Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
jsem celá, dnes to bylo docela v pohodě. Asi se to rozjelo, jak jsem se hodně unavila v Pardubicích, navíc jsem vypila víc kofeinu, než teď piju-taky to mohl víc podráždit.
Luci,
držím palce na KO! A věřím, že co nejdřív s Dalmi ty vody prolomíte
! Vždyť tady zatím poplakává s bolavým bříškem jen Nikolka (Innušku zatím nepočítám). Nějak se fakt nemůžeme rozrodit a to už začal náš měsíc! Tak holky, vzhůru do toho, půl je hotovo!
![]()
Je pravda, že Mišpulín tu nebyl věky…máme na ni kontakt? Třeba už je Tobiášek na světě.
Ahooooooooj,
nebojte, jsme pořád vcelku, jen pořád někde lítám ![]()
Zítra jdu na KO, kde mi doufám už konečně sdělí termín na císaře. Minulý týden jsme byla na UTZ, odhadli mimčo na 3400 takže mě přestali přemlouvat na přirozený porod, byla jsem na předoperačních vyšetřeních a teď už jen doufám že mě nebudou napínat a zítra se dozvím kdy bude den D ![]()
Ještě půjdu asi na jeden UTZ, pořád čekají, jetsli si to Tobík nerozmyslí a neotočí se. Jinak u nás nic nového, poslíky nemám, bříško mi netvrdne, prostě pohoda na to že mám 2 týdny do termínu ![]()
Dalmi, Evikule, Lucošku, teď je řada na vás abyste se pochlapily a rozjely to, už je srpeeeeeeen
![]()
Ahoj holky ![]()
tak u me dnes je taky pohoda..vubec nic me neboli
zrovna ted popijim malinik..davam si ho z medem a je dobry chutna me ![]()
Luucosku tak doufam ze te na koontrole konecne potesi.
Miispuline dobre ze jste v poradku ![]()
Cibulko tak treba se tam fakt potkame
to by bylo fajn
Evi tak co?? jak to vydis..myslim ze budeme muset vymyslet dalsi datum..toho 8. nebo 9. nevim nevim..mozna by jsme meli zvolit jeste jeden pozdejsi…asi to jen tak nebude ..achjo..me ceka poradna v patek tak jsem zvedava ![]()
Ahojky,
tak jsem zpět a jak jsem předpokládala, změna žádná. Děkuji že jste na mě mysleli ![]()
No, čípek se mi sice zase o něco zkrátil, takže ho mám už jen necelý centimetr, stále je na pohmat měkký, ale pořád jsem otevřená jen na prst
Ještě mají nějaký problém s těma mojema termínama, neví od kdy počítat přenášení. Tak je musím přesvědčit, že určitě ten správný termín je teď toho 4. Od příštího týdne tam mám jezdit už 2× týdně, jsem zvědavá, kdo mě tam bude pořád vozit. Jsem dneska z toho nějaká přešlá
![]()
Mišpul, tak ty to teda máš taky za pár, když už ti budou plánovat císaře. Jen ať ti to dobře dopadne a naplánují ti nějaké hezké datum. Mimíska máš taky celkem velkého, co? Ten můj měl min. týden 3300g. Tak na tom budou naši prcci asi stejně. Držím palečky ![]()
Ahojky,
Luci, nebud smutna z kontroly a bud rada, ze je vsechno v poradku, on se mimisek urcite uz brzy vylodi a pak si ho jeste uzijes ![]()
Mispuline, to jsem zvedava, jaky pekny datum Ti na cisare vyberou
Co treba 8.8. ![]()
Holky, vazne by to tu mel uz nekdo rozrodit, vzdyt vas je tolik s tema terminama na zacatku srpna. Tak sup sup ![]()
My jsme byli na predporodnim kurzu v Podoli. Prvni den bylo povidani o porodu, tak jsme tam byli s manzou, jsem rada, ze to slysel od odborniku, jak mi ma pomahat
a druhy den jsme meli kojeni. Dokonce jsme se byli podivat na porodnim sale a musim rict, ze je to tam moc krasny a komfortni. Doufam, ze nakonec nebude plno a ja tam budu rodit ![]()
Lidusko, Nikolka je krasna, stejne ty holcicky jsou princezny, vid ![]()
ahojky ![]()
luci to me mrzi ze se nic nedeje.myslela jsem ze prijdes z radostnou zpravickou
,ale hlavne ze je mimisek v poradku ![]()
mispul jsem rada ze jste v poradku a ze se taky ukazes ![]()
ja vidim porod na 8.8.zdenek se taky narodil 8,tak rikal at do 8 pockam,tak pockam
![]()
Dalmi, no jasne, pockej, ten tyden se to uz nezblazni
Ja chci taky lva ![]()
ten tyden uz to vydrzim,kdyz jsem to vydrzela tolik mesicu ![]()
klaudul ty jeste lva taky stihnes ![]()
Klaudul, dobře že se ti kurzy líbily. A já byla z porodního sálu taky nadšená, aspoň člověk ví, do čeho jde, že?
Dalmi, já to prdím. Dneska jsem si koupila zázvor, tak si teď dělám ten slavný lektvar, ale bez toho sporýše. To ostatní (hřebíček, skořice a zázvor) jsem spařila a čekám co z toho bude. Všude sice píšou, že by se to v těhu nemělo, ale to jen proto, že by to mohlo vyvolat porod, a to já bych i chtěla
Takže to zkusím, doufám, že to bude k pití. A zázvor nádherně voní, měla jsem chuť se do něj zakousnout.
Kdyže končí vůbec lev? Pannu nechci ani vidět. Brácha je panna a je to s ním někdy k nevydržení.
Dalmi, s tim lvem to u sebe vidim blede
Mame sice s miminkem domluveneho 19.8., ale co ja vim, co si nakonec usmysli, ona je hrozne tvrdohlava ![]()
Luci, jsem rada, ze jsem ten porodni sal videla. Hrozne me to mile prekvapilo, mas pro sebe krasnou velkou mistnost a vlastni koupelnu, kde travis vsechny chvilky porodu, tak si na ni snad za tu dobu porodu stihnu zvyknout ![]()
S tim lektvarkem opatrne, at se nic nestane, i kdyz hur nez porodem to neskonci, vid
Tak drzim palce. Ja bylinky a koreni moc nemusim, tak budu muset vydrzet.
Luci, lev je do 23.8., od 24.8. uz je to panna. I kdyz zrovna nam ta porodni asistentka na kurzu rikala, ze ma syna lva a ze tam vychova moc nepomaha, ze si dela, co chce. No, proste, kral zvirat - pan tvorstva ![]()
Klaudul, já myslím, že ten lektvar není nic tak strašného. Jen tam jsou věci, které podporují prokrvování, což by mi bodlo. A recept mám od holek z července a prý je to odzkoušené a snad to i funguje. Tak uvidíme.