Poradna duly
Jana Čurdová
JJ, toho hrocha jsem měla místo chlapa, já totiž bez něho nemůžu nikdy usnout. Dobrá náhražka, že jsem na to nepřišla dřív
![]()
Ten termín 4. mám právě podle poslední MS. Dneska jsem právě četla diskuzi na tohle téma a tam taky psali, že pokud není rozdíl mezi termínama víc jak týden, berou ten podle MS. Tak jsem docela ráda, ale aby to taky uznal ten doktor, který tam bude.Budu přemlouvat
![]()
A škoda, že ještě s Nikolkou nemůžete ven, ale ona je holka šikovná a ty 3 kilíčka bude mít coby dup. Určitě už by ses s ní ráda pochlubila, co?
Luci tak to ti 99% uznají tenhle termín…takže do 9ti dnů seš maminka!!!!
…no vidíš a za chvilku si do postele nebudeš muset brát hrocha a za další chvilku tě bude budit kopanec do břicha, rozlouskneš jedno oko aby ses zděšeně podívala co to bylo a hned do toho votevřenýho voka dostaneš pecku ručičkou.....
holky budete si brát miminka do postele???…já byla ted plně rozhodnutá že ne a k ránu mi vždycky Nikča skončí v postely a občas se mi tam taky nakvinduje Ríša a já spím poslední hodinku asi na 15 centimetrech na šířku…
uff
Luci to víš že už bych se chlubila jak divá…však se dočkám…už příští tejden…Nikča asi v úterý ještě těch 3000g mít nebude, ale 100g sem 100g tam…když bude hezky, nikdo nás už doma neudrží.....se nemůžu dočkat.....
právě sem dostala lákavou nabídku od svýho drahouška.....dát si kakao na zahradě na lavičce…hezky v kidu, je tam krásně…děti spí, tomu se prostě nedá odolat…tak jdu udělat to kakao a pak snad ještě nakouknu…zatím pááá
Liduš, já už se tak těším, to ani nejde popsat. Takže tě úplně chápu, jak se ty těšíš na kočárkování s Nikolkou. Musí to být krásný, jak tě každý zastavuje a kouká do kočárku a rozplývá se nad tím drobečkem
![]()
Já si prďolku budu asi sem tam brát i do postele,tam se s ním bude líp mazlit. Uvidím no, ale bránit se tomu nebudu. První ať si ale zvykne na svoji postýlku. Si to představuju jak Hurvínek válku, co? ![]()
Tak si to kakaíčko na zahrádce pěkně užij. Je tam krásně. Tak zatím pa pa. Pohlaď za mě Nikolku ![]()
Tak jsme se vrátili z historicky první rodinné procházky, bylo to super
Mám z toho takovej hezkej pocit, jakože jsme už kompletní rodina
Liduško, vydrž ještě pár dní, Nikolka to rychle dožene a budeš moct vozit.
Jinak holky těhulky, držte se, už se vám to určitě co chvíli rozjede!
Do galerky jsem dala jednu dnešní fotku…
Ahoj holky,
tak pořád nic? Tedy to je ostuda, šup šup
Já si musím počkat, až mi to naplánují, ale vy se pochlapte a ať už je venku nějakej pořádnej kluk jak buk ![]()
Patsy, malá je nádherná a Tobě to taky moc sluší! Vůbec nevypadáš jako maminka týdne po porodu. Klobouk dolů
![]()
Taky už se těším, až vyrazíme na prochajdu s prckem, doteď jsme venčili jenom pejsana, tak teď budeme vyrážet ve 4 ![]()
Užijte si všechny fajn neděli a nejpozději zítra už to některá rozjeďte
Já jdu s manžou na lodičky na Vltavu, ještě těch pár posledních dnů za svobodna musíme užít ![]()
luci z hrochem to byl bezva napad
![]()
drzim ti palce aby ti uznali ten prvni termin a mela jsi brzo mimco u sebe.u tebe je to obzvlast napinavi,kdyz nevime kdo se tam schovava
tipuju kluka ![]()
lidusko klidne uz vyjedte,vim ze se musis strasne tesit,ja bych se taky tesila
.do postele maliho brat nebudu,proto ze uz takle se tam sotva vejdeme
,ale buh vi jak to nakonec bude ![]()
patsy musela to bejt krasa a na ten pocit uplne rodiny se taky moc tesim
Inuska je moc krasna. ![]()
zamlouvam Inusku a nebo nikcu pro naseho matyho ![]()
a u nas se zatim nic nedeje.
dneska zadna zatka,tak asi jeste hned tak to nebude.kontrakce nemam,jen me boli v krizi,tak uvidime vecer.
zitra jdu na monitor a na Ko,tak uvidime
Ahojky… my jsme zatím taky 2v1… vv pátek v noci mi bylo nějak divně, přesně to bolení v pipce, jak jste popisovali… ale dnes jsem zase, jak rybička takže z toho nic nebude… no a v sobotu ráno se ten můj začal zaímat, kde je tady vlastně porodnice…
já jsem nevěřila… taky to vaši pánové nevědí.....??? Za chvíli mi přijede na noc přítelova mamka… ach jo…
Ahojte…
tak u nas taky nic..bricho me teda zlobi skoro cely den ale ne nijak pravidelne..takze jen zas posly..
Patsy Innuska je moc krasna..zavidim prvni prochazku uuz se taky nemuzu dockat az vyrazim z kocarkem do ulic ![]()
Liduska Nikolka je teda mooc sikovna holka
uz se tesim az podnikneme ten sraz ![]()
Dalmi tak ale uz bys to tady mela rozjet…musime mit preci taky nejakyho fesaka..
Evi blizi se nam ty dohodnuty terminy…meli by jsme se vydat na nejakou dlouho prochazku
at to popozenem..
holky jak to mate z detskyma doktorkama??ja k nasi jdu zitra..zeptat se jestli nas vezme..
no nic jdu poppijet malinik a cumet na telku…odpoledne jsem mela nejaky divny hormoony..jsem tak skoro dve hodky brecela a ani nevim kvuli cemu ![]()
Petulko ten muj pan to vi
a jak se jinak mas?? dlouho jsi tu nebyla..
lenul ja uz mam detskou zarizenou.u nas to chtej pred nastupem do porodnice,tak jsem vybrala podle doporuceni snad dobrou dr,ale mluvila jsem s ni jen po telefonu a pripadala mi strasne mila ![]()
a z hormonu si nic nedelej.me nastesti moc netrapi,ale je fakt ze jsem citlivejsi a rvu pri vecech co normalne ne ![]()
petulko to je dobre ze jsi se ozvala.nedavno jsem na tebe vzpominala.drzim palce at prezijes noc z tchyni.me by trefilo kdyby u nas spala ![]()
to ja rvu snad skoro furt…hlavne kdyz mam z neceho radost ![]()
tak at zitra dopadne dobre kontrola ![]()
ja jdu zase az v patek…dozvim se vysledek tech steru na streptokoka tak doufam ze to bude ok…uz me je delali jendou v 33 tydnu a bylo to dbry tak se na tom snad nic nezmenilo.. ![]()
lenul urcite to bude dobry ![]()
ja uz tetko asi budu chodit dvakrat v tydnu,proto ze jestli neporodim,tak od utery prenasim a asi me budou hlidat casteji ![]()
kdyz mam radost tak nervu,ale kdyz se citim ukrivdene,tak rvu jak zelva a nebo taky kdyz musim uklizet po zdendovi
![]()
Ahoj holky,
teď jsem zkoukla počasí a budou dva dny vedra a pak ve středu bouřky (doufám, že to tak nechají)-takže nával miminek očekávám ve středu 8. až ve čtvrtek 9.
Já to mám na čtvrtek už dlouho naplánovaný a myslím, že se taky rády přidáte.
V úterý jedu s našima autem do Hradce (nechám se nahrkat), ve středu přijde ta bouřka a začne porod a ve čtvrtek Ládíka vyprdnu.
Plán je jasný. ![]()
Patsy, moc vám to sluší!
Ty fakt vůbec nevypadáš jako strhaná a nevyspalá novopečená maminka…
A jak se vůbec hojí jizva?