Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
25.7.07 18:40

I tak je to hodně často! My nic neprovozujeme už od 6. měsíce, tak se taky už dost těším :lol: :lol: Nějak si to neumím s tím obřím pupkem představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 18:44

Od 6? to já bych teda nevydržela. S pupkem je to sranda, jsem si ale myslela, že to půjde hůř, ale je to v poho. Akorát někdy trvá dýl najít tu správnou polohu :lol: Ale ty si to užiješ zase dřív jako my, máš pravdu. Jsem zvědavá, jak to po porodu půjde. Jedna kamarádka mohla až za půl roku 8O 8O , jak ji ta jizva pořád bolela. bolí prý do teď, malý má skoro rok, ale už se to dá přežít, ale stejně z toho prý moc nemá. Tak mám trošku strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 18:47

A ona rodila přirozeně? Právě po SC se může o hodně dřív než po normálním porodu a někoho to hodně dlouho bolí. To je asi případ tvé kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 18:48

Jo, rodila přirozeně, ale byla hodně nastřihlá, a dlouho šitá. Tak asi tím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 18:57

Hm, to jí nezávidím :-( Mě ještě dneska čeká holení, musím se dole k tomu SC oholit úplně celá, nechci to nechávat na sestry. Doufám, že se nekuchnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 18:59

Tak ti přeji hodně štěstí. Já to taky jedu poslepu, Víťa se k tomu nějak nemá, tak to pižlám sama. Taky to tam pak vypadá :lol: :lol: Taky to nechci nechávat na sestrách, tak to snad vystihnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 19:05

Já na to vezmu velký zrcátko, před kterým se líčím. Už jsem to zkoušela jednou a povedlo se to hezky :oops: :lol: A jsem ráda, že jsem nemasírovala hráz, protože by mi to byla na houby. Koupila jsem si na to speciální olejíček za 130,– a zkusila to jednou. Byl to hnus, tak jsem se na to vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 19:08

Tak to já pižlám fakt jen poslepu a po paměti. Ale taky to jde. Hráz jsem masírovala asi tak 2×, možná 3×. Jsem věděla, že to budu šidit. Hlavně, že jsem si na to koupila mastičku za 250,– 8O Ale je fakt, že má i hodně jiných využití, není jen na masírování. Prý se po ní i líp hojí jizva, tak uvidíme, pokud se ovšem dokopu se opět mazat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 19:21

Tak to ji určitě ještě využiješ. Já nevím, na co bych ten olejíček mohla použít, je tam napsáno že je to spec. na masáž hráze. Jedině že bych tím zkusila mazat miminko :lol: Ne, to bych neriskovala :lol: Ještě by se mi osypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 19:25

Tak to podaruj nějaké kamarádce, třeba to některá využije a pomůže jí to. Já už bych si to příště nekoupila. A kdyby mě chytla blbá, tak si koupím v lékárně jen obyč. olejíček za pár korun. Kdoví, jestli ty drahý oleje fakt pomáhají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 19:25

Jé, teď mi Luďa přivezl autosedačku pro Innu. Máme ji půjčenou od jeho bratránka, je po jedno dítěti. Je to CAM, tak jdu hledat na netu co je to zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.7.07 19:32

tak to akorát tak včas. CAM je myslím dobrá značka, ale já taky vždycky všehno okukuju na netu :wink:
A jak se vůbec cítíš, když už zítra nastupuješ? Jsi nervozní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 19:37

No tak jsem nic moc nenašla, snad bude dobrá. Jen asi bude problém ji správně upevnit, protože se Luďa nezeptal ja k na to a návod k ní není. Pro někoho, kdo to nikdy nedělal, to bude asi oříšek :roll:
A koukala jsem, jak dlouho by měla vydržet (je to 0-13kg) - průměrná váha holčiček v jednom roce je 9,5kg, takže tak do roku a půl nám vydrží, to je skvělý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 19:39

Luci, jsem mnohem mnohem míň nervózní než před tou kontrolou, kdy jsem se měla dozvědět co s námi bude. Ale trochu nervózní jsem, to jo. Jestli budu mít zítra ráno chvilku času, tak se sem s váma ještě přijdu rozloučit a pak už jen ty nebo Dalmatinka dostanete sms o narození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.7.07 19:46

Jdu do vany a pak koukat na Setkání v červenci, tak čauky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí