Poradna duly
Jana Čurdová
Teď jsem udělala rajčatový salát podle receptu tchýně (rajčata, šunka, cibule, majonéza, smetana, sůl, pepř) a zdlábla k němu 2 rohlíky
Byla to fakt dobrota
Začaly nám totiž ve velkým zrát rajčata, tak je musíme nějak likvidovat. I cibule je z vlastní zahrádky
Jsem hotová zahradnice ![]()
Patsy hlavně aby ste to zvládli na 1*…na kolik Kg ti jí odhadují dle UTZ??? jestli už jsi to psala, tak sorry, nestihla sem přečíst všechno… ![]()
a holky jen ať tam miminka vydrží tak dlouho jak mají.....když se narodí moc malinkatí je to o nervy…první 2 dny sem nedělala nic jinýho než že sem brečela.....fakt sem z toho byla psychycky zdeptaná…ale kdybych věděla že mi jí propustí tak brzo, určitě bych nebyla taková bábovka a neřvala bych.....
Liduško, já nevím, jestli to zvládnu na jedničku, to asi ne, taky si asi po SC užiju svoje, ale fakt už to beru jako vysvobození a cestu k vysněnému miminku
V pondělí měla podle měření UTZ 3200g, ale osobně si myslím, že je menší.
Liduško, závidím ti tak hodné miminko. Závidím teď asi všem, co miminko už mají, nebo brzo budou mít
Aspoň si s Niky trošku odpočineš, i když to je asi hodně silné slovo, když se z Ríšánka klube zlobítko. A jak se cítí velký Ríša? Musí být na holčičku pyšný, co? A Liduš, nic si z toho nedělej, že jsi byla tak zdeptaná, to já bych byla taky.Ale zvládly jste to obě na 1 *, jste šikulky. Můžeš hodit ještě nějaké fotečky do galerky, chtěla bych se pokochat
![]()
Patsy, taky jsem dneska vyfásla asi 2kila rajčat od našich, tak se zítra asi poinspiruju a zkusím ten tvůj salát taky. A taky jsem si dovezla kvašáky, mňam, mohla bych se jich ujíst ![]()
Máš super, že bude Luděk s tebou přímo na sále. Ve FM myslím psali, že tatínka nechávají vedle v místnosti a dívá se přes sklo. Ale možná že se s něma jde taky domluvit. Já to doufám řešit nebudu muset a prďolka vyleze sám.
Luci, jen klid, mímísek už ti za rohem taky mává. Podívej se na můj počet dní do konce a tvůj…ani to tě neuklidní?
Představ si, že bys ještě čekala 30 dní-to se ti URČITĚ nestane.
![]()
Holky mě teď tak tvrdne břicho a k tomu bolí v kříži, se tady kroutím jak žížala. Abych třeba neporodila ještě dneska ![]()
Lucošku, ty poslední dny se sice neskutečně táhnou, ale už to budeš mít taky brzo za sebou
Už je to na dosah ![]()
Kvašáky nejím, ale Luděk si je poručilu tchýně, tak mu pár flašek nadělá…
Liduško, taky jsem pro fotky ![]()
Tak to by byl Evi fakt extrém, ještě 30 dní. Ale uvidíš, že jak budeš mít tak posledních 15, že se ti to taky potáhne
Ale už si říkám, že když jsem to vydržela 39. týdnů, tak i kdyby to byly ještě další 2, tak to už mě to nezabije. Pak za to čekání bude aspoň krásná odměna
![]()
Patsy tak vydrž, to by byl mazec, kdyby tě to chytlo. Ptala ses na to, co kdybys do pátku nevydržela? To by tě vzali na te císař hned, nebo by tě chvilku trápili?
Já se dneska ale taky neskutečně kroutím. Bolí mě ta kost, do toho břicho, ale už víc a už jsem byla taky asi 3× na záchodě
Tak nevím co se děje. to mám asi z těch nervů ![]()
Patsy, to by byla sranda. Tak pěkně a po takových peripetiích ti SC naplánovali a že by Inna byla srandistka a chtěla aspoň trochu překvapit a vylézt už teď…
Každopádně informuj, jak se to vyvíjí. ![]()
Mě totiž dneska bolí v kříži šíleně od rána, ale na porod to doufám nebude
Luci, ani jsem se nestihla zeptat, dr. mi hned řekl, že kdybych začala rodit dřív, tak mi udělají hned SC. To mě uklidnilo
Akorát mě štve, že nám v porodce vezmou těh. průk., chtěla bych si ji nechat na památku. Nestihla jsem si ji nikde okopírovat ![]()
Tak to máš Patsy fakt super. Budeš to mít skoro bezbolestné, až potom to prý docela bolí, ale to už budeš mít Inušku u sebe, tak ti to tak nepřijde. Aspoň nemusíš být nervozní kdyby něco a nenechají tě trápit. Sis to ale uměla zařídit
![]()
No jo, ale jak jsem se kvůli tomu nervovala! Kdybych věděla, že to dopadne takhle, tak jsem mohla být v klidu a nestresovat sebe, Ludě i miminko. No co už. Porod bolí vždycky, jen místo porodních bolestí zažiju poporodní, ale zvládly to jiný, zvládnu to taky
A jak říkáš - když vedle sebe uvidím Innušku, bude to určitě snesitelnější. A SC má i drobný výhody… nebude mě bolet čůrání a můžeme začít dřív sexovat ![]()
Vyhánění není tak intenzivní jak jsem si myslela. Vzhledem k tomu, že mě teď dost často bolí břicho, tak je to jen sem tam. Chudák Víťa, jsem ho první navnadila vidinou sexu 3× denně a teď je to tak jednou za 3 dny
![]()