Poradna duly
Jana Čurdová
PATSY- jestli ještě budeš číst…moc na tebe i miminko myslím a držím palečky, aby vše proběhlo hladce a po porodu jste se rychle zotavili !!!!
TAkže Patsy, ještě jednou ti přeju hodně štěstíčka, ať tam jsou na tebe moc hodní, ať všechno proběhne v pořádku a jizva se rychle hojí. Moc držíme palečky, tfuj tfuj tfuj pro štěstí ![]()
Holky děkuju moc moc moc, vy jste mě úplně dojaly, jak na mě myslíte
![]()
Ještě musím reagovat na Lidušku - Nikolka je fakt rozkošná, když jsem tu fotku viděla, tak už se fakt nemůžu dočkat! ![]()
Za čtvrt hodiny přijde tchán a vyrážíme, tak ještě jednou moc děkuju za podporu a zítra (asi dopoledne, ještě nevím, kdy přesně to bude) na mě myslete
![]()
Patsy, budeme na tebe zítra moc myslet, já raději už od rána
Užij si ještě poslední chvilky o samotě, pak už to nepůjde tak snadno. A jakmile to půjde, napiš a zaúkoluj Luďu ať pošle fotečky Innušky. Moc se na ni těším
![]()
Luci, to asi nepůjde, Luděk si sotva přečte mail, s pc to neumí
Budete si muset počkat na mě
Tak papa ![]()
Ahojky holky,Patsy jsem už nestihla,tak držím palečky na dálku:)
Jinak my včera výletovali po porodnici,Jirka byl mrně nervozní,ale tak hezky a z porodních sálů jsem trochu zklamaná…je to taková ta klasika vykachličkovaný pokoj až po strop,uprostřed podlahy kanálek,no prostě jak u řezníka,ještě že je to jen na pár hodin…ale sestra byla ochotná,vše ukázala a řekla…zrovna tam byly jedni po porodu,tak jsem zamáčkla slzu,když jsem je viděla…
Večer mě Jirka pobavil…jak pořád říkám,že to mám s mimi domluvené na 20.8,ale termín mám 11.8,tak Jiřík n ten termín zapoměl,včera jsem spárovala wc a večer mě tak bolelo břícho,že jsem myslela,že už a Muj milý povídá,nestraš ještě máme měsíc do porodu,tak to mě pobavil a když jsem ho upozornila,že termín je 11,tak jsem myslela,že ho budu křísit
..
No a včera byla premiera koupání v naší nové koupelně v teplé vodičce…to bylo super…tolik mísat,u našich je jen sprcháč a tam se už ani nehnu a jen umýt si pořádně nohy je nadlidský ukon:))
No jdu ještě netit,dnes si dám odpočinkové dopoledne…papa M.
tak patsy uz jsem nestihla,tak ji pisnu sms ![]()
u nas se stale nic nedeje
![]()
sedmo prosimte radsi uz nic nedelej ![]()
Ahoj.
Tak jsem nějaká vytočená z dnešní kontroly…monitor mi samozřejmě nedělali a objednali mně na něj až na začátku 39tt a to za něj ještě chtějí 100Kč za jedno natočení. Celkově se mnou byla hotová tak rychle, že jsem se nestihla na nic zeptat a možná ani pozdravit a už mně cpala ze dvěří
Tak se teď snažím dovolat do porodnice, jestli je tam natáčejí zdarma a jestli by mně vzali. Zatim mi to tam nebrali. Fuj já jsem teda vytočená, jsem myslela, že monitory jsou povinné, tudíž hrazené pojišťovnou
Taky za ně platíte ![]()
sedmi ja bych klidne taky sparovala.ja uz bych udelal cokoliv aby se klistatko pustilo ![]()
cibulko tak to se nedivim ze si vytocena.jeste jsem neslysela o nikom kdo by monitory platil ![]()
muj dr monitor nema,tak jsem se objednala v 35 tydnu do porodnice a chodim na monitor kazdy tyden a samozrejme zdarma ![]()
Tak už jsem se dovolala do porodnice. Jsem na monitor objednaná na úterý a NIC
nebudu za natočení platit. Sestřička říkala, že ještě neslyšela, že by za něj někdo platil..... Jdu se najíst a jestli malej usne, tak se pak stavím.
Ahoj holky,
koukám, že tady řešíte monitor. Tak se chci je zeptat. Mně bylo řečeno, že se chodí povinně až od ukončeného 37 tt. Od kdy se teda chodí? Dr má teď dovolenou a objednala mě na prohlídku až za 5 týdnů
to budu 37+5 a ona ani o monitoru nic neříkala.
Jinak taky držím pěsti Patsy. ať jim do dobře dopadne a brzo má miminko u sebe.
lenko ahojky.vsude pisou ze od 36 tydne by se melo zacit chodit na monitor.ja byla tusim 35+6
a myslim ze i vetsina holek od nas zacly chodit v tom 35-36 tydnu ![]()
jak se jinak mate?
cibul tak to je dobre.to je jasny ze se neplati,ale v dnesni dobe se neni cemu divit ze by z nas nekdo tahal prachy i za tohle ![]()