Poradna duly
Jana Čurdová
Patsy všichni chlapi určo nepojednou,ale u nás to jinak nepůjde…pustil mě samotnou jen s Ríšou tenkrát jednou a pak mi tady skuhral, jak semu po nás stýskalo a že příště musí jet s náma…mě to neva…chlapi pošleme na pivko nebo tak a babinec stejně bude… ![]()
Čau,
u nás jsou dneska hody a já se nemůžu jít ožrat
Stačilo to loni a předloni, to jsem vstávala o pěti odpoledne, kvůli kocovině, aspoň si letos odpočnu ![]()
http://www.studioroja.com/…/LK-LM15.jpg /> Myslím, že tu něco chcíplo
![]()
My dnes byli ráno v lese s malým za taťkou…Radek pořádal už třetí ročník tzv.dřevárny skoro pro sto lidí. Mladý lidi se převlíkají do hist.kostýmů, mají dřevěný bezpečný zbraně a hrajou příběh a u toho se sem tam bitkujou. Super zábava, já taky párkrát hrála tzv.CP(cizí postava), která nemusí bojovat, ale má v příběhu nějakou roli. No a tak jsme ráno jeli na chvilku překvapit Radka. Napřesrok ušiju kostýmek a Ládík bude s náma.
No ale Radek odjížděl už včera a měli být až do zítra, jenže dostal angínu jak prase, tak musel odjet s náma hned ráno před hrou domů. Celý rok to s klukama vždycky chystá a nakonec u toho nemohl být. Takže mám doma mimino a ještě maroda.
No a odpoledne jsem byla u mamky-teda babičky a pak jsme se venčili s kočárkem. Zas krásnej den.
A jak jste se měli vy všichni, co jste tady nebyli.
Taky by mě zajímalo, kde VŠECHNY JSTEEEEEEEE ![]()
Z Vyvolených vypadl Dan, Milan je totální KOKOT!!!!! Jestli vyhraje těch 11 mega, tak je českej národ fakt totálně debilní. Na Dana se aspoň hezky koukalo a mohli s Verčou časem předvést něco v noční show. Teď jsem se na to dokoukala a je mi z toho na nic ![]()
Toť můj výlev k VV.
Včera byl hezkej den, byli jsme se aspoň podívat na vystoupení na těch hodech, krojovaní zpívali, tančili - prostě klasika. Já s Innou jsme šly o půl šesté domů, Luděk přišel o půl osmé večer, totálně na káry, půl hodiny se dávil na záchodě, vzal si spacák, něco zabrblal a šel si lehnout do přízemí, kde je asi tak 18 stupňů
Není mi jasný, co tam s ním udělali, pže když jsem odcházela, byl jen lehce v náladě a za dvě hodiny přišel domů sotva lezl
35ti letej chlap a otec dítěte - hovado jedno. Od rána musí makat na baráku, pže přijel zedník a já mu to přeju
![]()
nooo taky koukám že tu chcip pes…výstižný foto Evi…
jinak ahojky…
my včera byly dopoledne na nákupech v globusu…poprvé s náma byla i Niky, zastavyly mě 2 báby a chválily jaký že je to krásný miminko a normálně se na mě…(no teda spíš na Niku abych si nebrala její úspěchy u chlapů).....usmály snad 4 borci, celkem pěkní…takovej ten rozněžněnej úsměv na miminko…ze začátku mi to lichotilo, jak každej kouká, jak je to miminko rozkošnoučký, ale když už se nad vozík schýbala bába co cosi žvejkala a odpadávalo jí to od huby tak už sem tak nadšená nebyla a ujížděla s plným vozíkem k pokladně…ufff…naštěstí tam nebylo tolik lidí…no půlka mateřský padlo…ale máme narvanou ledničku, bar (v baru máme zá:,–(ně sladkosti možná jedna wiska a nějakej jelczin…).....mražák…pak sme zajely na oběd k babi, odpolko dorazil tchán z rakous, Ríša nadšen, Nikolka méně, už asi byla z toho všeho unavená a chtěla svůj domácí klid, tak trochu prudila, k večeru šel náš táta s tchánem pomoct bráchovi stěhovat a já jela s děckama dom, pustila sem si na sebe v autě větrák, abych neotvírala okno a nefoukalo na děcka a nejspíš sem to odnesla zdravím.....večer mě bylo mizerně, bolela hlava, za krkem, v uších…zachránil to spánek a vata namočená do slivovice do uší, aspon milion teplých čajů a dneska su jakž takž v pohodě.....
Patsy teda prvně lituješ že se nemůžeš zlit a když to udělá Lůďa tak bys mu to nepřála????
… ale taky bych někde zapařila…už su domluvená s kamoškama, že jen jak přestanu kojit, nechávám děcka na krku tátovi a vyrážíme.....juchůůůů
Evi manži je mi líto, tak přeju at je brzo ok a hlavně at to nechytnete vy dva s prckem......
To si piš že mu to nepřeju!
Když já si nemůžu ani líznout, tak proč by se měl on zlískat jak dobytek?
Koukám, že jste měli docela akční víkend, vatu ve slivovici do uší? To jsem ještě neslyšela
Co to mám mít jako za účinek?
Já mám dneska pozvanou kamarádku na barvení hlavy a procházku s kočárem ![]()
pokud se ti rozjíždí nějakej zánět nebo podobný svinstvo v uších , tak ta slivovice je taková první pomoc…hrozně to v těch uších hřeje a vytáhne trochu tu bolest.....mě to teda protentokrát pomohlo, ted už mě to nebolí…mám jen zalehlí uši…
jasně, taky bych asi přála kocovinu, kdyby mi R. takhle přišel domů.....ale spíš bych se mu posmívala a utahovala si z něj… ![]()
akční víkend ještě nekončí, sice dneska už budeme doma, nikde necestujeme (teda krom Richarda a Ríši, ted sou zrovna v DVD půjčovně)…odpolko k nám přijede tchán a ten bude s malým řádit…musí si ho užít než zase odjede nejmín na měsíc…(jezdí max. jednou za měsíc na 2-3 dny)
jakou barvu dáváš???? …jééé já se budu muset někdy obědnat na stříhání…jenže mě to příjde hrozně složitý…nejrači bych jenom až se mi to bude hodit někam zašla bez objednání aby mě hned vzaly a já byla za půl hodky hotová…takhle bych měla stresy, že zrovna malá bude chtít jíst na tu hodinu na kterou su objednaná a pod......
S objednáváním je to těžký, to je fakt. Já se byla ostříhat týden před TP, to už jsou 2 měsíce. Barvu dávám vždycky nějakou tm. hnědou, možná příště zkusím černou, abych byla výraznější ![]()
Když my jsme spolu ještě dneska nemluvili, když jsem vstávála, už pracoval venku.
Inna křičí hlady, jdu kojit ![]()
nooo a to já právě nestihla, když sem rodila 4 týdny před TP…hlavně že sem měla furt to divný tušení že to bude dřív… ![]()
tak ať ti dopadne dobře to barvení…kluci sou z5 z půjčovny, Ríša nejspíš usnul, Niky mi tady chrní v náručí, tak doufám že se v klidu mrknem aspon na film..... ![]()
brou chuť Innuško… ![]()
páááá
Patsy, moooc vám to sluší…jste kočky obě dvě. ![]()
Tchýně právě odešla s malým ven, chtěla jsem žehlit, vysávat a vytírat a …půjdu si lehnout. Teď piju kafíčko a pak do hajan. Mám teplotu 37,6, tak jsem asi unavená i k tomu.
Holky, vy nepijete alkohol vůbec? Já si vyjímečně třeba půlku skleničky vína dám a na malý pivko se taky chystám. ![]()
Já jsem měla 2× (jako dva různý dny) hned po kóju 1 a kousek deci burčáku, jinak vůbec nic. Ale v těhu jsem si tam jednou za tři týdny dvě dc vína dala, teď se ale bojím.
ahojky holky ( a kluci) jak se mate? ja se jen hlasim, ze je vse ok, Mahirek ma 5.22 kg, a 2.10.mame mit net, takze konecne…l..
Ahoj Andisko,
to je Mahirek šikula, pěkně roste.
Snad už ti konečně ten net vyjde, aby nás tady kecalo víc.
Koukám, že zařizování internetu je na dlouhý lokte všude. ![]()