Poradna duly
Jana Čurdová
ja prave myslim ze vydrzime i dyl..nejak me to na porod neprijde..nic me neboli..hrom tech kopancu a tlaceni..
Jo, na plánování jsem fakt dobrá
Pevně doufám, že to tak vyjde…
Patsy, fakt super plán, ještě aby to vyšlo
Už by to chtělo nějaký nový mimčo, máme docela velkou proluku
A když to nevyjde Patsy, tak já jdu do toho
![]()
patsy bylo by to super kdyby to tak fakt vyslo.bylo by dalsi miminko ![]()
ja uz na to ani tetko nak nechvatam.jsem z tech veder tak otravena ze dokud nebude zima,tak nerodim
![]()
lenul u vas je jeste strasne brzoucko.vim ze miska uz by byla v poradku,ale stejne je lepsi kdyz je poradne dopecena ![]()
Dalmi s vařením neporadím. Dneska jsem chtěla dělat karbenátky, ale nikdo mi maso nenamlel, tak jsem koupila skoro libový bůček a dám péct ten. K tomu zeleninkový salátek se smetanovou zálivkou a bude zase ňamka.
Příští týden má být kolem 25ti st., to by bylo pro porod a ležení v porodce ideální ![]()
Já jsem si udělala hromadu špaget s olivama a sýrem ![]()
bucek bych si dala ![]()
to ja dneska budu celej den sama doma,proto zdenek jel z nasima k babi posekat travnik a tak,takze asi budu celej den jenom o melounu ![]()
Patsy píše:jo tak to je akorat,to si pockam na pristi tyden.doufam ze vyjde toho 26,to by bylo super
Příští týden má být kolem 25ti st., to by bylo pro porod a ležení v porodce ideální
Já jsem si udělala hromadu špaget s olivama a sýrem
a v noci se mi zdalo ze jsem porodila matyaska a pak me kontrolovali ultrazvukem a zjistily ze uz jsem zase tehotna
![]()
Tak se má ochlazovat? to by bylo super. chtělo by to nějakou bouřku, třeba by mi to vyprovokovalo ten porod.
Dalmi, co ten maliník, chutná?
dalmatinka píše:
a v noci se mi zdalo ze jsem porodila matyaska a pak me kontrolovali ultrazvukem a zjistily ze uz jsem zase tehotna![]()
Zase dobrá perlička, třeba je to znamení, že otěhotníš do půl roku od narození Matyáška
![]()
Ahoj, jsem polomrtvá.
Ve městě bylo příšerně, teď se z toho budu vzpamatovávat zbytek dne. Břicho mě z toho rozbolelo, nohy mám úplně „volšový“.
Od včerejška špiním, ale asi to bude po včerejší kontrole, Radek mě uklidňoval, že to je normální…to mi přišlo strašně vtipný.
Tak to furt kontroluju, jestli to není taky zátka, ale myslím, že ne. ![]()
lucosku chutna mi
.myslela jsem ze to bude horsi,ale ja jsem na to uz asi zvykla.po potratu jsem hodne pila kontryhel a pak kdyz nam neslo otehotnet tak jsem zase pila caj na plodnost,tak uz mi to tak neprijde
akorat ho nemuzu pit na noc,proto ze to hodne curam.
piju ale jenom jeden hrnecek,nekdy dva denne ![]()
Dalmi, a co ta vaše svatba? Jestli se chcete brát v září nebo říjnu, tak je nejvyšší čas na nějaké zařizování ne?