Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
30.8.07 17:49

Ahoj holky,

tak jen v rychlosti podavam zpravu. Dnes jsem byla na dalsi kontrole, nalez je stale stejny - porodni cesty nepripravene, otevrena jen na spicku prstu, CS 4… no proste parada :(

V sobotu me posilaji na monitor a v pondeli v 7 rano monitor a poradna, kde se mam domluvit s vedoucim cele ambulance, co se mnou. Mam si vzit radeji s sebou tasku, ale je mozny, ze me ten den jeste neprijmou. Tak doufam, ze v utery nejpozdeji nastoupim na vyvolani.

Denne mam tak 10 telefonatu s dotazem, tak co, uz? Odpovidam uz jen, ze mala ceka na tatinka :wink: Manza se vrati zitra, tak treba psychika zabere, i kdyz ja uz tomu moc neverim.

Mejte se krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
30.8.07 19:05

Čauky,
Evi, vítejte doma :srdce: :D Chválím Ládíka :D
Evi a Leni, vy jste měli asi oproti Dalmatince porody lepší, ale stejně si to nějak neumím představit, jak jsem měla toho císaře. Vlastně nevím, co to porod je…třeba to poznám na podruhé :lol:

Liduško, neopovažuj se být bez netu, s kým tady budu? Jsi jediná, kdo sem chodí fakt pravidelně :lol:

Miiri, vítej mezi námi, Oliverek je šikulka, určitě se brzy vykrmí! Je moc roztomilej :srdce:

Klaudi, třeba fakt čeká na tatínka :! :lol: Však už to máš za pár i tak.

Dneska jsme byly na dloooouhé procházce s kamarádkou a jejím dvouletým synem, zjistila jsem, jak moc mi chybí pohyb, fakt musím jít každej den aspoň s tím kočárem.
Už se mi budí Luďova nejrychlejší spermie, nějak podezřele prdí. Jdu koupat a kojit a…znáte to. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
30.8.07 21:00

Jo a Liduško, nejsou ty injekce nějaký levný, nespletla jsi se?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.8.07 08:45

Holky mám dotaz, nestíhám vás dočítat, jestli jste některá po císaři. Předevčírem jsem skoro už nekrvácela a včera to bylo zase silný, že než jsem dojela z němocnice domů, tak jsem měla i přes malou vložku špinavý kalhoty. Dneska je to 14 dní od císaře. Je to v pořádku? Nerada bych plašila někde doktora. Nic mě nebolí, je mi fajn, jen na WC, když se utřu, tak je tam dost krve. Poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.8.07 09:33

Ahoj,
s Ládíčkem doma pohodička. Nějaký depky nemám, jen včera jsem měla půlhodinku plačtivou, ale spíš jsem byla hladová a čekalo nás moc věcí. Byli jsme na první procházce, pojistili malýho u ministerstva vnitra, vrátili se, rovnou přebalili, nakojili a šli na další procházku k našim na zahradu. Taťka pořádal velkou rodinnou grilovačku na oslavu. Bylo to super, lampiony, večer (prý) ohňostroj, já odešla s malým radši tak po hoďce a půl. Snad jsme to nepřepískli. A dnes v noci byl úplně světovej-nejdřív jsem ho musela budit na kójo po 5 hodinách a dál se budil po třech. Dodržujete přebalování před kojením i v noci? Já se dnes na to vykašlala a aspoň byla noc úplně bez křiku. Dnes jdeme k zástupci naší doktorky na kontrolu. Jsme všichni z Ládíka úplně poprděný.

Lliduško, já měla tu zimnici a mžitky a stav mimo jen chvilku během tlačení, pak při šití jsem naopak najednou byla naprosto fit(skoro schopná rodit znovu). :lol:

Klaudulko, moc na tebe myslím. :( Ani nevím, co ti říct. Snad fakt malá čeká na taťku. Dál informuj. A ty známí jsou děs a hrůza. Zařekla jsem se, že až bude někdo známej před porodem, nikdy se ho nezeptám-tak co, furt nic? :-) :-) :-) To je na zabití a k pláči. A ještě další dodávaná hláška-Však si to ještě užij. Pak už nebudeš mít klid. Mně to bylo úplně fuk, chtěla jsem miminko z břicha ven bez ohledu na následky. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
31.8.07 09:40

Čauky při pátku :D
Miiri, já měla císaře, ale s krvácením to mám ještě jinak. Krvácela jsem jen asi 10 dní, od té doby jen mírně špiním, některý den vůbec, některý maličko.

Evi, procházky s kočárkem jsou super že? Já si to hrozně užívám, děsně mě to baví, se s malou ukazovat :lol: :lol:
Jak to myslíš s tím přebalováním? Jako že ti u toho vždycky brečí? Inna brečela u přebalování jen v porodce, teď už se jí to spíš líbí - asi že se s ní něco děje, že s ní někdo manipuluje :lol:
No a tu hlášku „Však si to ještě užij. Pak už nebudeš mít klid“ naprosto nenávidím. Taky mi to hodně lidí říkalo a není to pravda! Jsem ráda, že už nejsem těhu a neprodloužila bych to a ni o jedinej den a taky to nikomu říkat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.8.07 09:41

Miiry, sice mam zkusenost po cisari uz rok ale taky jsem krvacela tak dva dny pak nic a pak jsem zase zacala… je to v poradku… pokud to neni proud ciste krve a nic te neboli tak se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
31.8.07 09:49

No a přebaluju radši hned, pokud je to možný. Myslím, že právě díky tomu není vůbec opruzená (ťuk ťuk ťuk) :wink:

Holky, jak teď na doma oblíkáte prcky? My měli pořád v pokojích kolem 26st., to byla jen v bodýčku a ponožkách, teď, jak se ochladilo je to 22st., takže je zima i mě, že si radši oblíknu mikinu a Inně přidám kalhoty a mikinu. Je v tom chudinka jak sněhulák, ale určo je jí fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.8.07 10:14

Ahoj.

Tak se konečně ozýváme.

Tak od víkendu jsme doma. Malou pustili, ale mně nechtěli, tak jsem si to musela trošku vydupat.

Děkujeme všem za gratulace k princezně!

Apolenka je naprosto úžasná. Nejen, že je samozřejmě strašně krásná :-))), ale je i neskutečně hodná. Fakt. Tohle od Šimonka neznám. Ona už v břiše byla moc hodná a spavá a zatím se jí to drží, tak uvidíme, jak dlouho ještě :-)) Ona skoro vůbec nepláče. Jen když ji už fakt dlouho zdržuju od kojení. Jinak jen tak brouká a občas něco houkne. Že by plakala při koupání nebo při vyšetřování od Dr., tak o tom se vůbec nedá mluvit. To je zticha jako pěna. Jak se narodila veliká, tak první den a půl byla prakticky pořád na prse, jak byla pořád hladová. Nestíhala jsem si ani odskočit, ale naštěstí se mi hned druhý den nalila prsa a od té doby zatím pohoda. Ťuk, ťuk. Kojí se po 1-3 hodinkách. No, teď jsem ji tady vychválila, tak se mi to snad neotočí :-))

Šimonek byl mimo z toho, že jsem týden nebyla doma a odmítal chodit na návštěvy. Trošku se to zlepšilo, když dostal od miminka dáreček :-) Ale jak jsem mu slíbila, že už zítra pojedeme s Apolenkou za nima domů, tak se to prozatím uklidnilo. Má samozřejmě takové to normální regresní chování jako že chtěl nakojit nebo se chce koupat taky v té malé dětské vaničce atd. Ale jinak pohoda. Začal s sebou nosit medvídka a taky ho chová jako já Apolenku. První, co udělal po příjezdu z porodnice bylo, že vytáhl kojeneckou lahvičku a natočil do ní vodu a chtěl to dávat malé na pití. Když jsme mu vysvětlili, že ona to pít nemůže, pil z ní asi 2 dny sám. Jinak malou chodí hladit a pusinkovat a taky zakrývat a to nezapomene dodat, že se nesmí zakrývat i s hlavičkou :-)) Dneska jsme si malovali a on najenou povídá, že : „Aponenku rád má Šimonek“ Takže zatím je to v klidu. Samo, že se někdy vzteká atd., ale to dělal i předtím, takže to není žádná změna související s narozením Apolenky. Uvidíme jak to bude dál.

POROD příště.

LENULINDO- tak jsme se v té porodce přeci jen sešly, ikdyž jsme se neviděly :D

EVIKULE- dodatečně gratuluju k narození Ládíka. Přeju všechno nej nej. Hlavně, aby byl zdravoučkej.

LENULINDO, EVIKULE- popisy porodů znějí skoro jako reklama na porod :D Můj popis prvního taky tak zněl. Ikdyž i teď to šlo.

LIDUŠKO- hi hi. Tak já mám nějakou panickou hrůzu z toho, že nás Šimonek přichytí, protože se bojím, že to samo nebude chápat a udělá si z toho nějaký trauma, takže vždycky veeeelmi pečlivě za sebou zamykáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
31.8.07 11:06

Ahoj holky,
tak zase v rychlosti pár info od nás. Stíhám jakžtakž dočítat, ale reagovat už většinou ne…
Ohledně krvácení po císaři, krvácela jsem asi 10 dní, nijak moc, pak asi 3 dny vůbec nic a od té doby špiním, spíš takový hnědaý výtok, ale občas docela dost. Už mě to docela otravuje, jak jsme si zvykla skoro rok bez menses :lol:
Evikule, to teda byl porod, super! A Ládík je úžasnej, to dlouhý čekání stálo za to, viď?
Klaudule, držím palečky, vím že to musí být děsný, ale vydrž, už brzy budeš mít Nelinku u sebe!
Dalmi, co u Tebe noveho, seš porad u rodiců?
Patsy, s oblékáním mám taky trošku dilema. Bydlíme v baráku, takže tu není takový vedro jak v paneláku, přes den oblékám většinou body s dlouhým rukávem a sametové dupačky nebo celý overálek, ale mám občas pocit, že je Tobíkovi zima. Ale mám ho dost často v zavinovačce, tam je určitě v teple. Na ven oblékám teplejší mikinu s papuckou, čepici a balím do fleesové deky do kočárku.
Jinak u nás vše OK, užíváme si prďolky a doděláváme zahradu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
31.8.07 14:37

ahojky…

Cibulko vítej doma…a určitě hoď foto Apolenky a vlastně Šimonka a tebe taky ještě neznáme (z fotek)…my se bohužel nemáme jak zamčít, nemáme nikde krom wc klíče…už se těším na popis tvýho porodu, tak velký dítě se mi zdá nemožný porodit normálně…když já vždycky rodila dítě pod 3 kg… :lol:

Patsy nespletla sem se…fakt injekce na 3 měsíce za 150 kč (normálně sem za prášky dávala 400kč/3měsíce) a navíc bonus…nebudu menstruovat (ale to už sem asi psala), páč Dr. tvrdí, že je zbytečný aby žena menstruovala když už nechce dítě (teda alespon v nejbližších letech)…je to fakt super…taky sem čučela na tu cenu, ale svýmu Mudrovi věřím, určo by mi nedoporučil žádněj shit…
Nikču oblíkám teď bavlněnej overálek a na to mikču nebo kabátek (nebo pod to body), nebo body s kr. rukávkem, košilku a dupajdy…máme tady taky okolo 22st. a většinu času stejně spinká pod peřinokou a když jí kojím nebo čekáme na brkanec, tak se zahřívá o mě…když jí máme jen položenou na postely a mluvíme na ní tak je většinou přikrytá tenoučkou fleesovou dekou…do kočárku sem jí dala svetřík a přikryla jí tenkou fleesovkou a peřinkou z kočárku…toť k oblíkání…jo a neboj, net nejel jen kůli výdapdku elektriky od dodavatele… :wink:

Klaudulko drž se…musí to bejt úmorný…máš podporu alespon u nás… :wink:

Evčo, já Niky musím přebalit před každým kojo, páč jak střílí tak má v plínce vždycky trochu uprcnuto, takže zadeček se utřít musí…u kluků bych přebalovala určitě, páč teplá moč v plínce ropzhodně nesvědčí budoucímu rozmnožovacímu ústrojí…ale je to na tobě!!

Mispul, jestli se nepletu, tak ty jsi chtěla používat ty bavlněný plínky ne??? tak jak seš na tom??? používáš ???? nebo ses na to vybodla???

jo a Nikolce se udělala kýla na pupíku…projevuje se to tak, že má pupík vylezlej ven…místo pupíku boulička…takže to vtlačujeme dovnitř a přelepujeme pupík…má to z toho věčnýho tlačení… :? …ale su v klidu, Ríša to měl taky a ted má ukázkovej pupík… :wink:

jo a Niky má 7 týdnů, tak čekáme že se konečně začne usmívat…zatím se jí do toho moc nechce, ale lehký náznaky už tam sou…jinak pořád rozhazuje rukama jak Pergnerka a dělá směšný ksichtíky…nejvíc otáčí hlavičku na Ríšu a ten je v sedmým nebi, že ho pozoruje…minule před ní nafukoval červenej balonek a ona z toho byla v rauši…neodtrhla od něj pohled… :D …je to super je pozorovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
31.8.07 15:21

Liduško, to byl asi někdo jiný, já chválím používání látkovek, ale sama na to nemám :oops:
Ta představa že se denně máchám v hovínkách, dokola peru a žehlím, jsem ráda že zvládám domácnost jakž takž, takže jsem to hned zavrhla. I když je fakt, že když vidím tu spotřebu a množství odpadu, tak je to asi pro životní prostředí fakt záhul.
Prcek se budí, tak letím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.07 16:14

ahojky
jsem stale u nasich.v utery nam konecne udelaj ty okna,tak pujdeme domu v patek az bude vse uklizeno :wink:

ja si hned po sestinedeli taky necham predepsat antikoncepci.taky by se mi libyli ty injekce a abych nemenstruovala,ale mam strah abych pak nekdy jeste otehotnela,tak radsi zvolim normalni antiko.-)

nak nestacim ani docitat,ale vitam tu miri a jejiho drobecka a moc preju aby jste brzo vse dohnali.

mi mame doma teplo,tak malej ma na noc jen bodicko z dlouhym rukavem a ponozky a je zabalenej do zavinovacky nebo do spaciho pytle.

a strasne krasne se uz smeje.je to strasna sranda.uplne dela chichichi.-))))
a v noci toho hrozne nakeca.porad si neco povida a vydrzi treba tri hodiny,ale je to ze spani,tak ho vzdy necham at se vykeca.-))asi bude ukecanej po me.jinak vubec neplace akorat nas trapi obcas prdiky,tak cvicime nozickama aby jsme je vytlacily.
zrovna se tu mates smeje,tak ho jdu pomazlit.zlaticko moje.
tak zatim papa
kamca a mates

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.8.07 16:16

a opruzeny taky nejsme vubec.ma krasnou prdelku,ale je fakt ze prebalujem taky casto dalmatinka

• Citovat
  • Upravit
6774
31.8.07 17:32

To je fajn Dalmi, Matýek je zlatíčko :D
Liduško, já už se taky nemůžu dočkat, až se Inna začne smát, ale tosi ještě počkám, včerají bylo 5 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí