Poradna duly
Jana Čurdová
Enko, tak myslím, že jsi vzhledem ke svému 9.tt vítěz s obvodem bříška.
Já jsem měla při posledním měření 97 až 100cm(podle toho, jak Ládík hodně vystrkuje prdýlku).
Patsy píše:
Dalmi, to je dobře že se to rozjeloNevím, co bych dělala bez netu a bez vás, bych asi čuměla celej den jen na tv
jinak taky nevim co bych si bez vas pocala.to bych se nudou ukousala ![]()
Enko, to jsem zvědavá, na jakou cifru to dotáhneš teď
![]()
Dalmi, díky
Mě to s váma baví, možná taky proto, že jsme všechny hodně mladý a tak nějak si tím asi víc rozumíme ![]()
patsy ja uz si moc mlada neprijdu
![]()
no to nevim jak dlouho tady bude,ale doufam ze moc dlouho ne.prijel na tyden a uz je tu 3 tyden
.
No právě, aby tě pak nezadnedbával, když budete už doma z porodky s Matyáškem…
tak ja se byla zase koupat u tety..bylo to fajn ale z te cesty domu jsem zas uvarena..
ja mam pres pupik 110
a pribrala jsem 16kg…
patsy tak to si pis ze nebude,proto ze to vi ze bych mu v zivote neodpustila
par dni po porodu budu u mami abych si trochu odpocinula a pak se o nas bude pekne starat zdenda.aspon takle to mam v planu ![]()
lenul to ja ani ven nechodim.ja byh umrela
Leni, to věřím
Já dneska vylezla jen 2× na zahradu pověstit a pak posbírat prádlo
Ale bazén závidím.
Dalmi, u mamky? To musíte mít krásnej vztah. Já bych už nikoho doma nesnesla ani k našim bych nemohla jít bydlet. Mamka neumí být taková ta „kamarádka“ kterou bych v ní potřebovala.
Luděk odešel o půl 7. na pivo a tvrdil, že přijde o půl 8. Teď psal sms, že o půl 9.
Mě to bylo jasný, že za hodina mu stačit nebude
Ani se mu nedivím - v takovým vedru.
mi mame z mami krasnej vztah.ona je moje nej kamoska a vzdycky ji vse rikam a ona se mnou vse proziva.dokonce bude i u porodu.
jdu udelat veceri,pak nakouknu
Tak to ti závidím, moje máma je hrozná puritánka, nemohla bych jí říct ani kdy jsem přišla o panenství nebo že jsem kouřila trávu
Ze všeho se hned hroutí ![]()
patsy tak to se mnou mami proziova vse.chudak.taky se mnou hodne zkusila.mela jsem takovy jedno blby obdobi ![]()