Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
26.8.07 10:18

Holky, jak to děláte, že ty vaše dítka dudlají dudlíky??? Ten můj ho zaboha nechce, ani silikonový, ani latexový, pořád to plive. Ne že bych ho mermomocí chtěla na dudlík naučit, ale aspoň na noc by to bylo fajn. Stává se mi (hlavně v noci), že mi usne u prsa a jak je najezený, tak už jen dudlá. A když ho dám pryč, vzbudí se a začne brečet. Tak ho zase dám k prsu s tím , že má ještě asi hlad, ale 2× potáhne a pak zase jen dudlá :roll: :( Už nevím co mám dělat. Zkoušela jsem mu hned dudlík dát, jak se prsa pustí, ale pozná, že to není ono a plive a plive. Nevíte, jak ho to naučit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
26.8.07 10:25

Dobre rano,

Lidusko, Lucosku, diky moc za starost o me :lol: Ten vysoky tlak mam ted posledni dobou pokazde i u doktora. Poslali me na odbery krve a nic tam nenasli. Tak se nebojte, ze bych neco zanedbala.

Vcera bylo asi nejake divne pocasi. Dnes mi je totiz dobre. V noci jsem krome 5× cestovani na zachod spala dobre :lol: Tak dneska by to slo a je tu i manza :wink: Ale stejne myslim, ze z toho nic nebude, te nasi male se u me v brisku nejak libi :D

Holky, taky jste ke konci tehu uz necitily tak caste a intenzivni pohyby? Asi je to tim, ze tam maji mimiskove tak malo mista 8O

Ja vam vsem tak zavidim, ze uz to mate za sebou, je to hrozny byt tu sama samotinka jedina tehotna, kdyz uz mate mimisky u sebe :cry:

Dalmi, Matyasek je moc krasnej, dobre, ze ses ukazala. Doufam, ze tu Tvoji historku z porodu uz do porodu nestihnu :wink:

Lucosku, Viktorek je taky uzasnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.8.07 13:10

Ahojky,
Luci, podle mě musíš zkoušet a zkoušet. Je fakt, že nám v těhle situacích dudlík taky pomůže. Inna ho taky někdy plive, ale tak 3× denně ho má určitě.

Liduško, to musel být krásný výlet…já to mám do Brna 19km, tak bysme se mohly někdy, až budou prcci větší třeba scuknout :wink:

A moc chválím všechna miminka, jsou fakt nádherný, jak Viky, tak Míša i Matyášek, musím říct, že se opravdu povedli :! :!

Klaudulko nesmutni :srdce: už to brzo přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.8.07 13:13

Jo a ještě musím Lucoškovi pochválit tatínka, hrozně se mi líbí pokérovaní chlapi :oops: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.8.07 15:53

jéééé miminkááá a je jich tolik.....no konečně se to tady rozjíždí…fotečky, komentáře, …to je úžasný…všechny mimča sou nádherný…

nechápala sem kde vidí Patsy kérku než sem najela do galerie a musím souhlasit.....Luci tvůj choť je hezkej…já taky ráda obrázky… :lol:

žel ten můj je cíťa a nikdy by do toho nešel… :?

a s dudlíkem…zkoušet a zkoušet, ale já zkoušela a zkoušela a Ríša ho nikdy nechtěl.....teda asi 2× ho na chvilku chytil, ale jinak nic… :? …některý mimča ho prostě nechcou…jak já su šťastná že ho Niky bere…uklidní jí to a nemusím drndat a uspávat…to u Ríše sem musela…vím jaký to je Luci…zato ted sme mu jeden dudlík musely věnovat aby ho furt nekradl Nikči… :lol: …naštěstí si ho vrazí do pusy jen když na něj narazí…nemusí ho mít … :wink:

ještě sem si vzpoměla, ale to je asi ještě brzo, to tak až za měsíc, když Ríša neměl dudlíka, uklidňovala ho plínka „muchlačka“…prostě obyčejná plínka co mohl držet, muchlat, dával si jí k pusince a jakože dudlal na prázdno, ted muchluje peřinu před usnutím… :wink:

Patsy já pro srazík určo su, klidně bych mohla hned, na kdy to tak vidíš ty???

Lenul, ještě sem chtěla reagovat na délku Míši.....Nikča vyrostla za měsíc o 5 cm…

Klaudul vím jak ti zhruba je…když se narodila Nikča a tady byly ještě všichni 2v1, tak sem si taky připadla, že sem nějak nepatřím.....ale neboj, už to nemůže dlouho trvat a budeš taky probírat prdíky, dudlíky, plínky… :wink: …ber to z tý lepší stránky…budeš mít ten titul Benjamínka…teda Nelinka ho bude mít… 8) …jo a v břichu se mi Nikča nehýbala nějak extra celí těhu a ke konci to nemůžu posoudit, když se narodila v 36tt, ale z toho co holky psaly usuzuju, že je to normoš…

Ríša se mlel furt jak divej…ale on je moc živej, to mu zůstalo…někdy se bojím že je hyperaktivní…

Nikča má zase prdy… :cry: …už jí to netrápilo a od včera od večera se zase kroutí…chjo…snad to bude brzo zase ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.8.07 19:10

Tak jsme se vrátili z dlouhé procházky a jsem dost grogy, ještě musíme koupat, kojit a uvidíme, kdy Innul usne.

Liduško, mě se právě zatím do Brna s kočárem moc nechce kvůli cestování - jezdím vlakem. Zatím to necháme být, ale určitě se někdy sejdeme, těším se, až tě poznám osobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.8.07 10:15

ahojte..

holky jak to mate s kojeni jak casto a jak dlouho kojite?? mala me v noci vydrzi i 4 hodiny spinkat..ale pres den chce papat nekdy i po hodce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.8.07 10:36

Patsy, Lidusko,
dekuju moc za povzbuzeni, jste hodne :srdce: Nejak to budu muset vydrzet.

V noci jsem spala dobre a je mi celkem dobre, tak jsem zvedava, jaky mi nameri tlak 8O Manza mi brzy rano odjel, tak jsme zase samy :cry:

Napisu po kontrole.

Pozdravujte mimisky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.8.07 11:49

Ahoj Leni, já Innu taky nechávám spát i čtyři hodiny v noci, víc ale radši ještě ne. A přes den kojím většinou po dvou hodinách, někdy po třech. Takže jestli ti přibírá na váze, tak buď v klidu a nech ji, jak si sama řekne :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.8.07 11:51

Jo a kojim 20 minut, někdy se pustí sama i po 15ti minutách a pravidelně u toho vytuhne :-) Ale jakmile ji položím do postýlky, tak je okamžitě vzhůru :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.8.07 11:52

Klaudulko, tak držím palce, ať je kontrola ok a podej pak hlášení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.8.07 12:17

tak to mame Patsy stejne..taky ji dyl jak ty 4 hodiny v noci nenecham..ja prrave zatim nevim jestli pribira..ale v porodnici pribirala..uvidim az v patek v poradne..

ona taky vydrzi tak 10-15 minut pak usne tak ji polozim a za chvilicku zase kouka a uz si cuuca rucicku ze chce jeste..tak dalsi 10-15 minut :)
takze nam to kojeni i s prebalenim zabere tak hodinku :)))

ja jsem si jen rikala jestli ji to moje mlicko treba staci kdyz chce pit kazde 2 hodinnky pres den..tak kdyz to tak taky mate tak je to asi ok..

a casto nas trapi skytavka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.8.07 12:19

v porodnici jak jsem ji vazila tak to bylo jasny kolik si vypije..ale ted prave nevim :( tak jsem zvedava kolik me pribrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.8.07 12:20

ahojky

Klaudul, taky na tebe myslím, vždyť jsi naše poslední těhulka, musíme si tě hýčkat!!! a ještě jsi ted sama doma chudáku… :cry:

Patsy aha, vlakem, tak to je mi jasný že se na to ještě necítíš, já bych dofičela autem… 8) …tak proto můžu hned… :)

Lenul, já kojím taky po těch 2-3 hodkách, v noci po 4 a Nikča je netřísknutá během 10ti minut z jednoho prsa, ale taky už sme měly období, kdy vypila jedno, odbrkla si a vyžadovala druhý

to co ty popisuješ sme měly s Ríšou, ten měl i období, kdy chtěl pít po půlhodině, prostě dej…nic tě to nestojí, jen trochu času s Miškou navíc no…ono se to utřepe!!!

dneska sme byly v poradně v 6ti týdnech…má 50cm (Lenul za 2 týdny vyrostla o 3cm) a váží 3,77kg (za 2 týdny přibrala 63 dkg)…šikulka moje…

ale co mě nakrklo je sociálka…kruciš…když sem ještě v těhu přecházela z rodičovské dovolené na mateřskou dovolenou, dala sem ten papír od Dr. své účetní, ta to poslala na sociálku do Brna a ti mi začali vyplácet mateřskou, takže sem myslela že mi automaticky přerušily rodičák…jenže nee!!! :twisted: …ted když sem byla vyřizovat přídavky na Nikču(v Tišnově, 10km od nás…30 km od Brna), tak mi laskavě oznámily že mi nedají porodný, dokud si nevyřídím v Brně tu mateřskou, takže lítám jak blbeček, provolávám majlant na úřadech a su naštvaná jak čert…kruci mají jasně říct rovnou co chcou a co ne a co si musím vyběhat sama a né mě při každé návštěvě sociálky nasrat…su na té sociálce už skoro tak často jak naše národnostní menšina…kruci…grrrr…a těch provolanejch a projetejch peněz…

když sem to vyřizovala na Ríšu patřily sme ještě pod okres Blansko, takže sem jednou za půl roku zajela do Blanska nafasovala tuny papírů, který sem jen vyplnila a poslala zpět, tím to haslo, ted patříme pod okres Brno-venkov a na sociálce su jako doma…grrrr… a to všechno jen kůli mateřské a 200 Kč jako přídavek na každý dítě…a ted teda kůli porodnýmu…no nevím jestli mi ty nervy za to stojí…ale asi jo, když to absolvuju!!!!

no nic, jen sem si chtěla ulevit…

jo a taky su celkem nevyspalá, ale zase né kůli Nikolce, ale kůli tomu ďáblíkovi Ríšovi…v noci se prostě vzbudí, začne řvat, řve hodinu, nesmíme na něj šáhnout, jinak začne víc, když se ho teda ptáme co mu je, jestli ho bolí ručička, hlavička břísko, nožičky, zoubky, tak je vždycky odpověď " néééé, uáááááááá…bééééééé"… :twisted: …ráno je usměvavej jak sluníčko a vstává v 7…mezi tím teda ještě kojím Nikču po těch 4 hodkách a v 5 měla boleníčko, takže do 6ti sem byla s ní…

toliko od nás…nic moc optimistickýho, až na to že mi nikča krásně roste…

tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.8.07 12:38

Leni, my jsme vyfasovali od dr. váhu, takže vážíme doma, je to dobrý, že máme přehled, jak přibírá. Ale brzo už ji taky odevzdáme.

Liduško, jste s Nikolkou moc velký šikuly :D Ríša má asi divný období, nemáš to teda jednoduchý, asi zbývá věřit, že to brzo přejde :(
A s úřadama - to je všeobecně děs, naštěstí u nás v Rosicích to docela jde, není tam ani moc nával a je to vyřízený rychle, úřednice přijemný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí