Poradna duly
Jana Čurdová
no rano to bylo uplne v pohode, ale ted me uz tak dve a pul hodky tvrdne bricho..ale furt…nijak zvlast to neboli ale je to neprijemny..tak furrt cekam az to prejde abych mohla jit umyt zem v kuchyni ![]()
a co uvas?? nic novyho??
ja mam dnes Pavla v praci tak tu budu sama strasit tak do 23:00…
a mam nejakou nakupci naladu..bych si sla neco peknyho koupit..jenze me nema kdo odvezt do obchodu a jsem lina na to jit sama a taky se bojim..tak jen sedim u pc ![]()
přeji všem kráááásné a hlavně rychlé porody:-)))
juj, ta nostalgie, moje srpňátko už má skoro rok:-)
No tak jen seď a nic nedělej, hlavně nemyj tu pohladu, ty nám chceš fakt mermomocí porodit?? A obchody máš tak daleko? Já to mám od baráku všechno asi jen 5 minut, takže já bych nakupovala, ale jaksi teď není za co ![]()
U nás nic nového. Kontrola dopadla O.K., akorát mě pozval na příští týden už na pondělí a budu už chodit 2× týdně. To už budu přenášet
Tak doufám, že mi to aspoň vyvolají brzo.
Matulienko, děkujeme za přání
Se máš, že máš to svoje zlatíčko už u sebe. To my se tady nějak ne a ne rozrodit.
vsak jo ja uz to chci mit za sebou ![]()
taky tady mame nejakej ten obchod..ale nic moc.spis bych chtela jet do Tesca nebo tak neco..a to jee dost daleko..tak mam smulu..
Dyť já to přesně vím, že porodíte dřív ty s Evčou než já
Ale když mi budou porod vyvolávat, aspoň to budu mít kratší (možná), to je taky dobrý ne?
Do Tesca bych taky zajela, už jsem tam dlouho nebyla. Mám takový obchody ráda, vždycky tam prohrabu co se dá. ![]()
no jo ty a Dalmi se k tomu nejak nemate tak to tu nekdo musi rozrodit
![]()
taky tam rada smejdim, a ted nnemuzu
aspon nneutratim penizky..moc jich stejne nemam..
myslis ze vyvolavanej je kratsi??
ja nevim o tom jsem neslysela, jen ze je bolestivejsi..
dnneska jsem uz byla 4× na velky..ale prujem nemam..hruza..ale mohlo by to byt takovy to predporodni
i kdyz asi nee..
Tak s tou velkou to znám. Minulýý týden jsem taky chodila snad 3×, 4× denně. Tak jsem si myslela, že by se to třeba už připravovalo a zase prd.
No vyvolávaný je bolestivější, protože by ti kontrakce měli hned skočit tak po 5 - 3 minutách a to hodně silné. Takže si nezvykneš, na takové ty slabší. Ale pak to jde rychle (pokud se něco nesekne). Kamarádka a švagrovka tak rodily a jedna za 5 hodin a druhá za 4. By to mělo aspoň nějaké pozitivum, i když ta bolest, au au ![]()
jojo bude to auauaua…se bojim jak to vydrzim…urcite tambudu histercit ![]()
No to já taky, já skoro umírám při zaražených prdech
Nedokážu si tu bolest představit, ale možná je to tak i lepší.
Mám strašný strach, že tam budu nějak moc řvát, nebo sprostě nadávat. Budu muset nahlásit hnedka po příchodu, že se za své chování předem omlouvám.
holky rozrodte se uz ja tu cekam kdy konecne a ono porad nic ![]()
jinak vyvolavany porod netusim ale kdyz do vas nalejou oxytocin a pak jsou kontrakce po minute klidne i ctyri hodiny tak nic moc
ale pak vam to bude jedno hlavne ze to mate za sebou a klidne hystercete jsou zvykli ![]()
a jedna fotecka jak to u nas uz tri hodinky vypada a to je prckovi skoro rok ![]()
http://www.ecards.cz/…6_206352.jpg
pitomy zuby
Lucošku, mimi se asi u tebe má moooc dobře, když se mu nechce ven. Ale věřím, že lektvar zabere a třeba už k ránu bude mimísek venku, kdo ví.
Já jsem dnes docela v pohodě. Spala jsem u našich (Radek nebyl doma a po včerejším výstupu mě zakázal být doma samotná
) a ségra se mě večer s obavama ptala, jestli něco na noc nechystám
. Chce být porodní asistentka (teď dělá zdrávku-zdravotního laboranta a pak chce na vyšší), tak jsem jí říkala, že by aspoň nabrala praxi.
![]()
Andisku, cítím s tebou. Jsem strašně ráda, že tady se KO dělají v 9.měsíci tak často, člověk nemá o miminko v bříšku takový strach a na ledasco se zeptá. Snad brzo porodíš nebo ti aspoň ty problémy do 7.8. trochu povolí.
![]()
Porodu se nebojím nebo si to aspoň zatím nepřipouštím. Na bolest (teda děložní práci
) a úzkost asi bude během porodu času dost. ![]()
Dalmi, asi jsem to nějak přehlídla, proč jsi rušila doktora?
K chlupům-NESNÁŠÍM JE
Dva kocouři (ač krátkosrstý) línají furt a protože skoro nemáme koberce, je to strašně vidět.
Tchýně mi to vždycky dává pěkně najevo.
Zametám skoro každý den. Navíc mám já i Radek dlouhý vlasy…takže se z toho dělají takový ty chuchvalce-říkám tomu westernový koule(ve westernech ty koule s klestí, co vždycky vítr prohání mezi uličkama).
Zítra o půl jedenácté mám KO, držte palce. Ordinaci dr. má taky v Litomyšli kousek od porodnice, tak si taťka dělal srandu, že to nemám z KO daleko. Mám ale tušení, že otevřená ještě nebudu a že stejně budu rodit nejdřív v termínu (24.8.)-to už by ale byla panna, takže bych si slavný otvírák dala už tak týden před termínem.
![]()
Teda Enko, to tě obdivuju. Staník se ale už musí pronést co? Ale vypadá v tom šátku roztomile. Tak hlavně, aby mu to huškání v šátku aspoň trošku pomohlo.