hlavičku je něco trošku jinýho, než když to Niky neudělala ve 3 měsících…proto mi ta Dr. řekla že to odpovídá 5ti týdenímu dítěti..... ![]()
Dalmi tak hlavně že sou prarodiče v pořádku…ste hodní, že ste za nima jely, to od vás bylo hezký…Maty je úžasnej borec…
![]()
musím jít, zatím pááá
jo a jedna jobovka…dneska sem musela odblešovat psa a její pelech.....včera sem ještě ke všemu tomu štěstí zjístila, že nám po koberci skáčou blechy, když sem nahlídla k Sindě do kožichu, tak sem se zděsila.....vůbec nechápu, kde k tomu přišla.....a kdo ví jak dlouho je měla, než sem si toho vůbec všimla…no naštěstí už sem to tady vystříkala Difusilem a psa 3× drhla šamponem proti blechám, tak doufám že to bude ok…hrůůůůza… ![]()
Dalmi, Matyášek je neuvěřitelnej-8 hodin v kuse
, to se někomu nepoštěstí ani ve 3 letech.
My normálně přebalujem v kuchyni na sporáku-máme sice plynovej,ale má krycí skleněnou desku-na to dáme přebalovací molitan. podložku a jedem…sporák je totiž optimálně vysoko,abysme se nemuseli ohýbat a ještě se tam Láďovi líbí. ![]()
K dudlíkům-mám pocit, že Ládík se pliváním dudlíků vyloženě baví, :/flus-řev-taťka nebo mamka si mě všimnou a daj mi ho zpět/: tak se to furt opakuje. Ale dudlání má rád. Máme placatý silikon. Třeba Mišce bude vyhovovat jiný tvar nebo materiál. Já jinej ani nezkoušela.
Lliduš, hlavně ať se ti děti teď s pejskem nemuchlujou. Ne kvůli blechám
, to by určitě přežily, ale kvůli tomu Difusilu.
A myslím, že po včerejšku tohle není jobovka, ale věc pro zasmání.
![]()
s tema dudlikama mate pravdu, treba zkusit jine tvary, ten nas nechce jiny nez tresnovy tvar, zadny silikon, obycejny latex, blazinek. Maty je strasne sikovny.
je tu ted nekdo?
Dobré dopoledne,
nějak nemám sílu se usmívat, včerejšek byl děs, dneska ráno taky nic moc, aspoň že v noci se fakt budí pravidelně po 6ti a pak po 4 hodinách a aspoň se trochu vyspím. A to jsem ještě včera v noci uklízela chodbu po dělnících, nadělali pěknej bordel.Teď je nakojená a z kolíbky, kouká na lustr, snad usne.
Dalmi, moje povaha má do kliďase taky hodně daleko, jsem cholerik, nase.e mě každá blbost, ale s dítětem je to něco jinýho. Nemůžu mu vynadat nebo ho zbít nebo prostě odejít pryč, když mě vytáčí. Je to moje dítě a i když zdánlivě bezdůvodně brečí a dává mi zabrat, je mi ho zároveň líto, pže k tomu pláči nejspíš má nějakej svůj důvod, akorát já nevím jakej. Prostě to musím vydržet, není to napořád. Já chci zpátky svoje hodný miminko, jakým byla do dvou měsíců
![]()
Leni, u nás chování taky nezabere vždycky a hlavně, jak má kolem 6ti kilo, tak ji ani moc dlouho chovat nevydržím, by mi upadly ruce.
Evi, digestoř třeba taky někdy vyzkouším, rozesmála jsi mě, dík ![]()
Včera mi přišel dopis ze sociálky, přiznali nám přídavky 256,– Kč, haha, dobrý výpomoc ![]()
Liduško, jsem ráda, že už jsi zase ta stará známá optimistka ![]()
HA, vypadá to, že usnula, díky bože!
Dalmi, já jsem taky na všechno sama. Luděk je doma z práce po třetí hodině, ale hned potom jde dělat tu fasádu, jezdí sem kolem čtvrté dělníci a fachají až do tmy. Takže za náma přijde v sedm, osm večer, vykoupe se, nají, chvilku si Innul pochová, pak sedí chvíli na netu a jde spát
Ale mám pro to pochopení, fakt se docela nadře. Slibuje, že až bude ten blázinec s barákem za náma, tak bude pomáhat víc a těší se na to. Když mu řeknu, tak ji klidně i přebalí, bude asistovat při koupeli ve velké vaně, chtěla bych to uskutečnit už dneska, jestli přijde v rozumnou dobu.
No nic, dopiju kafčo a jdu dělat oběd, dokud spí, pak už nemám nárok.
Jo a ještě jsem zjistila, že pití bezkofeinové kávy v těhu je mnohem horší, než když bych si dala 2 normální šálky denně. Fakt skvělý. A to jsem si myslela, jak tím Innul prospívám ![]()