Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
31.7.07 17:56

Česká Třebová, máme Brno aspoň pěkně na trati(jako skoro všechno :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 18:02

lidusko nikca je naprosto uzasna :! :! fakt je to zlaticko uz na pohled.ja ti to tak zavidim ze uz ji mas u sebe,ale v dobrym samozrejme :wink:

a stim srazem me pekne stvete :evil: kdyby byl v praze,tak jedu okamzite :lol:

evi tak jsem se vyfotila,ale jdeme tetko pro novou TV tak pak to sem hodim :wink: jo a nove Tv nas vyjde na 20000 ,takze jsem poslouchala reci ze kvuli me musime kupovat novou tv :lol: :lol: :lol: ,ale me by stacila obycejna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.7.07 18:08

ahojte..tak dnnes to po Evikulce asii ceka me…jsem delala ten uklid a jeste ta prochazka a normalne mam takovy bolesti v zadech zese nemuzu pomalu ani hnout…kdyz se snazim vstat z postele tak me pomalu tecou slzy :(

tak jsem zvedava co bude delat briisko vecer…

ani jsem vas nestohla docist..tak to pozdeji napravim a odepisu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 20:00

Leni, tak né že zradíš ty mě a porodíš :lol: :lol: :lol:. Miška se možná ráno naprdla, že ji Ládík chtěl předběhnout a chce mu to vrátit. :lol: Tak teď nevím, co ti mám popřát, jestli ať tě ty záda tolik nebolí nebo ať se to rozjede do pěknýho a rychlýho porodu. 8) Vyber si, každopádně informuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 20:11

dneska je asi nakej divnej tlak,proto ze me taky boli zada az tu knučim :roll: ,ale myslim si ze to neni naznak porodu,proto ze to uz jsem mela nekolikrat :cry:

lenul tak drzim palce at je to lepsi :wink:

TAK HAZIM DOUFAM SVOJE POSLEDNI TEHULKOVSKY FOTKY :lol: :lol:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.7.07 20:16

Dalmi peknej pupik :)

taky myslim ze to z porodem nema co delat…ale je dost hnusny..jdu si dat teplou vanu..snad to prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 20:17

lenul me vetsinou na to vana nepomuze.pomaha jenom kdyz to zaspim a rano je to dobry :wink: kolikrat to ale boli tak ze bych si nejradsi vzala prasek,ale to bohuzel nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.7.07 20:17

neboj Evi..ted jsem ji to dlouho vysvetlovala ze musime pockat na Ladika…tak snad si to vezme k srdci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
31.7.07 20:18

jj ted bych si ten prasek taky dala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
31.7.07 21:54

Ahojky holky…Tak ko dopadla vcelku dobře,díky za držení palečků no tvrdlo zrovna břicho a na monitoru byly pěkné hrby,tak jsem se děsila co řekne dr,naštěstí říkal,že už se to chystá,ale čípek mám pořád vzadu,a že si myslý,že se za týden ještě uvidíme :P ,no to se mi hodí…jinak malý byl dobrý,na monitoru si hrál s autíčky a když mě dr prohlížel,tak byl se setřičkou,takže to šlo,zato čekání na autobus byl děs,prostě lekce"jak vytočit maminku",ale přežili jsme to…
K těm zádům…je to divný,ale já se taky dnes plazila bylo to hrozný,jsem si říkala jestli nemám jít dobalit tu tašku do porodky,ale už je líp…
Dalmi máš krásnej pupík,zepředu vypadá jak nalepený :lol: ,já už našla tu šnůru od mobilu,tak ještě někoho kdo mě vyfotí a neusne mi tu :wink:
Na ten brněnský sraz bych se taky hlásila Liduš,mám to 50 km a spoje co hodinu…ale do porodu už to asi nestihnem…chce se mi zase spát,se děsím toho jak bude mimi jak si zvyknu na ten režim spánek-nespánek-budu jak mrtvolka…tak já mizím zatím papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.8.07 08:02

Dobré ráno,
Tak co Lenuli a Evi, nerodíme nebo rodíme :wink: ? Doufám, že jste obě v pořádku.

Dalmi, krásné bříško, chválím chválím. Taky to budu muset spáchat a taky doufám, že to bude moje poslední fotka s pupíkem.

Liduško, tak Nikolka je naprosto úžasná. Růžový dudlíček jí moc sluší. sice je teda k ní malinko větší, ale tím je to roztomilejší. Musíš být pyšná, závidím, že ji máš už u sebe, já se pořád nemůžu dočkat.
Jinak srazík by byl fajn, akorát já to mám na prd. Cesta vlakem trvá myslím něco přes 2 hodiny, tak nevím, jak by to prďolka dala. No, snad se mi to někdy poštěstí se s váma potkat.

Sedmi, fajn že KO dopadla dobře. Takže na porod to pořád nevypadá? Asi jsi fakt jediná, kdo z toho má radost :wink: :lol: :lol: A máš šikovnýho klučinu, když vydržel tak krásně čekat, než budeš hotová. A neboj, na to vstávání si zvykneš, zvykla sis poprvé, takže na to jen najedeš znovu. To pro nás prvorodičky to bude asi docela záhul :wink: Teda aspoň pro mě šílený. A fotečku určitě hoď, máš tu myslím jen 2 nebo 3, tak ať tě před vyloděním mimíska taky naposled vidíme s pupíkem.

Za hodinku jedu zase na kontrolu. Se tam dneska teda vůbec netěším, neboť mám takový blbý pocit, že mi stejně nic nového neřeknou a to moje slavné otvírání se mi zastavilo :cry: Ale aspoň mě ujistí, že je mimísek v pořádku. Tak já se pádím zkrášlovat, ať se mě neleknou a pak napíšu. Zatím čauky :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.8.07 09:11

holky diky :wink:
sedmo to je dobre ze je vse v poradku a ze jeste vydrzite,kdyz si to prejes :wink:

luci moc ti drzim palecky :wink:

me zase v noci bylo divne,ale opet se nic nedelo.jedno chvilku jsem se probudila a myslela jsem ze mi praskne voda a dostala jsem nakej strach az mi srdce busilo :lol: ,ale samozrejme se nic nedelo :lol:
tetko se namaluju a jedu k nasim,tak pak nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.8.07 09:16

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP4.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8447789 742 801chlapeček

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 2 roky a 5 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna,Štěpánek/Eliška)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

Liduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882

Nikolka-12.7v 8,30 2050gramu a 42cm

Patsy( 27.6.1984/Tetčice u Brna/rak)TP 30.7Inna27.7v 9.35 3015gramu a 49cm

http://www.gify.nou.cz/…bory/508.gif právě rodí

zatim nikdo :lol:

uz k nam nechodi :cry: (JankaR,swead,Lucia1,iza,konstans)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
1.8.07 09:17

Dobré ránko…tak Luci tfuj tfuj,at si Tě tam třeba rovnou nechají:)),1.8. je hezké datum…já mám to rodění zakázaný od celé rodiny,chyběl by jimten týden na dodělávky a já už jim moc nepomůžu,včera jsem se nemohla vubec hýbat kvuli těm zádům a dnes mám zase pocit,že bych mohla skály lámat :lol: ,tak to tu aspon setřu…jo a to vstávání…jsem tvor,co když nemá aspon 7 hodin spánku,tak jsem nevrlá a nejsem to já…a na to si nikdy nezvyknu…takže asi tak…
Dnes jsem volala kamarádce,co má narozeniny,že jí popřeju a ona hned…už rodíš???? 8O …říkám nééé,já ti chci popřát :D ,bych mohla tak plašit víc kamarádek,vcelku mě to pobavilo :P
Mišpulíne jak to s Váma vypadá,už ses dlouho neozvala… :?:
Tak já jdu uklízet..papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
1.8.07 09:19

…Dalmi hezký den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek