Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
4.8.07 17:36

Tak jsme zpět. Návštěvy u nás už proběhly, teď je to druhý kolo, nechce se mi být pořád doma. A jeli jsme autem, takže po venku jsme nechodili :wink: Miminka můžou ven tak od týdne, Inně je dneska 8 dní, takže v klidu, poprvé s kočárem se chystáme zítra, už se těším na první rodinnou vycházku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
4.8.07 18:14

Ahojky holky,já jen v rychlosti,dělá se mi pořád zle…já měla taky noc hrůzy…včera ve mě nic nebylo,protože co jsem pozřela šlo hned ven,v noci se to změnilo v průjem,ráno už jsem v sobě aspon udržela čaj,tak jsme dnes jeli pro sychr na pohotovost,z tama nás hned poslali do porodnice,kde mi sestra hned řekla,že si mě tam asi dr nechá…no naštěstí mě udělali monitor,mimi je o.k. a mě poslala domů,kdyby to prý bylo infekční,tak abych nikoho nenakazila…no už můžu aspon trochu jíst,ale bylo to zoufalý,já měla hlad,žízen a nic jsem neudržela…
Enko Stáníka je mi moc líto a že s ním soucítím :wink:
Jdu si lehnout…tak papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 19:26

Sedmo,
to tě teda lituju. Člověk se s pupkem necítí na 100% a ještě navíc nějaká infekce, no fuj. :-( Snad už ti bude líp. Představ si, že bys s tou infekcí ještě rodila :poblion: …tak si rychle odpočiň a naber sil, porod se blíží :wink: !
Andisku,
musí být strašný být takhle odřízlá, ještě s nervama z porodu. :roll: Už abys tam měla aspoň tu maminku (jestli si to teda pamatuju dobře :oops: ).

Lucošku,
já jsem táááák zvědavá, kdo tady tu porodní smršť začne. :lol: :lol: :lol: Napínáme se navzájem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 19:28

holky to je hruza…miminka ze zari nas fakt nakonec jeste predbehnou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 19:29

Evi na dnesek jsme se domlouvali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 19:40

Už mi je úplně trapně, furt se jen bavit o tom, kdo teda porodí :lol: :lol: :lol: Leni tak dnes to zkusíme, bolí mě záda, ale spíš furt než nárazově, takže nevím. :roll: :lol: Ale myslím, že toho 9.8. to dopadne určitě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 19:44

me ted Pavel odesel do prace..takze dnes se mi to moc nehodi…budu tu zase sama strasit celou noc..prijde az rano a kdyz tuu jsem sama tak nikdy nemuzu usnout…

ja mam dneska normalne furt hlad…se najim a za chvilku me zas kruci v brise :roll:

a taky jsem nejaka lina..vuubec se mi nechce nic delat dopoledne jsem uvarila uklidila kuchyn a ted furt jen sedim u televize a nemuze se k nicemu dokopat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 19:51

Já už teď snad po tři noci stávala s kručícím žaludkem a vymetala lednici. :roll: Ale sním toho teď docela málo, žaludek nemá prostor…o to častěji jím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 19:53

ja posledni dobbou toho uz moc nesnedla..ale dneska mame nejak furt hlad..asi se Misa rozhodla jeste pekne pribrat pred tim nez se vylodi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 19:59

Faldíky jsou u miminek v módě, :wink: ví přeci, co se nosí. :lol: Jen ať mají pěknou malou hlavičku, aby se pěkně protáhli. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 20:01

z toho mam strach ze to nepujde..ze me ji nepujde vytlacit.. :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 20:11

Z toho máme asi divný pocit všechny, co to ještě nezažily, ale myslím, že horší bude první doba, kdy to bude bolet a ještě nebudem moct tlačit. :roll: Kamarádka dr. z porodnice mi říkala, jak úžasně to je dole udělaný, že je všechno krásně rozpínavý. Komplikace si nesmíme dopředu připouštět a stresovat se s nima! :wink: Jdu uvolnit ty záda do vany, zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 21:12

tak jsem nakukovala do srpna na BC a taky se nejak nechcou rozrodit..maji stejne jako my dve miminka ale zase chlapecky..
tem srpnovym miminkam se asi nejak nechce :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.8.07 21:18

Jsem z vany venku, ale je mi nějak blivno :-( . Byla jsem s kamarádkou v pizzerii a dala si špenátovou polívku, jenže jí dělají strašně smetanovou…no ve vaně jsem tam šupla nektarinku, hrníček maliníku a je mi na zvracení a pěkně pálí žáha. :roll: Snad to rozdejchám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.07 21:22

me ted taky furt pali zaha hlavne v noci..je to pekne hnusny :(

tak snad te to Evi za chvilku prejde…

ja doufam ze dnes v noci bude klid…
mam nejakou blbou naladu, asi z toho ze tu jsem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí