Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
20.7.07 20:17

Já bych si přála, abych jí mohla říct všechno nebo skoro všechno, ale ona to bere jinak, měla hodně konzervativní výchovu a je ze všecho vyplašená…namá to cenu, jen bych ji stresovala. Ale bohužel si tím zavírá cestu ke mě, protože tam není ten správný vztah. Kdyby tohle četla, tak by to určitě obrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 20:24

patsy mi mame k sobe trochu jinej vztah,proto ze jsme vlastne zustaly brzo sami kdyz tata odesel a nez prisel dalsi tata :lol: a ona se mnou vse proziva.ona by pro me udelala vse na svete.uz tolikrat me zachranila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 20:31

To vás určitě sblížilo. Moje máma by taky pro nás udělala všechno, jen prostě neumí být „kamarádka“.
Pro dnešek pc vypínám, venku začíná být stejná teplota jako uvnitř, tak jdu větrat a koukat na tv, za chvilku přijde Luďa. Snad se dneska bude dobře spát, papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 20:32

patsy papa :wink: hezky se vyspinkej :wink:

ja se musim dat trochu dohromady a pujdu na chvilku na terasu na pivko,teda na dzus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.7.07 03:34

tak tady zase strasim…achjo…ale vypada to ze se blizi bourka tak snad konecne usnu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.7.07 08:39

**Tralalalallaaaaááááááááááááá ** :dance: Tady je tak krááásné ráno, ponocovali jsme skoro do půlnoci, protože se konečně dalo žít a kolem 3.hod přišla super bouřka a teď je 25stupňů :potlesk: . Vyrazím na nákup, už se na to fakt těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.7.07 08:55

Jo Dalmi, jestli ti to nevadí, pošli mi mail (třeba jako SZ), mám připravený hromadný mail na rozeslání s fotkou mimi a nejsem si jistá, že by to Radek dal správně do naší galerky. Tak bys ji tam pak šoupla ty. Dík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.7.07 09:57

Dobré ráno,
tady je taky super. V noci byla bouřka jak blázen, ale aspoň krásně osvěžila vzduch. Snad takové počasí bude po celý den.
Dneska odjíždíme k našim na ty slavnosti a budem tam až do zítra. Takže budu mimo net, tak abyste třeba neměly strach :lol: :wink: Ozvu se zítra odpolko, to bysme měli přijet zpátky.
Tak se tady mějte hezky a opatrujte pupíky. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.7.07 10:18

Ahoj.

Tak jsem zklamaná…myslela jsem, že už bude venku líp, ale nic. Chladnější počasí vám závidím. Tady je zase pařák. Ani dopoledne nepůjdu s malým ven. Je mi dost zle, tak se bojím, abych sebou někde nešvihla. Dneska máme v plánu oškrabat a vymalovat kuchyň. Tak jsem nakoukla, jestli není nějaká aktuální zpráva a letím udělat pečené filé než linku zakryjeme igelitama.

LUCOŠKU- užij si slavnosti!

DALMI- jméno pro holčičku máme, ale zveřejňovat ho budeme až se narodí, takže mi tam dej klidně otazník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.7.07 11:44

Zdravím,
tak u nás to stejný, do třech hodin ráno naprosto nedýchatelno, navíc přijeli naproti na hotel další lidi, takže zase dělali bordel, zahnala je až ta mega bouřka ve tři. Mě se podařilo usnout tak v jednu, ve tři jsme se oba vzbudili, Luděk že otevře okno, ať se vyvětrá, takže vichřice shodila z parapetu kytku, usnula jsem až kolem páté, protože Inna pořád kopala a vstávala jsem v osm :roll:
Dneska už jsem vytřela všechny podlahy, vyžehlila, umyla v přízemí koupelnu a čekám až se vrátí Luděk z práce a přiveze pstruhy co měl koupit, už se na ně těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
21.7.07 12:55

Ahojky holky,tak tu bouřku Vám závidím,tady se ta kblýskalo,vypadalo to na konec světa a nakonec ani kapka,probudila jsem se a vzduchtu byl jako kdybych byla v truhle,pak chodili mladasi z disky a ve finále,kdy bylo už světlo nás začali ž(s)rát mouchy,tak jsme si oba přelehli do jiného pokoje azase mouchy,jsem ko a ted bych asi neporodila ani ten pinponkový míček,dnes zase kopa práce tak letím..pá a užijte si víkend…Magda
P.S.vždycky zapomenu na radu k tomu bazénovýmu koupání…stačí si dát tampon,ten ty případné backy zadrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.7.07 13:27

Sedmo, já bych teda radši doporučovala do vody bez tampónu, naopak když náhodou něco nasaje, dovede ti vodu hloub a ještě ti jí tam podrží, než ho vyndáš. A říká se, že do pochvy se ti normálně vůbec nedostane, že to má příroda pojištěný. Když, tak ty speciální tampony jen na koupaní Sentia (nebo tak nějak se jmenujou). :wink:
Jo a do galerky jsem přidala jednu siestovou fotečku. 8) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.7.07 16:37

Tak jsem se vrátila z města, byly jsme s kamarádkou na džusíku. Venku se nedalo sedět ani ve stínu a vevnitř jsem byla po dvou hodinách tak spařená, že jsem musela jet domů a dát si studenou sprchu - dneska už druhou. Jestli je tohle nějaký chlazení tak teda nevím :evil:
Tampon bych si taky určitě nedávala, jedině ten special do vody.
Evi, krásná fotka, moc vám to tam s koucourkem a pupíkem sluší :lol: :lol:
A vy jste zase všechny pryč :cry: Už dneska nic nebudu dělat, jen sedět a pouštět na sebe větrák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.7.07 18:15

Jdu ještě zahltit galerii, Radek nafotil 2 úžasné série pupíkových fotek, na jednu se ještě chystá večer, až bude tma…Tak vám asi 8 vybraných foteček hodím, nemohla jsem si vybrat. :oops: :wink: Chceme jednu dát sem na web do té soutěže Bříško jako balón, ale vybrat jen jednu bude fuška :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.7.07 19:04

Holky, já se už fakt poseru (pardon :oops: ), teď přijelo naproti na hotel asi 12 motorkářů, to bude zase noc, já se vyspím asi až v porodnici :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Evi, fotky jsou fakt krásný, vypadají umělecky, kéž by můj manža byl fanda do focení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí