Poradna duly
Jana Čurdová
luci tak to je super ne ![]()
v tehu knizce ale pisou ze klidne muze zatka odejit i tri tydny pred porodem,ale taky par hodin pred porodem ![]()
ja ji snad uz taky vystouram
u me se nic nedeje.akorat jsem dneska mela hodne poslicky,ale to bylo spis z ty bourky
luci ja myslela jak to tady spolu probereme,dokonce jsem si k tomu udelala svacu a ty tu nejsi
![]()
ja tetko taky neusnu a budu porad cumet na telefon jestly nepises ![]()
Ahoj.
Po opět hrozné horké noci nakukuju a LUCOŠEK nás takhle napíná.
No, SMS od ní asi zatím nikomu nedošla, co?
LUCOŠKU, jestli nejsi v porodnici, tak dej vědět, jak to pokračuje ![]()
Jinak mně u Šimonka zátka odešla až po nástupu kontrakcí, takže až při porodu.
DALMI- já už moc neposlíkuju, ale včera jsem z té bouřky taky myslela, že porodím
A stejně je to divný- jak jsem komplet vy:,–(ila magnezko, tak se poslíkování výrazně snížilo na minimum…proto mám pocit, že budu rodit zase až v tom 42tt neboli až koncem srpna ![]()
Lucosku, bud se okamzite ozvi sem a nebo podej zpravu ze jsi v porodnici
takhel nas napinat ![]()
Ahoj holky,
Luci, to teda čumím, ještě jsme se tady o té hlenové zátce nedávno bavily a ty už jsi bez ní
![]()
Určitě není v porodnici, to by napsala sms
![]()
Držím palce, hlavně nás dlouho nenapínej.
Večer jak magor lítám po bytě a vše vytahuju ze zásuvek, když má přijít ta extrémní bouřka…už byla na dohled a ona se Třebový uhnula
Takže tady vůbec nepršelo. Chjo, dnes tady má být 33-37st. Musím do města, tak asi chcípnu.
Evi, to tě tade lituju, u nás sprchlo večer, ale úplně minimálně, vzduch se vůbec neochladil a vůbec to byla zatím nejteplejší noc. Dneska tady má být taky 37, včera jsem si v knihovně napůjčovala knížky, tak budu zalezlá doma a číst ![]()
Holky, jsem zde. Opět se nic neděje. Já snad fakt porodím až po termínu, když tak plaším
![]()
Dalmi, já tady včera byla, ale nechtělo se mi tady tak dlouho čumákovat, když jste nikdo nebyl online. Tak jsem to vydržela asi půl hoďky a pak jsem tady pustila bráchu a šla se dívat na telku. Naštěstí tam byla plastická chirurgie, to já můžu. A když skončila, tak jsem se sem chtěla jít ještě mrknout, ale brácha to už zase stihl vypnout
Tak jsem očumovala to nic v TV ještě asi hodinu a pak, když se nic nedělo, tak jsem to vzdala.
Luci, taky bych plašila, kdyby mi odešla hl. zátka! Už bych se viděla v porodnici
Už máš jen 16 dní do termínu, ale zdá se to jako věčnost že? Já tak dlouho počítám dny, kór teď když nemůžu ani ven, nějak se zabavit, aby to rychleji utíkalo
Už se nemůžu dočkat pondělní ko.
Jenže i Dr. mě tak navnadil, že to může být do víkendu, pak ale samozřejmě dodal, že i nemusí. Pak to otevření na prst a teď ta zátka. Já se na to fakt třepu, jak kdyby to mělo být něco šíleně příjemného
Ale já se vážně těším. A nejvíc asi můj, pořád mi volá, jestli jsem v pohodě, jestli třeba už nemá přijet a tak. Při každém píchnutí plaší a letí pro tašku … je to roztomilé. Představuju si, jak vyndávají to upatlané miminko a dávají mi ho na bříško. Já se asi nedočkám. Teď na to budu pořád čekat, a jako na sviňu z toho nic nebude
![]()
Já mám pocit, že Luďkovi vůbec nedochází, že budu za pár dní rodit
Občas jen prohodí, že už brzo budeme mít miminko, ale plašan rozhodně není
Jdu vyndat z pračky prádlo a pověsti do toho pařáku.
luci a ty jsi citila ze s tebe ta zatka vypadla nebo jsi si ji vsimla nahodou?
ja se do zachodu nikdy nekoukala a tak to tetko taky budu radsi kontrolovat
![]()
ja jsem si koupila novou hru na pocitac,tak jsem se do toho vcera tak zabrala,ze jsem sla spat ve 4 ![]()
patsy copa ty hovada??byli zase tam nebo uz vecer odjeli?