Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
25.9.07 17:35

Ahojky,
tak jsme dneska byli u doktorky na kontrole v 6 týdnech (to mel vcera), a nas „prcek“ uz ma 60,5 cm a 5780g. No lepší než kdyby nepřibíral, doktorka byla spokojená. Taky už hezky drží hlavičku, doktorka ho chytla za ručičky a zvedla do sedu, krásně držel hlavičku a byl spokojenej, a já myslela že se hlavička musí pořád podpírat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 17:48

holky ja fakt nekecam :cry: ja uz jsem proste odte doby co nepracuju zvykla hodne spat,takze chodim spat tak v 23 a vstavam v 11-13.hodinou,takze fakt se naspim az az.mezitim teda 2×3kojim,ale malej hned usne :wink:
ale je fakt ze domacnost a ani pocitac moc nezvladam,proto ze mates zase odpolko moc nenaspi,jen v kocarku a ten samorejme vozim ja :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 17:52

a ja mam vyhodu ze usnu hned jak usne malej.15minut kojime a pak je hned tuhej jeste u prsa,takze ho jen hodim do postylky a spime dal :lol: :lol: .
tetko usnul,tak jdu aspon na mimibazar a pak umejt nadobi.

a u holice jsem nechala 1000 a vypadam furt stejne blbe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.9.07 18:01

Teda Dalmi, my kojíme 30min 8O a teď po něm klid není, za deset minut začne většinou řvát, tak dám přídavek, i když ho možná trápí dohromady i prdíky. A usíná taky mizerně jednou dopo, jednou odpo…už to trvá skoro týden, předtím to bylo v pohodě, tak nás to snad zas brzo přejde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.9.07 18:32

Já se na to vykašlu, moha bych teď klidně spát, pže Innuška spinká, lehnu si, jsem unavená, ale prostě nemůžu zaboha zabrat. Pořád nad něčím přemýšlím a neusnu a neusnu. Takhle to mám už několik týdnů, máte to taky někdo tak?
Koukám, že to zrovna rozebíráte.
Kojím 15 minut, většinou Inna usne do hodiny, ale než usnu já, tak to trvá ještě dýl, rychle usnu jen když jsem totálně vyflusnutá. Já bych tak spala a nejde to :cry: :cry: :cry: Není to nějaká porucha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 18:44

patsy tak to nastesti nemam,ale porucha to urcite neni.ja jsem to vzdycky tak mela.kdyz jsem mela nocni(delala jsem na pumpe)tak jsem dokazala usnout hned jak jsem obslouzila a zase jsem spala a obslouzila atd..

evi me rikala dr ze staci 10-15 minut,ze pak uz stejne nemaj silu vytahnout mlicko a tak jsem to i zkousela a opravdu mates vypije co potrebuje za tech 10-15 minut(podle vahy 100-120ml) a kdyz ne,tak nabidnu druhe prso :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 18:45

jo a patsy ja to delam tak,ze delam jako ze spim a usnu.musis dychat jako kdyz spis a opravdu usnes.zkus to :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 18:47

evi tak to dneska vyzkousej.dej mu 10 minut z jednoho prsa a nech treba odkrknout a zase 10 minut z druheho a treba hned usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 18:57

tet jsem se tak rozcilila ze mi je uplne zle :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: pred tydnem jsem schvalne odpojila zvonek,proto ze tchyne proste nedokaze pochopit ze staci klepat a ne zvonit jak krava dokud neotevru dvere.tchan ten zvonek opravil,proto ze si myslel ze zdenek to neumi.
tetko jsem rada ze mates spi a ona tady zvoni zase jako blazen,ale drzi ten zvonek dokud nedobehnu ke dverim a samozrejme maliho zase vzbudila.
no uz jsem to malem nevydrzela a servala ji :twisted: :twisted: ,tak jsem aspon servala zdendu ze ji to nedokaze rict at nezvoni,ze staci zaklepat :twisted: :twisted: :twisted: bych ji nejradsi zakousla :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.9.07 19:06

No nevím jestli ta technika dýchání bude fungovat, každopádně to vyzkouším.
A řekla jsi to tchýni? Jí normálně řekni, ať nezvoní, že ti ho to budí. Ale naprosto tě chápu, já jsem ze svojí tchýně taky naprosto vydřená, ale mám tu smůlu, že tchán nedávno umřel, takže k ní musím být ohleduplná. Stejně mi to nejde. Buď ráda, že aspoň nemá klíče, moje je má a je tu pořád, ale z mýho chování už pochopila, že není každej den vítaná, takže k nám nahoru nechodí, jen na zahradu a za Luděm pod různýma záminkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 19:55

patsy ji neco reknes a stene kejva ze chape,ale vubec nevi co rikam.ona neslysi,ale je divny ze zdendu slysi a me ne :twisted: .slibyl ze ji to vysvetli,ale stejne jsem nasr… :twisted: :twisted: :twisted:

no tak to mas s tchyni taky tezky.to bych ji ty klice hned vzala :lol: :lol:

vyzkousej to stim dychanim.me to naucil jeden kamarad :lol: :lol: a pomaha to fakt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.07 19:57

a koukala jsem ze viktorek uz pase konicky :wink: a patsy jaka jsi kocka s inuskou :wink:

a maty konicky nepase :cry: :cry: :cry: je fakt ze na brichu nevydrzi ani chvilku.vzdy se tak prekuli na zada,ale konicky nepase :cry:a nebo rve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.9.07 20:49

ahoj holky..

ja taky mocnestiham..bud neco delam ..venuju se male a nebo jsme venku..je ted furt krasne..

s tim spanim Misa vetsinou dopoledne je vzhuru a sedi v lehatku a kouka na me jak varim :) pak usne a nebo jdeme ven a v kocaru spi jak zabita i treba tri hodky..vecer usinani trva tak hodku jak kdy..kdyz ji vykoupu tak usne rychlej to se naji a spi..vetsinou usne tak v tech 8 v pul 9 a spinka do 1..a pak uz kojime po trech hodkach..pres den nekdy i po dvou..jo a ted kojim tak 10-15 minut..pretim jsem kojila s klobouckem a to jsem kojila nekdy i 45 minut …asi ji to s tim slo hur..

konicky pase ale ne teda jeste tak moc jako kluci ale hlavicku zveda a uz i celkem dlouho udrzi..a krasne ji drzi kdyz s ni delam takovy letadlo to se ji desne libi :)

uz taky pekne kouka po hrackach..ma v postylce plysaky..a vydrzi treba i hodinu na ne koukat a neco jim vyklada :) je to srandovni..sermuje u toho i nozickama a rucickama :)

dneska jem byla nakupovat ..uutratila jsem 3000 za veci pro Misu na zimu..ale mam z nich radost..taky me dnes prislo porodny

no nic jdu se divat na telku a zkusim usnout..Patsy jsem na tom jako ty..ted bych klidne do te 1 mohla spat ale neusnu driv jak v 11 nebo o pul 12 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
25.9.07 21:55

Ahojky,já zas jen v rychlosti..kyčle máme o.k.,ale mám náladu naprd,depka jak kráva…děcka navečer jen řvali,rifle co mě přišli z mmb jsou mi malé,nevím co si obleču na to focení a na co ani nechci myslet je to,že ráno mám nástup do nemocnice na výškrab…doma jsme se pohádali,děcka řvali,všude bordel.prostě je mi na nic,vše mě sere,zítra napíšu až budu doma,doufám,že to do oběda bude…tak zatím ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.9.07 22:44

Sedmo, to mně mrzí, že máš takovej blbej den. Navíc to hnusný počasí člověku taky nepřidá. Ale bude líp, hlavně ať jste zdraví. A držím palce na té gyndě. :! :wink:

Dalmi, já střídám prsa tak po těch 15 minutách…ale k druhýmu se pak stejně přisaje jak divej. :lol: Jo a tchýně jsou príma(i když moje je asi zlatá, ale taky to je někdy těžko rozdýchat). :pocitac:

Jinak koníčky už taky trochu paseme skoro týden. :D Vždycky u toho strašně kulí oči, je to sranda. 8)

Dobrou-málo prokojenou noc, pa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital