Poradna duly
Jana Čurdová
a jeste me tetko zacla bolet i panev a stydka kost.me uz snad boli vse co muze bolet ![]()
Patsy píše:no snad jo.musis doufat ze nemaj dlouhou vydrz
Sem občas policajty někdo zavolá, ale není to stejně k ničemu, já je určitě volat nebudu. Nehraje jim tam hudba, jen se prostě nahlas bavíSnad se brzo užerou a usnou.
Chytnout ho za nohu?
To já zase Innu pořád hladím po hlavičce ![]()
Dalmi, co znamená „Zapnout sledování tohoto tématu“?
Hm, tak super, tak jim tam hudba hraje, jen jsem ji přes ten větrák a tv neslyšela ![]()
patsy zapnout sledovani znamena ze kdyz ho zapnes,tak pokazdy kdyz nekdo napise k nam do diskuze,tak za kazdej prispevek ti prijde na email zprava ze nekdo odepsal.jednou jsem si to zapla a za den jsem mela zaplnenou celou schranku ![]()
ja ho vzdycky chytam a on pak sebou mele jak se mu to neliby.cetla jsem v tehu knizc ze to je pro ne hra,ale zdenek mi rika ze mu ublizuju
,ale ja ho vzdycky tim probudim.nozicka i hlavicka mu jdou pekne nahmatnout,tak je vzdycky chytam ![]()
Patsy píše:no a nemas spunty do usi??ja jsem si je koupila v lekarne kdyz jsem nekde na dovce a nekdo tam vyrvava
Hm, tak super, tak jim tam hudba hraje, jen jsem ji přes ten větrák a tv neslyšela
matyasek tetko vecer hrozne radi.mam takovy boule na brichu jak kdyz jsem spolkla tenisak
aspon o nem vim ![]()
Aha, na email to je na nic, myslela jsem, že to třeba funguje na pricipu icq, ale to bych asi chtěla moc ![]()
A kde mu tu hlavičku nahmatáš, neměla by být už úplně dole? Špunty do uší nemám, zavřu prostě zase okno v ložnici a budu se pařit a až se probudím na záchod a bude klid, tak je otevřu ![]()
Inna je teď taky hodně aktivní, prý jsou mimi v břiše kolem půlnoci nejaktivnější a zůstává jím to i po narození, než si utvoří nějaký režim. To jsem teda zvědavá ![]()
Ještě ke všemu dostávám pěknej hlad a to jsem večeřela o půl osmý párky, pak jsem měla kousek ananasu a před hodinou hrozny ![]()
jo je to na nic.akorat ti porad chodi email a je to dobry akorat kdyz sledujes naky tema kde neni moc lidi,ale navyuzivam to proto ze me stve to pak mazat ![]()
no ma hlavicku uplne dole.je uz fakt tak nizko,ze jsem dneska vecer na prochazce citila ze mi snad vyklouzne ven
prijde mi ze uz snad niz ani bejt nemuze a proto taky chodim kazdou minutu curat.sotva docuram uz musim zas
uz me to stve ![]()
no je fakt ze maty je nejaktivnejsi mezi 23-2 hodinou,
Patsy píše:jo spala jsem asi 4 hodiny odpolko,ale za chvilku pujdu.mam tu jeste ten malinik a chci ho dopit a taky me nak vse boli,tak si rikam jestly neporodim uz dneska.
A proč nespíš Dalmi, spala jsi hodně přes den?
To já mám zase pocit, že mi ta hlavička vyleze pusou, je pořád hrozně nahoře ![]()
Dneska už určitě neporodíš, max. zítra ![]()
patsy to jo
.dneska uz to nestiham.
tetko jsem zjistila ze mam jit zitra ve 12 na nehty,tak to musim nechat az zase na zitrejsi noc
![]()
a netlaci te ta hlavicka kdyz je nahore?me prijde ze kdyz ji mam dole ze tak netlaci,ze je schovana jako v brisku,ale kdyby byla nahore,tak to prece musi tlacit ne?nebo mas i brisko nahore?