Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
19.7.07 10:21

Až půjdete s malým na procházku kolem nějaké lékárny nebo zdrav.potřeb, kdekoli by ti měli zadarmo tlak změřit. Ale jestli to chceš vědět…nekdy možná lepší nevědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
19.7.07 12:09

Co budete dneska obědovat holky? Asi si udělám jen brambory na plátky pečený v troubě s kmínem a česnekem :lol:
A odpo vyrazím na poštu a do knihovny, ať po cestě klidně zdechnu, hlavně nechci být zase celej den zavřená doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 13:08

ahojky.
tak ja se tetko vratila z nehtu a z kramu.koupila jsem si strasne dobrot,ale myslela jsem ze umru.hlavne v tom aute jsem mela tak 40stupnu :roll:

patsy ja budu delat kotletku ze zeleninovym salatem a bramburkem :wink:
a nebo obalovany filety ze salatem a bramborem.
chci jenom neco lehkeho,proto ze v tomhle vedru je lepsi se neprecpavat a ani nemam hlad :wink:

je tam ale fakt hnusne.uz aby zase prselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.7.07 13:11

Evikule, no mi tu zadnou lekarnu enmame nejblizsi je hoooodne daleko… radeji to vedet nebudu a budu si myslet jak je mi krasne :lol: :lol: :lol:

no ja nevarila nic, prcek mel chleba a pribinaka (vcera obed vubec nechtel) a ja jist nechci (bylo mi pred chvili zle z housky a syru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 13:19

enko a ty nemas doma tlakomer?ja mam a je fakt ze je lepsi ho nemit.kolikrat mi treba dochazely baterky a namerila jsem tak strasny cisla ze jsem mela strasnej strach a zbytecne :roll: .ono je fakt lepsi nekdy nevedet a myslet si jak je nam krasne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
19.7.07 13:20

Enko, u tebe je to pochopitelný - těhu nevolnosti :lol: Já musím mít každej den (skoro) teplej oběd, abych byla spokojená :lol:
Dalmi, to bude dobrotka - jak jedno, tak druhý :D Je zajímavý, že rybu jsem před těhu vůbec nemusela a teď na ni mám chuť docela často.
V autě v tomhle počasí je to :poblion: Máte aspoň garáž? My sice jo, ale je momentálně zaskládaná motorkama, takže obě auta parkujeme na slunci před domem a to je fakt chuťovka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 13:23

patsy garaz nemame :roll: mame jenom jednu spolecnou z tchanovcema,ale kazdej mame svoje auto,takze 4 auta na jednu garaz,takze nemam vubec sanci :lol:

porad jsem nevedela co uvarit,tak jsem vymyslela tohle :lol: .je to lehky jidlo a jeste mam vzdy dobrej pocit kdyz snim nakou rybku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 13:23

patsy garaz nemame :roll: mame jenom jednu spolecnou z tchanovcema,ale kazdej mame svoje auto,takze 4 auta na jednu garaz,takze nemam vubec sanci :lol:

porad jsem nevedela co uvarit,tak jsem vymyslela tohle :lol: .je to lehky jidlo a jeste mam vzdy dobrej pocit kdyz snim nakou rybku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
19.7.07 13:30

Ale určitě máte klimu ne? My jezdíme ve starých kraxnách, takže klima nehrozí :(
Jsi mě navnadila na tu rybu, že asi zaúkoluju Ludě, aby koupil na sobotu pstruhy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.7.07 13:33

dalmi, ne-e nemam tlakomer, mam ho slibeny od jedne holcicny z budoucich snazilek jako darek k narozkam jen je tedka na dovce tak az potom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 13:34

ja mam ford ka a uz ho mam 5 let a klimosku v nem nemam :cry: .kdyz je doma zdenda tak jezdim jeho autem,ten klimu ma,ale dopolko se musim spokojit s mojim brouckem :cry:

pstruhy mam taky jeste v mrazaku.zdenda je ale moc nemusi proto ze je linej to kontrolovat zda v tom neni naka kost :roll: ,ale o vikendu je taky udelam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.07 13:35

enko a kdy mas narozeniny?jestly se teda muzu zeptat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
19.7.07 13:47

Teď jsem volala Luďkovi, že ti idioti od naproti ještě neodjeli, tak prý na ně dneska zavolá policajty, jestli budou dělat bordel. Doufám, že dodrží slovo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
19.7.07 13:49

Haha, hele co mám dneska v horoskopu, jsem se pobavila:
Zdraví: Bez rad lékaře se dlouho neobejdete. Neodkládejte to. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.7.07 13:52

Patsy, :lol: :lol: :lol:

Dalmi narozeniny jsem mela v utery, uz jsem velka holka je mi 21 :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí