Poradna duly
Jana Čurdová
jé, já se na tu zprávu tak těším
Budu mít s tebou radost aspoň z Inušky, když si na to moje budu muset ještě chvilku počkat
Pak musíš zaúkolovat Luďu, ať nám tady hodí nějaké fotečky vás dvou. Ježiš, já jsem snad nervozní za tebe nebo co
![]()
No vidíš, mě taky nenapadlo tu naši sedačku vyzkoušet, jestli nám bude pasovat. Snad nebudu nemile překvapena, cestou z porodnice. Doufám, že nám budou stačit pásy, někdy to bývá problém ![]()
Do vany jdu taky. Doufám, že tě tady ráno ještě potkám. Kdyby náhodou ne, tak ať ti to Patsy vyjde, držíme s prďolkou moc palečky. Vaše setkání bude nádherné, tak si to všichni tři moc užijte
![]()
Luci, doporucuju vyzkouset nejlepe co nejdriv a pred porodnici, my meli problem pak sedacku pripoutat ![]()
Patsy, moc vam drzime palecky at to dobre dopadne, jizva se dobre hoji a neboli tolik a hlavne at jde kojeni (nenech se odbit a donut je nechat prisat Innusku hned po narozeni ![]()
Patsy urcite se tu jeste zitra potkame a kdyby prece jen ne,tak ti moc preji at mas malickou brzo u sebe a moc to neboli ![]()
uz se tesim na zpravicku ze je vase princezna mezi nami ![]()
Tak jsem po vaně. Moc dlouho jsem tam ale nevydržela, bylo mi z toho horka pěkně blivno
![]()
Enko, sedačku hnedka zítra raději vyzkouším. Abych pak něco nenacvičovala před porodnicí.
Holkíííííí, kde všechny jste?
Dalmi ja tu jsem..
Pasty at vam to vsechno dobre dopadne a uz se tesim na fotecky mala Innusky ![]()
luci a ty jsi sama doma?
davas si hodne teplou vanu?ja jenom vlaznou proto ze mam strach ![]()
lenul to me mrzi ze te boli hlava.pijes hodne?
me boli jenom kdyz nepiju
Lenuli, tak snad tě to přejde. Zaspat to třeba nejde?
Dalmi, já si schválně dala hooodně teplou. Přímo horkou ne, ale stejně mi z ní bylo šoufl. Prďolu to asi nevyprovokuje ![]()
dalmatinka píše:
luci a ty jsi sama doma?
jo jsem opět sama. Vítek razil na ryby
Dojde zase až někdy k půlnoci, chjo …
luci zrovna vcera jsem cetla v tehu knizce ze to jsou jen povery ze mimco neco vyzene.moje mami mi zrovna dneska vypravela jak jeji kamoska skakala ze schodu a tahala schvalne nabytek a taky jeste prenasela,takze ja na naky vyhaneni kaslu ,akorat se nervuju ze se nic nedeje,takze si rikam ze jednou snad porodit musim
![]()
piju piju..prijde me ze celej den jen sedim na wc ![]()
spala jsem tri hodky odpolene a nic..boli furt..