Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, je to i na té flaštičce, píšou tam destilovanou nebo minerální (kojeneckou) vodou. Myslela jsem, že miminku se nesmí dát žádná jiná voda než kojenecká kvůli dusičnanům. To vám v porodnici neříkali?
Dneska už to vypínám, pá ![]()
Dalmi, klidně uprav fotku, jak chceš. V galerii je tahle ve velkým, tak spíš teda zmenši tu větší. Díky. ![]()
Holky, tak jsem hodila nějaké nové fotečky do galerky. Je tam jen pár, další dodám až bude víc času.
Dalmi, je tam i malinká do seznámku, tak když budeš tak hodná, doplň mi ji tam. Moc díky.
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>7×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,2× Ondrášek, Viktorek, Mahirek)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna, Eliška, Apolenka)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882
Nikolka-12.7v 8:10 2050gramu a 42cm
Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7
Inna-27.7v 9:35 3150gramu a 49cm 
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin) TP11.8 Ondřej-9.8 v 9hodin 3.35kg a 49cm
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 Viktor - 9.8. v 19:10 4050g a 52cm
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8 Tobiášek - 13.8. v 11:05 4050g a 55 cm
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Eliška - 12.8. v 5:40 ????g a ??cm
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 Ondřej - 14.8. v 17:53 3465g a 51cm
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011 Matyášek - 15.8. v 14h 3400g a 49cm
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 Michaelka - 16.8. v 12:20 3250g a 50cm
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801 Mahirek - 18.8. v 6:24 3910g a 50cm
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8 Apolenka - 21.8. v 12:00 4550g a 55cm
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP24.8 608 97 03 57 Ládíček - 25.8. v 14:43 3200g a 49cm
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP23.8 Nelinka - 2.9. v 18:26 3160g a 48cm
uz k nam nechodiluci moc vam to vsem slusi ![]()
patsy tak ja hned zitra letim do lekarny pro novej baby calm ![]()
Tak dnešní noc s BabyCalmem dost hrůza!
Snad nám zabere se zpožděním. Sousedi si musí myslet, že Ládíkovi nedáme najíst. ![]()
ahoj holky..
krasny novy fotecky ![]()
je mi vas s lito s tema prdikama..ja to nechci teda zakriknout ale my nedavame zadny kapicky a prdiky nas nijak moc neprapi..spis vubec..nas spis trapi ta desticka takze kdyz se mala zane kroutit tak ji ju na chvilku sundam aby se mohla poradne vyprdet a je klid…
musis nas jit vypravit jedeme do ikei..jdu si koupit nejaky kreslo..
ahojky,
Evi, to je mi moc líto, že s tak trápíte. Kapičky určo zaberou, jen to chce asi trošku času. Patsy taky psala, že to Innušce zabralo až po pár dnech.
Lenulindo, tak přeji dobrý kup. Taky bych vyrazila na nákupy ![]()
Luci, téda, ty jsi kočka
Fakt ti to moc sluší a brácha je frajer, jak Viktorka drží ![]()
Evi, to je hrozný, jak ty miminka malinký musí trpět
Inně to zabralo až druhý a pořádně třetí den, ale ani jsem nepsala, že v noci z předvčerejška na včerejšek i přes den to bylo hrozný, pořád se kroutila a plakala, takže to není 100% ní ![]()
Ale dneska v noci zase spala krásně, nejdřív 6 hodin a potom 3, vůbec neplakala…asi je to jak kdy.
ahojky…
Luci téda taky musím říct, že seš moooc krásná maminka a mám pocit, že je ti Viky dost podobnej.....moooc vám to sluší…
Lenul, to jak Miška pokadila Dr. mě pobavilo.....jak kdyby nevěděla že tohle nahulatý miminka rádi dělají…aspon si dá příště majzla a bude chovat miminka jen v plínce…
…a to že Miška netrpí na prdíky je fakt super…to jsi skoro vyhrála v loterii…snad jí to vydrží…ještě se zbavíte té dečky mezi nožkama a bude to super…
hele…12.10. jedu do Brna s Niky…zase do tý rizikový poradny, tak kdo by nás chtěl vidět??? neuspořádáme nějakej mini srazík???? co vy na to???..třeba se jen potkakt ve Vaňkovce nebo tak…co???
Patsy??? Lenulko??? Sedmo??? Cibulko (i když nevím jestli nás aspon stíháš číst)??? a kdo by ještě??? pro ostatní je to asi moc daleko co???
a tak sem přemýšlela, s holkama z Jarnulek jezdíme jednou za půl roku do takovýho penzionku na Vysočině, je tam velká herna pro dětičky, bazén, no je to tam prostě super…tak třeba v zimě na víkend…posílám odkaz a popřemýšlejte o celorepublikovým srazíku na víkend…
tady je ten odkaz…
http://www.navysocine.penzion.com/
nebo jestli máte jinýho tipa na penzionek tak sem s ním…
Evi taky držím pěsti aby ty kapky Ládíkovi brzo zabraly…chudáček malinkej…
když to tak čtu, tak do baby clamu nejdu…myslím že moje kombinace Sab+větrníček je ok a skoro vůbec jí to už netrápí…já myslela že je to lepší, ale když to tak čtu, bude to na jedno brdo…
Včera zastupitelé naší obce nechaly Nikolce v kolíbce 2000Kč, takže super… ![]()
no nic, nějak už mě nenapadá co psát…tak končím ať z toho zase není román…páááá
jo a Dalmi…máš moooc pěknej metřík…já si ho všimla hned, jen jsem zapoměla pochválit…takže dodatečně…
…
Liduško, uvidím, jaký budu mít rozpoležení toho 12.10., třeba už si s kořárem cestovat troufnu ![]()
Skvělý, že jste doslati penízky, to se hodí vždycky. Já ani nevím, jestli tady u nás dělají vítání občánků. Ty nejsi přímo z Brna? Já myslela že jo ![]()
A ten srazík v penzionu bývá bez tatínků?
v Jarnulích si tatínka vezme málokterá, páč tatínky to babský kecání o porodech, kojení nočníkování moc neba…ale já toho svýho budu muset vzít…on je na nás závyslej a bez nás by mu bylo moooc smutno…takže to klidně můžeme pojmout jako rodinnej víkend při setkání srpňand… ![]()
Jo a musím říct, že mě ten můj v poslední době pěkně se.e
Ani ho nenapadne Innu třeba jednou za noc uspat, všechno to nechává na mě. Sice je pravda, že dělá celej den na baráku, ale zase nevstává ráno do práce, může spát jak dlouho chce, tak by mi mohl pomoct sakra! Už jsem mu to jednou řekla a žádná odezva, víckrát se opakovat nebudu.