Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
31.7.07 10:47

evi z toho si nic nedelej.ja mam takovy stavy v noci taky,ale vzdycky to nak prejde a rano je to dobry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 10:50

Neboj Leni, předpokládám, že takhle můžu poslíkovat klidně do září :lol: :lol: :lol: I když,kdo ví. V noci jsem pro jistotu na rychlo naházela i neroztříděné prádlo na dno skříně, aby se nikdo nezhrozil, až by k nám šel chystat postýlku (když já bych byla v porodnici), no brala jsem to vážně :lol: :wink: Břicho teda není úplně ok ani teď, hlavně aby mimčo mělo dost kyslíku z toho častýho tvrdnutí, ale ozývá se, tak je asi v pohodě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 11:08

Ahojky.....

Teda Evi, co nás to strašíš?? Ty nás s Dalmi ještě nakonec fakt předběhneš, ale teď už by to bylo O.K.

Cibulko, ty už jsi smířená s přenášením?? Já být tebou, tak na to nespolíhám, protože kdo je s tím smířený, většinou rodí dřív. Ať ti monitor a kontrola dopadnou dobře, a podej brzo info, jak se vám daří.

Lenul, copak ty? Všechno v pořádku? Měla jsem návštěvu, tak jsem dopoledne jen nakoukla :wink:

Dalmi, my po té horké vaně vyháněli, ale účinky na mimíse nulové. Se mu to nejspíš líbí, tak čeká na další :oops: :lol: :lol:

Já vám holky ty poslíky i závidím. Mě je opět úplně skvěle (teda až na tu kost, ale to už asi lepší nebude). Každý říká, že když je mi tak dobře, že už to brzo bude, ale já už nevěřím ničemu. Každý mi teď pořád píše, jestli už a že se na to všichni těší. Už jsem z toho na nervy, protože každému musím odepisovat, že to ještě na porod ani nevypadá. Jsem zvědavá, co mi řeknou zítra v porodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
31.7.07 11:11

ahojky…

tak koukám, že se nám tady v noci postarala o vzrůšo evikule…

to já se zase dneska v noci vyspala…hurááá, fenyklovej čaj začal zabírat…sice se mi malá budila na kójo po 2 hodkách, ale hned jak se napila, zase spala jak andílek…dali sme jí dudlíka…růžovýho…úžasně jí sluší…

hmm mám po klidu, chtěla sem na vás všechny reagovat, ale malej vykřikuje „ham polífka“......tak musím jít…pak se mi vzbudí zase malá…takže pááá

jestli se sem ještě dneska dostanu, tak vám napíšu story o tom jak Richard včera naboural naše nový auto…grrrr......naštěstí sou oba v pořádku…(malej i velkej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 11:14

Liduš, super, že čajík zabírá,aspoň se v noci malinko vyspíš. Asi ten fenyklovej čaj taky zajdu koupit, pro jistotu.

A Ríša boural? To je děs. Ale pokud to jsou jen pokřivený plechy, je to v pohodě, i když to nasere :evil: Hlavně že se jim nic nestalo. Tak doufám, že se sem ještě dostaneš a všechno nám vylíčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
31.7.07 11:46

Ahojky Luci…

tak malej je nakrmenej a Nikča se zatím nehlásí, tak mám ještě chviličku…

včera jak jeli od babi večer, tak dlouho nejeli, tak už sem začínala být nervní, pak přijeli s urvaným předním nárazníkem a je v prdeli chladič…prostě se vyhýbal na silnici kamionu a najel moc ke kraji a bylo tam cosi o co urval ten nárazník a roztrhl chladič…takže domů to bylo převážně z kopečka tak jel s vypnutým motorem, jen k nám k baráku je to kousek do kopce, tak to risknul a má štěstí že ještě nezavařil motor…ale když sem tu přední masku viděla tak se divím, že nereagovaly aerbegy.....Ríša z toho byl vykulenej a ještě v noci vykřikoval „táta auto bum bum“…

takže máme rozhoduto co bude s porodným.....chjo… :? …a tak sme se o ty prachy „hádaly“…

hihi…tak mám po chvilce klidu…moje druhá ratolest se hlásí.....

pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 12:01

Tak jsi to s tou chvilkou klidu nějak zakřikla :lol: :lol:

No jo, je to pech s tím autem. Takže je jasný, na co půjde porodné, ale ber to tak, že aspoň to budete mít za co spravit. Akorát je na prd, že z toho nic nebudeš mít. A tak ses na to nadřela, chudě. Ti to bude muset Ríchard nějak vynahradit, třeba láskyplnou péčí a super servisem.
Akorát Ríšánek, jestli z toho nebude chvilku paf, když se mu o tom i zdá. Chudák musel být ale vyděšený. Ještě že to neměli domů daleko a není to nic vážnějšího. Hlavně že je motor O.K.
A pokud budeš mít zase chvilku, můžeš hodit nějaké foto dětí a Nikolku třeba i s tím roztomilým růžovím dudlíkem. Já se teď tak ráda kochám. Už se těším i na Patsynu Innušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 12:20

Lliduško, to bych měla taky rozpor-vnitřní vztek, že porodný je v p… ale že se přeci nemůžu vztekat nahlas, protože se naštěstí nikomu nic nestalo. Mohli jste taky nepěkně dopadnout. Tak všechny pohlaď a kašli na porodný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
31.7.07 12:35

Holky ahojky,já jen v rychlosti,ještě musím dovařit a letím na ko a monitor:),dnes i s malým,tak mám o zábavu postaráno a ještě se tu zastavím…
Evi teda ještě máš čas ne?Ale asi tě to pěkně vyděsilo,co?
Cibulko já se dobrovolně hlásím k přenášení:)(asi proto,že vím co mě čeká)
Liduško prosím tě až budeš mít chvilku jaké jsou teda ty plíny happy star?…mám je nachystané do porodky…
A s tím autem to je škoda,taky by mě to štvalo,ale ještě že se nic nestalo,ty kamiony teda jezdí jak hovada…to je pravda…
Tak holky,ještě se ukážu,doufám,že dr řekne že se zase nic nechystá hihi a já budu mít jen hezký výlet......papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 13:09

Jojo, Sedmo, vyděsilo. Už se mi to jednou stalo, ale ne tak dlouho a vana předtím zabrala. Tak jsem to fakt dost řešila. Držím palce na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.7.07 13:27

Tak jsem byla na tom monitoru…děkuji těm, co se mně snažily povzbudit, že třeba přenášet nebudu…dítě spalo a spalo a asi 7× ho budila. Ovšem křivka dělohy........naprosto, ale fakt naprosto rovná čára 8O Když jsem si vzpomněla na všechny ty tvrdě proposlované hodiny a dny, tak jsem se až musela smát, když jsem si představila, jak už se v zářijových miminkách rodí a já vesele lítám navěky s pupkem :lol:

LIDUŠKO- to teda potěší, takový výdaje, ale hlavně, že se nikomu nic nestalo. Ikdyž malej z toho asi trošku trauma má, co? A dobře, že jsi se aspoň trošku vyspala.

SEDMO- haha. Jdeš na monitor i s malým? No, on je starší, to je fakt. Mně moje Dr. už minule schválně varovala, ať si ho příště na ten monitor rozhodně neberu a několikrát mi to opakovala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 13:27

ahojky :wink:
lidusko kasli na porodny,hlavne ze se ti kluci vratily celi.nedej boze kdyby se jim neco stalo,tak by jsi pak klidne dala milion aby se to nestalo.vim ze je ti tech penez lito,taky by mi bylo,kdybych je musela odevzdat,ale zdravy je prednejsi :wink: ,treba pak neco usetrite,tak si to vynahradis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 13:29

cibulko tak to gratuluji k dobre kontrole :wink: to ja mam krivku vzdycky sami hory,proto ze matyas to asi nema rad,tak vzdycky kope jak silenej :lol:

sedmo drzim palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 13:36

Cibulko, tak máš trošku spací miminko, no. Hlavně že je všechno v pořádku. Ale i kdyby jsi přenášela, nebudeš v tom sama. Skysneš tady se mnou :lol: :lol: A na monitoru mám vždycky pár kopečků aby se neřeklo, ale to je jak se mimís převalí z boku na bok, takže taky žádné terno. Už mě to štve :roll:

Sedmo, taky držím palce na monitor, třeba tě potěší s tím, že to na porod ještě nevypadá. Asi jako jedniná bys dobrovolně přenášela, já si to s tebou když tak vyměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 13:37

Dneska to tu ale trošku vázne s komunikací. Kde jste všechny? Lenulka tady taky dopoledne byla a teď nic. No nic, třeba všichni spíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí