Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
18.7.07 23:18

a jeste me tetko zacla bolet i panev a stydka kost.me uz snad boli vse co muze bolet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:19
Patsy píše:
Sem občas policajty někdo zavolá, ale není to stejně k ničemu, já je určitě volat nebudu. Nehraje jim tam hudba, jen se prostě nahlas baví :evil: Snad se brzo užerou a usnou.
no snad jo.musis doufat ze nemaj dlouhou vydrz :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:20

Chytnout ho za nohu? :lol: :lol: :lol: To já zase Innu pořád hladím po hlavičce :lol:
Dalmi, co znamená „Zapnout sledování tohoto tématu“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:22

Hm, tak super, tak jim tam hudba hraje, jen jsem ji přes ten větrák a tv neslyšela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:23

patsy zapnout sledovani znamena ze kdyz ho zapnes,tak pokazdy kdyz nekdo napise k nam do diskuze,tak za kazdej prispevek ti prijde na email zprava ze nekdo odepsal.jednou jsem si to zapla a za den jsem mela zaplnenou celou schranku :roll:

ja ho vzdycky chytam a on pak sebou mele jak se mu to neliby.cetla jsem v tehu knizc ze to je pro ne hra,ale zdenek mi rika ze mu ublizuju :roll: ,ale ja ho vzdycky tim probudim.nozicka i hlavicka mu jdou pekne nahmatnout,tak je vzdycky chytam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:25
Patsy píše:
Hm, tak super, tak jim tam hudba hraje, jen jsem ji přes ten větrák a tv neslyšela :cry:
no a nemas spunty do usi??ja jsem si je koupila v lekarne kdyz jsem nekde na dovce a nekdo tam vyrvava :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:26

matyasek tetko vecer hrozne radi.mam takovy boule na brichu jak kdyz jsem spolkla tenisak :lol: aspon o nem vim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:30

Aha, na email to je na nic, myslela jsem, že to třeba funguje na pricipu icq, ale to bych asi chtěla moc :lol:
A kde mu tu hlavičku nahmatáš, neměla by být už úplně dole? Špunty do uší nemám, zavřu prostě zase okno v ložnici a budu se pařit a až se probudím na záchod a bude klid, tak je otevřu :roll:
Inna je teď taky hodně aktivní, prý jsou mimi v břiše kolem půlnoci nejaktivnější a zůstává jím to i po narození, než si utvoří nějaký režim. To jsem teda zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:34

Ještě ke všemu dostávám pěknej hlad a to jsem večeřela o půl osmý párky, pak jsem měla kousek ananasu a před hodinou hrozny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:35

jo je to na nic.akorat ti porad chodi email a je to dobry akorat kdyz sledujes naky tema kde neni moc lidi,ale navyuzivam to proto ze me stve to pak mazat :lol:
no ma hlavicku uplne dole.je uz fakt tak nizko,ze jsem dneska vecer na prochazce citila ze mi snad vyklouzne ven :lol: :lol: prijde mi ze uz snad niz ani bejt nemuze a proto taky chodim kazdou minutu curat.sotva docuram uz musim zas :cry: uz me to stve :roll:
no je fakt ze maty je nejaktivnejsi mezi 23-2 hodinou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:35

A proč nespíš Dalmi, spala jsi hodně přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:36
Patsy píše:
A proč nespíš Dalmi, spala jsi hodně přes den?
jo spala jsem asi 4 hodiny odpolko,ale za chvilku pujdu.mam tu jeste ten malinik a chci ho dopit a taky me nak vse boli,tak si rikam jestly neporodim uz dneska. :lol: :lol:
jsem pako.uz tri dny mam pocit ze v noci porodim :lol: .nakonec tu ale s tema mejma pocitama a brichem budu i v zari :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:38

To já mám zase pocit, že mi ta hlavička vyleze pusou, je pořád hrozně nahoře :lol:
Dneska už určitě neporodíš, max. zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.07 23:41

patsy to jo :lol: .dneska uz to nestiham.
tetko jsem zjistila ze mam jit zitra ve 12 na nehty,tak to musim nechat az zase na zitrejsi noc :lol: :lol:

a netlaci te ta hlavicka kdyz je nahore?me prijde ze kdyz ji mam dole ze tak netlaci,ze je schovana jako v brisku,ale kdyby byla nahore,tak to prece musi tlacit ne?nebo mas i brisko nahore?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 23:41

Před spaním ho radši nepiju, lítám pak v noci víc na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí