Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, mám hodně podobnou, jen růžovou
Taky je to 68 a měla jsem stejný obavy jako ty, ale bylo to naprosto zbytečný,pže je jí zatím děsně velká, počítám že jí bude nejdřív za měsíc ![]()
Ahojky …nedá m to reagovat:)))…
Dalmi,paní vy nás trochu houpete néé
…10-12 hodin spát,kdy vaříš,nakupuješ a tak???A co pejsek,to není možný vše stíhat..prostě ti to nevěřím ![]()
Jinak u nás pořád stejný,dnes jedeme na nožičky,tak snad to bude dobré…malý plače,tak papa…M.
Sedmo, Ládík přesně jako Ondrášek „začíná být čilejší,takže vydrží i hodinku být vzhuru,kmitá rukama nohama a pozoruje okolí,to by ještě šlo,pak začne řvát,mysleli jsme,že prdíky,ale asi spíš hlad,takže asi nějaký spurt,jí pomalu co 2 hodiny“Akorát my máme i prdíky-prdí neustále jak starej chlap a někdy se kroutí jak žížala.
A v noci se budí zase jak psala Patsy posledních 5 nocí velmi často (dřív vydržel i těch pět hod., teď 2-3hoďky).
Asi je nějakej spurt ve vzduchu!
![]()
Přišlo mi včera porodný, ale skoro celý padne na zaplacení Radkova školení, který mu platili v předcház. zaměst…jenže změnil místo a musíme to zaplatit-ach jo. ![]()
Sedmo, držím palce na nožičky!
K těm kombinézkám, mám z -MMB 68 a zdá se mi doost velká. Z práce jsem dostala fleecovou-ale 74-80.
Bylo mi blbý ji chtít vyměnit, ale je jak na slona ![]()
Holky nezapomente,že pod kombinézu přijde ještě pár vrstev oblečení,tedy jestli přijde nějaká zima a jestli jsou větší nohavičky tak to neva,jsou schovaný ve fusaku a nemusíte kupovat za 2 měsíce novou,tey jestli nemáte na kontě 30 000
(Dalmi to je obyč závist,já je tam mám taky,ale nachystaný na fasádu
),vím že Robík měl 68 chvilku,snad 2krát,ikdyž byl teda o měsíc později…
ahojky.tet jsem vstavala a chystam se k tomu holici. ![]()
no abych se priznala tak co jsem doma tak jsem varila 2×
a uklizim az odpolko kdyz je doma zdenda a stara se o maliho.zdenek ji v praci(teda jen obed) a veceri vzdy udelam neco rychleho(obalovany syr,rybu atd..) a me vzdy taky neco priveze a nebo jezdim k mami a nebo si jen neco ulovim a teple jidlo mam az vecer.akorat ten pocitac moc nestiham ![]()
malej jeste spinka,tak ho musim vzbudit aby se najedl nez odejdu.tak se mejte.papa¨
a k tem kombinezkam,tak radsi koupim vetsi nez aby ji mel 2× na sobe ![]()
Dalmi to nebylo myšleno zle,jestli se tě to dotklo,tak promin…pěkně si užívej malýho…
Já letím se chystat,dnes zkusím vytáhnout šátek do města,mám strach,že na mě budou koukat jak na trotla,ale autosedačka se mi nechce nosit v ruce a kočárek sama do auta nesložím,tak jsem zvědavá…zatím papa..M.
Dalmi, já ti to spaní věřím, pže vím, že jsi fakt EXTRÉMNÍ spáč. Už když jsi byla těhu, tak jsi psala, že spíš i 14 hodin denně
Já dneska naspala 6,5 hodiny a jsem ready
Každej den na nákup tisícku jo?
Tak my máme na měsíc zhruba 7OOO,– na jídlo, drogerku a inkaso a vycházíme v klidu. Ale je fakt, že Luděk dělá často navíc nákupy jen ze svýho…na účtě mám kolem 100 tis. co jsem našetřila za dva roky z výplat, je to taková naše železná zásoba kdyby něco.
Čeká nás cestování - Luďa nás poveze do Brna. Musím na gyndu, do drogerky, lékárny a do práce se pochlubit ![]()
Sedmo, pod kombinézu budu dávat stejnou vrstvu oblečení jako teď, nebudu to přehánět. bodýčko, mikina, punčocháče a nějaký kalhoty nebo dupky. A potom kombinéza, případně v mrazech fusak.
Patsy a to ti připadá málo,neboj ono ti to tu kombinézku pěkně vyplní…pošlu fotku našeho sumi:),t měl jen chlupatou mikynu a lacláčky na ní,jsem myslela,že si cvrnu…a klobouk dolů,kdybych já tak uměla šetřit,ale u mě se korunka moc neohřeje…papa…
ahojky, tak Patsy jak jsi začala s tou kombinézkou, tak sem nad ní taky začala přemýšlet.....a vy to tady nakonec i řešíte…
já mám 80ku oranžovou po Ríšovi, je fakt úžasná, báječná, nezničená, páč jí měl jen v kočáře a možná se v ní párkrát prošel za ručičku.....jenže na Niku už nebude…
…úplně mi nedošlo, že ty sezóní věci budou ted naprd…asi začnu rozprodávat na MMB.....ale bude mi jí fakt líto…budu muset najít nějakou takovou,o5 kde jinde než na MMB, asi tam strávím mládí či co.....
Dalmi, přidávám se k Sedmě…buďto nás taháš za nos, nebo to máš úžasně zařízeno…Niky dneska v noci jedla ve 2, pak ve 3/4 na 6, jenže to se mi vzbudil Ríša a i když sem si k němu po kóju lehla už nezabral a já taky ne, z postele mě vytáhl v 7…takže sem dneska defacto vstávala v 5:40…brrrrr.....
Evíku, s tím porodným je to na prd, když si z toho nic neužiješ co.....kruci, a to to má být bolestný......pche, za Ríšu sem dostala jen necelejch 9 tis. a přišlo mi to jako kupa peněz a ted, …i těch 18000 mi příjde málo…já bych potřebovala aby ta bába už vyhrála ve sportce.....at mi ty miliony furt jen neslibuje…(„já až vyhraju, tak ti nějakej ten milion dám…“).....už jich mám ve skříni schovanejch,..... a taky novej kráječ, toustovač, rychlovarnou konvici.....(bába je slibotechna…)„viděla sem v akci ten šlehač, chceš ho koupit???“ „jo babi, když kolem půjdeš, tak mi ho kup“..........a tak je to se vším…a dostala sem tak akorát pár ponožek.....ale aspon se tím bavím…vždycky když řekne…„chceš to koupit???“…no jo, no, už je to prababička…
Sedmi a jakou barvu budete dávat na omítku???…všichni známí dávaj oranžovou, nám se děsně líbí modrá…světlounce a kolem oken tmavší…no jak říkám…až jednou ta bába vyhraje........
užíjte si focení a ať kontrola nožiček dopadne dobře!!!!
ad růstový sprut.....rači mlčím at nás hezky mine.....páč každá co ste se pochlubila že ho nemáte ste ho v tu ranu měla..... ![]()
a kde je Lucinka??? snad jí Viky moc nedává zabrat.....
My dáváme omítku takovou do béžova, něchtělli jsme nic výraznýho.
Patsy, seš fakt dobrá, našetřit takový penízky.
Já taky nějak ne a ne něco našetřit…furt jsou nějaký výdaje. Ještě že se nedá šáhnout na stavebko, určitě bysme ho taky utratili.
My jsme na účtu standartně v plusu tak 10-15tis.
Taky železná zásoba.
![]()
Ahoj holky,
ja vubec nestiham cist, natoz odpovidat, mala mi dava pekne zabrat. Prijde mi, ze posledni dobou hrozne malo spi
Dopoledne nezabere skoro vubec a odpoledne az hodne pozde a to jeste v autosedacce nebo kocarku. Ale v noci si na ni stezovat nemuzu vubec, to se budi jen jednou na kojeni, jinak spinka krasne.
Dnes jsme byly na kontrole a mala pribrala za 5 dni 100 g, takze ted mame 3250 g, pani doktorka byla spokojena, jdeme zase za 14 dni na prevazeni, tak snad zase neco pribereme. Mam radost, protoze je to vsechno zasluha meho mlicka a ne prikrmu ![]()
Holky s holcickama, jak to mate s nausnickama? Nechavate je holcickam dat? Kdy? Nastreleni nebo propichnuti? Diky moc za nazory.
Mejte se moc krasne, pohladte mimisky, ja bezim zase kojit ![]()
Kladudi, moc gratuluju k přibírání
To je skvělý ![]()
Náušničky určitě dát chci, u nás je dr. propichuje, byla bych radši pro natřelení, přijde mi to míň drastický, ale nevím, jestli bude taková možnost. A dávají se po třech měsících, až se zahojí očkování na ramínku z porodnice.
Evi, já totiž nějak moc neutrácím, do rodinné kasy dávám jen 3tis., pro sebe utratím za měsíc asi tak další dva, tři tisíce a zbytek zůstane na účtu.
Ještě k těm nášničkám - dr. posílá maminky pryč z ordinace, aby u toho nebyly. Asi s tím mají špatný zkušenosti. Je fakt, že bych se u toho taky možná rozbrečela, kdybych se na to musle dívat ![]()