Poradna duly
Jana Čurdová
luci ja co jsem tehu tak jsem mela asi jen 2× trosku vina a vzdycky se mi hned po prvnim loku tocila hlava,ale myslim ze malicko miminku neublizi
![]()
mi tet sexujem kazdej den a taky to nic nedela.myslim si ze mame proste klíštátka a ty se jen tak nepusti.holt to mame v brisku oc krasny ![]()
My taky sexujem docela často. Každý den to sice není, ale obden jo. A taky pořád nic. Zrovna dneska jsem říkala, že nosím klíště a ne miminko. By mě zajímalo co je v tom mojem bříšku tak krásného, že se mu z tama nechce.
Já už se na to vínko i docela těším. Akorát mám strach, aby mě z něho nebylo těžko, nebo napálela žáha. Snad ne ![]()
me pali zaha akorat z lambruska,jinak obyc cerveny vino je v pohode. ![]()
mimca se tam holt citi bezpecne ![]()
podle ceho ti vlastne soupli ten termin dopredu?treba opravdu plati ten pozdejsi ![]()
Mě ho šoupli proto, že jsem měla menstruaci vždycky pravidelnou, tak že je pravděpodobnější ten podle poslední MS. Ale prý se budou ještě rozhodovat, který mi nechají jako přesnější. Doufám, že nechají toho 4. Jinak by mi porod vyvolávali až někdy 20.
![]()
A taky jsem si metřík aktivně změnila proto, že ten první Dr. říkal, že si myslí, že porodím do toho 4. No, se asi hošánek trošku spletl
![]()
luci ja usnula.omlouvam se ze jsem tak zmizela
¨
ja mam ten termin podle menstruace a taky jsem delala ovu testy tak vim kdy byla ovulace a souhlasi to ![]()
a ten druhej termin nevim podle ceho je
Enko, gratuluju moc ke KO! Aspoň se zatím budeš moct naplno věnovat malýmu a nebudeš mít černý svědomí, že musíš ležet. ![]()
Patsy, mooc vám to sluší.
Dnes jsem měla nahoře 10kg-tak to bych měla po porodu jen kilo navíc a po chvíli kojení budu jak kost a kůže. No, asi bych se měla ještě pořádně vykrmit.
Tak ať vám kojení pěkně jde a hlavně ať se brzy zahojí ty prasklinky! ![]()
holky nevite zda muze bejt hlenova zatka jen husty hlen bez krve?
myslim ze to bylo ono,ale nejsem si jista.
cetla ze jsem ze cim vic je tam krve tim vic se porod blizi,ale jestli muze bejt uple bez krve to nevim ![]()
mam zase poslicky a taky me boli jako by ledviny
,ale myslim ze k porodu to nesmeruje ![]()
Dalmi, já měla ten hlen taky čirý, jen malilinko s nitkama krve, ani to nešlo moc poznat. A myslím, že zátka nemusí být s krví, jen čím víc krve, tím víc se porod blíží. Já tu krev teď sleduju pořád a pořád nic.
Včerejší vyhánění nedopadlo, ale zato to bylo moooooc hezký
![]()
Jdu si ještě lehnout … brou
![]()
Dobre rano,
ani ja nebudu ta, ktera tady rozjede to vylodovani miminek
Vcera mi na KO rekli, ze je vse OK a mam prijit za tyden zase na dalsi kontrolu. Doufam, ze do te doby porodim (podle MS uz budu mit po terminu), protoze vcera jsem tam cekala 5 hodin!!! ![]()
Ale jinak mam dojem, ze se porod zatim vubec nechysta. Krome tlaku na stydkou kost a obcasne tvrdnuti briska zadne priznaky nepozoruju. ![]()
Vcera mi bylo vecer teda spatne, ale za to asi mohly bramboraky a navrch kopec zmrzliny
![]()
Jinak vsem drzim moc palce, at mate rychle porody.
A Patsy…krasna holcicka
Musite byt moc stastni a pysni, vid?
Tak papa a kdyby neco, ozvu se ![]()
Dobré ráno, tak se mi zdá, jestli všechny srpnovky nečekáme na jednu jedinou bouřku a pak se všechny miminka vylodí najednou.
Úplně to tak vypadá. To by byla sranda, tady na fóru jen Lliduška a Patsy a všechny ostatní v porodnici. Můžem akorát všechny čekat maximálně 10-11 dní, podle Lucoška. ![]()
Evi, já myslím, že kdyby se mělo čekat na mě, porodíte všechny až někdy v září
Klidně mě můžete s Lenulindou předběhnout, mě to nevadí. Nějak jsem si na to už zvykla. Ale je fakt divné, že kromě Lidušky a Patsy ještě nikdo nerodí. A to už je nás víc v termínu. Jsem zvědavá, kdo to prolomí, pak to určitě začne. Dneska rodí kamarádka, co má termín se mnou. Ale má naplánovaný císař, protože už 2× rodila císařem, takže ta aspoň nečekala. Se má, ale moc jí to přeju. Strašně se na to těšili.
dobre ranko.
radulko kdyby jsi rodila napises aspon katce aby jsme o tom vedeli?? ![]()
me bylo v noci taky zle,ale nic se nekonalo.taky si myslim ze az prijde bourka,tak se to tu vylodi
![]()
To já si Dalmi říkala u každé bouřky, která u nás byla. A jak vidíš, jsem pořád celá. Na mě to asi žádný vliv nemá. Já si počkám na to vyvolání. Aspoň tak stihnu ten epidurál
![]()
luci u nas nebyla bourka uz pekne dlouho,ale vzdycky kdyz byla tak jsem mela pocit ze uz malej pujde ven
,tak doufam ze pri dalsi se opravdu rozhodne
.vidim to ale na toho 8
.
koupila jsem miminku tu knizku kam se lepi jeho fotky-denik naseho miminka ,tak mam z ni velkou radost.taky mi dneska rano volala detska dr jestli uz mame mimco,ze uz se moc tesi,tak me to taky potesilo ze ma takovou starost a ze budeme mit tak suprovou pani doktorku ![]()