Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
20.7.07 12:31

ja prave myslim ze vydrzime i dyl..nejak me to na porod neprijde..nic me neboli..hrom tech kopancu a tlaceni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 12:34

Jo, na plánování jsem fakt dobrá :lol: Pevně doufám, že to tak vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 12:36

Patsy, fakt super plán, ještě aby to vyšlo :lol: :lol: :lol: Už by to chtělo nějaký nový mimčo, máme docela velkou proluku :wink: A když to nevyjde Patsy, tak já jdu do toho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 12:43

patsy bylo by to super kdyby to tak fakt vyslo.bylo by dalsi miminko :wink:

ja uz na to ani tetko nak nechvatam.jsem z tech veder tak otravena ze dokud nebude zima,tak nerodim :lol: :lol:

lenul u vas je jeste strasne brzoucko.vim ze miska uz by byla v poradku,ale stejne je lepsi kdyz je poradne dopecena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 12:44

holky a co varite?
ja vubec nevim co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 12:46

Dalmi s vařením neporadím. Dneska jsem chtěla dělat karbenátky, ale nikdo mi maso nenamlel, tak jsem koupila skoro libový bůček a dám péct ten. K tomu zeleninkový salátek se smetanovou zálivkou a bude zase ňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.7.07 12:48

Příští týden má být kolem 25ti st., to by bylo pro porod a ležení v porodce ideální :wink:
Já jsem si udělala hromadu špaget s olivama a sýrem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 12:49

bucek bych si dala :lol:
to ja dneska budu celej den sama doma,proto zdenek jel z nasima k babi posekat travnik a tak,takze asi budu celej den jenom o melounu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 12:50
Patsy píše:
Příští týden má být kolem 25ti st., to by bylo pro porod a ležení v porodce ideální :wink:
Já jsem si udělala hromadu špaget s olivama a sýrem :D
jo tak to je akorat,to si pockam na pristi tyden.doufam ze vyjde toho 26,to by bylo super :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.07 12:52

a v noci se mi zdalo ze jsem porodila matyaska a pak me kontrolovali ultrazvukem a zjistily ze uz jsem zase tehotna :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 12:52

Tak se má ochlazovat? to by bylo super. chtělo by to nějakou bouřku, třeba by mi to vyprovokovalo ten porod.

Dalmi, co ten maliník, chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 12:54
dalmatinka píše:
a v noci se mi zdalo ze jsem porodila matyaska a pak me kontrolovali ultrazvukem a zjistily ze uz jsem zase tehotna :roll: :lol:

Zase dobrá perlička, třeba je to znamení, že otěhotníš do půl roku od narození Matyáška :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006

Ahoj, jsem polomrtvá. :-( Ve městě bylo příšerně, teď se z toho budu vzpamatovávat zbytek dne. Břicho mě z toho rozbolelo, nohy mám úplně „volšový“. :roll: Od včerejška špiním, ale asi to bude po včerejší kontrole, Radek mě uklidňoval, že to je normální…to mi přišlo strašně vtipný. :lol: Tak to furt kontroluju, jestli to není taky zátka, ale myslím, že ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

lucosku chutna mi :wink: .myslela jsem ze to bude horsi,ale ja jsem na to uz asi zvykla.po potratu jsem hodne pila kontryhel a pak kdyz nam neslo otehotnet tak jsem zase pila caj na plodnost,tak uz mi to tak neprijde :wink: akorat ho nemuzu pit na noc,proto ze to hodne curam.
piju ale jenom jeden hrnecek,nekdy dva denne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.7.07 12:55

Dalmi, a co ta vaše svatba? Jestli se chcete brát v září nebo říjnu, tak je nejvyšší čas na nějaké zařizování ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí