Poradna duly
Jana Čurdová
dalmi, nahodou uz je mi 21 (a to uz 14 dni
) no a to ze jsem standova starsi segra si mysli vetsina lidi co me potka ale to uz neresim, kdyz jsem byla tehu tak jsi vsichni mysleli ze jsem zbouchnuta patnactka
![]()
enko na me obcas lidi taky koukaj jako ze jsem zbouchnuta sestnacka,ale jenom nekdy,nekdy vypadam i starsi,ale kdyz jdu nekam z mami,tak vypadam na 16 ![]()
jdu se natahnout,pak nakouknu.
mam naky bolesti zad a malej me tlaci jak tu drepim.tak zatim pa
dalmi, no alespon az budeme starsi tak budeme vypadat porad mlade, trebas i na dvacet ![]()
Leni, já před včerejškem měla 5 hodin v kuse stahy po 3 minutách,každý asi půl minuty trval. Nejdřív nebolely, pak i křeče, ale intervaly se nezkracovaly a bolest nějak extra nestupňovala…tak to byli poslíčci. Průběžně informuj. Za chvíli přijede Radek, pak už se sem nedostanu, tak dočtu ráno, držím pěsti.
Enko, taky držím pěsti na KO, hlavně ať je ten tlak OK. ![]()
holky dekuju za drzeni palecku ![]()
ja tu jeste budu kvuli lenulce takze kdyby neco tak budeme mit info (nez teda prijde Ondra a bude se mi chtit venovat
) ale priveze jidlo tak proc ne ![]()
ja myslim ze nic…mam to ted teda po 15 minutach..a pokazde to boli trosku vic..a uz i v zadech…ale myslim ze nic ze to prejde..jeste to budu teda merit..
Leni, áách jóoo, já myslela, že budem rodit spolu. Jestli se to stupňuje, třeba to fakt bude ono. Tfuj, tfuj, tfuj. Myslím na tebe.
![]()
Lenul, no vzdyt vis jaky jsem plasan tak stopuj kvuli me a az te to prestane bavit tak toho nech ![]()
Leni držím palce ![]()
Dala jsem konečně pár foteček do galerky,tak jukněte na velrybku..
Patsy vítejte doma,těším se na podrobnosti a hlavně fotečky ![]()
tak po dvou sprchach jsem na 10-12 minutach…uz me to stve..tak at se to rozjede a nebo at uz to zkonci..uz bch sla i spat jsem unavena..
jdu do postele a zkusim to zaspat..myslim ze z toho nic nebude..
kdyby neco tak nekomu poslu sms…tak se nedeste kdyz se zitra doppo dlouho neozvu…asi budu chrnet ![]()
takze kdyby neco pisu…jinak spim ![]()
Dobré ráno,
tak hlásím, že je mi dneska opět úžasně. Já si na to tak zvyknu, že nakonec ani nebudu chtít rodit
![]()
Patsy, vítej zpátky
.Taky už se moc těším na fotečku.
Sedmi, fotky jsem zkoukla. Vypadáš moc hezky ani bříško se mi nezdá že by bylo nějak moc veliké, tak akorát.A moc se mi líbí tvůj účes, jsi kočka
A kuchyńka se už taky dává dohromady, to je fajn, Robik je šikovný, když se tak snaží pomáhat. S takovou to budete mít v kupě coby dup ![]()
Lenulko, tak co ty?? Určitě ještě spinkáš a nic to nebylo, jinak už by někdo napsal. Chudáku, nezávidím ti to. Být takhle pořád nervozní a nakonec z toho nic. Ale máš aspoň parádní přípravu na porod. Takže jak se hned vzbudíš, napiš, protože jsem jak na trní. Držím palečky.
Kde jste zase všechny?Chjo, to je děs, že tu cárám pořád sama
![]()
ahoj..
tak jsme prezili
ale ponocovala jsem dlouho..zaseklo se na tech 10 minutach..pak to bylo myslim jest 2× nebo 3× po8 a pak zas po 15..tak to uz jsem sla do postele..Pavel me hladil zada a usnula jsem u toho..
se z toho picnu kdyby to aspon k necemu bylo
![]()
ted me je fajn..brisko trosku poboliva ale to je z toho jak vcera furt tuhlo..
Sedmi pekny fotecky ![]()