Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi já nevím. Na papíře byli sem tam nějaké vyšší křivky a to bylo, jak mi trošku tvrdlo břicho, ale nikdo mi k tomu nic neřekl. Myslela jsem, že tam bude ten super doktor, co mě vyšetřoval minule. Potkala jsem ho na chodbě a hezky se usmál. Tak jsem mu chtěla říct i o té zátce. Ale jak mě poslali k tomu druhému, tak jak mě vytočil, neřekla jsem mu nic a ani se na nic nezeptala. Byla jsem tak zmatená, že když se mě mamča ptala, jestli je všechno v pořádku tak jsem jí řekla že ne
Chudák z toho byla špatná. Až pak mi to došlo, tak jsem jí řekla, že je vše o.k.
Patsy, to máš super, že má manža práci přímo napoti porodce. To tam bude pečený vařený.
patsy to je dobre ze jsi se rozhodla bejt pri vedomi.to by jsi pak z toho porodu fakt nic nemela
ja ti to tak zavidim.ja te uz urcite neredbehnu.je mi tak strasne dobre,ze si rikam ze snad ani rodit nebudu
![]()
evi nechces prijit nadobi umejt i k nam?? ![]()
luci ty vissi krivky jsou pohyby.ty kontrakce jsou takovy cary uplne mimo tu krivku.nic si z neho nedelej,byl to blbec a holt nemel svuj den.priste uz to bude dobry
.je tetko kdyz jsem byla naposled na monitoru,tak jsem taky zrovna vyfasovala nakyho idiota
,ale nenechala jsem se rozcilit ![]()
Patsy, super, že budeš mít jen epi. Já ti tak závidím, fakticky. Musíš se strašně moc těšit. A bude manža přímo s tebou, nebo to uvidí jen přes sklo? Někde nechtějí chlapy nechávat přímo na sále.
Evikul, já už domlouvat nebudu. Už se na to tak neupínám, protože by to k ničemu nebylo. Si vem, minulý týden jsem se tady radovala, že skoro rodím a do dneška nic. Už jsem od toho upustila, že by to mohlo být brzo, spíš se smiřuju s tím, že při mém štěstí budu ještě přenášet. Ale dneska zkusím horkou vanu a uvidím, ale spíš s ničím nepočítám.
ja uz se taky k tomu neupinam rodit driv.matyasek si rekne az bude cas a kdyz jsem vydrzela na nej cekat skoro dva roky,tak uz tech par dni taky vydrzim ![]()
Já doufám, že příští týden vyfasuju snad někoho jiného. Jestli půjdu zase k němu, tak budu protestovat
Doufám jen, že ho nebudu mít u porodu, to by mě asi jeblo ![]()
luci treba opravdu nemel svuj den
ja kdyz chodim do ty porodnice na monitory,tak mam pokazde jineho dr a nebo jinou doktorku a u vas se to tam taky urcite strida,tak priste uz tam snad bude nekdo normalni
nebo mu to rekni co je takovej odmerenej
![]()
Dalmi, musím doufat. Taky si říkám, že ho mohl někdo naštvat, ale co, hlavně že je mimi v pořádku.
luci nema nahodou v sobotu svatek viktor??co kdyz se malej narodi na svuj svatek??
![]()
kdyz se koukam kolik mam prispevku
tak se nedivim ze doma nic neudelam
![]()
Jo Dalmi, má. Já jsem říkala hned, že to bude tak tak. No, ale i kdyby se narodil na svůj svátek, tak co. Mě se Viktor strašně líbí, tak snad mi to když tak odpustí. co jsem měla vybrané jména, tak byli skoro všechny kolem termínu porodu. takže si pak vyber ![]()
Příspěvků máš Dalmi fakt šíleně. Nechápu, jak si toho mohla tolik napsat. Jak dlouho už si na emiminu píšeš?
Já se na chvilku odporoučím. Musím využít toho, že je drahý ještě asi hodinu doma, než mi odjede, tak se jdu trošku potulit. Ale kolem šesté jsem tu zpátky jak na koni. A budu tady trčet asi až do rána ![]()
jsem tu od potratu,takze jsem registrovana od 11 cervence 2006.takze rok ![]()
ja jdu taky neco delat,pak nakouknu ![]()
malej ti to urcite odpusti
ja kdyz vybirala jmeno,tak jsem ani nekoukala jestli nebude ve stejnou dobu jako TP
.mam kamosku co je Eva a jeste narozena 24 prosince
a taky to prezila ![]()
ahojky…
teda skoro vám ty těhu problémy závidím…
.....když si pomyslím že Niky měla být touhle dobou ještě v bříšku, je mi úplně líto že už mám jen splasklej rosol......místo kulaťoučkýho bříška…chybí mi to…
Dalmi jestli si pamatuješ já rodila s CS5…tak hlavu vzhůru…
a to mi Dr. říkal že tak do 14ti dnů.....né zítra…a já fakt porodila druhej den…
Patsy budeme na tebe myslet a už se těším na další srpňátko…drž se holka!!!!
Andi s tím netem je to na prd, a žáha mě děsně pálila ten večer co mi rupla voda…už sem si říkala že to snad ani není možný, že mi zhoří krk, jak to bylo děsný…
Luci teda doktor fakt naštval…přeju ti, ať máš takovýho Dr. u porodu jako já......fakt úžasnej…jestli si pamatujete jak vypadal ten mlaďounkej doktůrek z Ordinace…Vrabčáček mu říkaly…tak hodně podobnej byl ten „můj“......a taky vtipnej…Nikolku nazval „parašutistou“, páč měla pupeční šňůru zamotanou okolo ramínek, jako šráky…(Ríša měl tenkrát šňůru kolem krku)…a přeju ať horká lázeň dneska zabere ![]()
jéje, zase mám vokno…už se dostavil syndrom „vykojenýho mozku“, a to kojím teprve 13 dní.....hihi…
Nikolka je tak strašný zlatíčko, že skoro nevím, že nějaký miminko mám.....když jí bolí bříško, tak jen kňourá a kroutí se (Ríša vždycky řval jak tur), jinak celou dobu spinká, když má hlad, ohlásí se zase kňouráním…prostě žádnej řev......jen když sem jí utírala zadeček studeným vlhčeným ubrouskem, tak se ozvala…
…
za to Ríšánek začíná vystrkovat růžky.....už sme měly incident, že si nechtěl uklidit kostky rozházený po obýváku a prostě začíná zlobit…dneska sem kojila Nikču a ten lump skákal po postely a schválně do mě narážel a nechtěl toho nechat…chudák Niky se v klidu nenajedla…ale nějak jí to nevadilo.....je fakt slaďoučká.....miminko za odměnu!!!!
Liduško děkuju, ty máš tak hodný miminko, to se vidí málokdy, Niky musí být zlatíčko
![]()
Holky, já vím, jak musíte závidět (v dobrým samozřejmě
) že už budu mít Innušku u sebe, taky jsem záviděla Lidušce, že už má Nikču ![]()
Já to začnu a vy se určitě rozrodíte nato tata ![]()
V úterý jsem se v porodce ptala, jestli je možnost epidurálu, vedoucí dr. mi řekl, že tomu dávají jednoznačně přednost před celkovou, protože je to šetrnější k miminku. A Luďa může být přímo na sále, kdyby jen čučel přes sklo, to by mi moc nepomohlo.