Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
1.10.07 18:33

Tak to jsi mě Liduško uklidnila, stejně mám černý svědomí, protože kolik věcí se může za 10 minut stát…ale nebudu taková hysterická matka :?
Cien plínu měla zatím jen jednu na zkoušku, máme ještě půl balíku Huggiesek dvojek.

Holky Inna má od jídla už 4 hodiny, spí jak zabitá a nevypadá, že by se chtěla budit. Takže mám zase dilema - budit - nebudit. Nechci ji násilnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
1.10.07 19:16

Lído, díky za kočárek! Perego je Perego! :wink: A musí to být super pohled i s Ríšou dole :lol: nechápu, jak se tam může poskládat. 8O :D A Niky spí jak andílek. No a reakce baby na šátek je :-) , kdyby si všímala radši svých zad…kdo ví, jestli ji máma na pole taky nenosila v šátku. Taky už jsem zažila negativní reakce…a co zádíčka…a nemá skříplý nožičky? :-( A k míči, pasení mu na něm šlo mnohem líp, narovným je to těžší a nejsme si ještě tak jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.10.07 11:40

ahojky, tak koukám že ste toho včera zase nažvanily… :roll:

Patsy doufám, žes včera Innul nebudila.....když spí, at spí…ona se na jídlo přihlásí vždycky, toho bych se nebála…

Evi fotku s Ríšou pod kočárkem můžu taky pořídit, když tě to tak zajímá… :wink: …stejně by mi to v rodinným albu chybělo…

nějak nemám co psát, to bude tím, že sem skoro nikdo nepíše… :evil:

tak jdu na capučino…páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.10.07 12:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.10.07 13:30

Ahoj,
no, přiznám se, že jsem ji trošku vzbudila, chtěla jsem ji po kojení pak vykoupat a kdybych měla čekat než se vzbudí sama, tak mohlo být klidně 9 hodin a to už by se mi nechtělo :oops: Ale pak spala docela dobře.
Zato dneska kolem oběda měla šílenej záchvat pláče, pomáhalo jen chování, to okamžitě usnula, ale jakmile jsem ji položila, tak spustila takovej srdceryvnej řev, žádný poplakávání. Jenže pak jsem musela jít slít špagety, protože jsem u toho ještě vařila a to jsem neměla dělat. Spustila takovej hysterák, byla jako v tranzu, vypleštěný oči, rudá jak rak a ještě se u toho (nebo z toho) šíleně pokadila. Naštěstí pak hned usnula, tak nevím, co jí bylo, možná ji i bolelo břicho, podle toho kadění. Bylo mi jí tak líto, že jsem chvilku brečela taky :cry: :cry: :cry:

Liduško, dokonalá fotka :! :lol: Moc vám to všem třem sluší, nejvíc samozřejmě Nikolce v šátku :lol: :lol:

Odpolko možná půjdu s kamarádkou a jejím synátorem na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.10.07 13:45

ahojky.
mame se skvele.maty je porad strasny zlato,ale porad nekde litame a nemame cas :roll:
dneska jsem ho chudacka musela vzbudit uz v 10 proto ze jsme sli na kycle a dr mel dovolenou,takze zbytecne :twisted:
lidus moc vam to slusi.dve kocky a kocour :wink: :wink: :wink:

patsy ja taky vcera brecela.koupala jsem malickyho a trochu se mi loknul vody :oops: :oops: :oops: (jsem strasna matka,ale nechapu jak se mi to mohlo stat)tak jsem ho hned otocila(fakz jan malinko se napil) a on jak se lekl tak zacal tak strasne brecet ze jsem ho tak brecet nkdy neslysela.tekli mu slzy a ja pak brecela jak krava :cry: :cry: za chvilku se uklidnil,ale ja mela takovy vycitky,ze jsem do dvou do rana koukala do stropu a stridave brecela ze jsem mu ublizila :cry: :cry: .jeste tet me to tak strasne moc mrzi..

holky budu tet asi tyden pryc.musim k babi.neco se stalo,ale je to na dlouhy povidani,tak vam to pak vylicim :roll:
tak se opatrujte.mam sice notebok,ale nemam prenosnej internet a bracha mi ho asi nepujci,kdyz jo,tak napisu.
opatrujte sebe i milacky,mozna se vratim driv papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.10.07 14:04

Tak se taky pochlubím fotkama :lol:

v lacláčkách http://foto.dama.cz/…7/177544.jpg

a zase pase http://foto.dama.cz/…7/177546.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.10.07 14:17

Dalmi, zařiď nám prosím to zamknutí diskuse pleas!!!!!!

Jo, je to fakt hrozný, když se těm bezbraným tvorečkům něco špatnýho děje a my s tím nemůžeme nic udělat. Tím hůř, když to ještě zaviníme my :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.10.07 19:20

ahojte

dnes nejak nestiham :( boli me hlava…
rano jedu na gyndu a pak s malou na prohlidku po sestinedeli..

preji vsem dobrou noc..

par fotecek ( jo a to tricko s kocickou co ma MIsa na sobe je velikost 68 8O …too je hruza je nejaka dlouha ..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.10.07 19:21

8O 8O 8O Patsy, to jsou teda krásný kukadla…a ona už je nemá šedomodrý,ale tmavý 8O Já myslela, že se vybarvujou až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.10.07 19:23

:wink: jo a vsem chvalim miminka jsou vsichni kouzelni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.10.07 19:31

Miška má krásný tričko a je taky kočanda!!!
My jsme po poradně-4390g(po brutálním vyblinkání-takže normálně asi ještě víc :lol: ) a 54cm(5 cm od porodu…to je takovej fofr, ach jo). A vše ok, na bříšku samozřejmě hlava ani milimetr nad podložku :lol: , co by taky pasení předváděl cizí ženský. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.10.07 19:34

ahoj Evi :) gratuluji k dobre konntrole..

no ja taky myslim ze Misa ani nehne hlavou??? a co na to rikala pani doktorka ze se ani nehnul??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.10.07 19:42

dr. pasení ještě vůbec nechtěla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.10.07 19:50

aha :) a ja myslela ze uz to po nas bude chtit ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí