Poradna duly
Jana Čurdová
Luci, tlak netusim ale myslim ze je v pohode, nemam rada doktory tak proste mi vylitnul a taky jsem byla nervozni protoze mudra nemela zrovna radost s dalsiho tehotenstvi takhle brzo
a az na nektery den kdy me trapi veeelke nevolnosti a bolesti tak je to zvladame jinak je mi lito Standika… ![]()
no kdybys bydlela bliz tak bychom te treba rozptylili ![]()
Ahooj..
jsem vas docitala ![]()
nno u nas to taky na porod nnevypada..i kdyz v noci me pekne bolelo brisko jako pri MS…
v patek jdu do poradny tak jsem zvedava jak pokracujeme ![]()
Evi na te fotecce ti to moc slusi ![]()
Lucosku neboj dockas se…
me vcera teta vypravela jak rodila jeji kamaradka z prace..ze od rana furt chodila velkou…nic ji nnebolelo je furt takovej tlak nna konecnik..a ze vecer uz ji to bylo takovy divny tak ze radsi vyjeli do porodky a do hodky byl malej venku..
Enko, tak to je fajn, že se cítíš v pořádku. Nevolnosti přejdou, to je maličkost. Hlavně ať jste s mimískem oba v pořádku. Standik teď bude malilinko ošizený o maminku, ale to se nedá nic dělat. On je kluk šikovná, on už si poradí. A je to takový čertík, co jsem vypozorovala, ten se i zabaví trošku sám, ne?
Lenul ahoj. Tak takový porod bych taky brala. Rychlovka jak blázen. Tlak na konečník mám taky pořád, akorát já se z toho vždycky posléze po…, než abych rodila
![]()
Luci, ja vim ze prejdou nejsou v takove mire jako pri Standikovi a zabavi se sam, ale jen obcas jsou dny kdy mi doslova visi na noze a ja nemuzu vubec nic… coz je ten dnesni ![]()
No jo, Enko, přece jenom je to ještě malý prcek, tak si chce hrát a mazlit s mamčou. A nemáš nikoho, kdo by ti s ním trošku pomohl, ať na to nejsi sama? Manžel předpokládám asi chodí do práce, co?
jj dekuj zvladli jsme to s Misou…furt nas strasili ze budeme rodit uz v 7 a zvladli jmse to az do 9. ![]()
mam z toho radost..ted kdyz se narodi tak aspon muzu rikat ze je v 9 mesici ![]()
jj. Miška je šikulka, že to zvládla. Ale ještě tak 2 týdny počkejte, to už Miška bude úplně dopečená a pak teprve to bude fajn. Jak se cítíš? Taky tě bolí to břicho jako při MS? Já nevím, jestli to jsou ti poslíčci, ale předtím jsem je měla jinačí.
jj boli me to ted casto v noci jako na MS..ale nevim ..posly to asi nëbudou..ono to totiz neni zadna prerusovana bolest..boli to proste furt v kuse treba hodku..pak to prejde a pak zas…
Přesně tak to mám já. Nevím co to znamená. Ale prďolka sebou pořád mele, tak snad je to O.K. Bolí mě to už tak 14 dní zpátky a ve středu mi pak dr. řekl, že jsem otevřená na prst. tak jsem zvědavá, co řekne teď. Třeba to bolí protože se spotřebovává ten čípek nebo se ještě roztahuju, nebo tak něco.
asi jo..Misa se taky furt vrti ![]()
ale neni to zas nejak nesnesitelna bolest..to pri MS me to kolikrat bolelo i vic..