Poradna duly
Jana Čurdová
Hihi, to bych se musela smát
Ale já nevím, kam to jméno napíšu, možná až na konec, podle toho, jakou vyberu oznamovací zprávu. nemáte někdo nějakou hezkou a ne moc ohranou?
Já dnes taky ve snu miminko nejdřív ignorovala (bylo v budoucím pokojíčku v kolíbce) a asi půl dne po porodu jsem si vzpomněla, že bych ho měla nakojit a ono podezřele klidně spinkalo a bylo takový apatický. V dalším snu jsem ho nějak zahřívala na vodní lázni na sporáku a samozřejmě na něj zapomněla…a mám pocit, že těch snů bylo víc
![]()
Tak takové sny teda Evi nemám
, naštěstí. Já třeba jen s miminem padám, nebo mi vypadne z náručí, ale nakonec ho chytím, takže se mu nic nestane. Ale je to nepříjemný pocit …
![]()
tak me se vzdycky zda ze ho utopim
vzdycky ho drzim jako by celiho pod vodou aby se nemohl vynorit a pak se vzdycky divim ze se nehejbe
.jionak nastesti padaci sny nemam,vzdycky ho akorat utopim
![]()
Tak to musí být Dalmi taky něco. No, hold psychika před porodem pracuje na plné obrátky.
Lucošek píše:oznamovaci zpravu neznam,asi napisu jen narodil se matyasek ma tolik a tolik,vsichni jsme to prezily
Hihi, to bych se musela smát![]()
Ale já nevím, kam to jméno napíšu, možná až na konec, podle toho, jakou vyberu oznamovací zprávu. nemáte někdo nějakou hezkou a ne moc ohranou?
a hlavne az budes psat,tak me nenapinej ![]()
ta psichyka dela fakt strasny veci.vzdycky se probudim a premyslim zda to byl jen sen a saham si na brisko jestly ja maty jeste tam ![]()
jdu uriznout jedno drevo pilou,tak kdyz se do 5 minut nevratim,tak mi volejte zachranku
![]()
Evikule píše:
Jo Luci, ne žádnou morseovku, jak ty mý známý s dvojčátkama![]()
![]()
Evi neboj, já morseovku naštěstí neumím. Když tak to bude jen na konci zprávy ![]()
dalmatinka píše:
jdu uriznout jedno drevo pilou,tak kdyz se do 5 minut nevratim,tak mi volejte zachranku![]()
Ježiš Dalmi nestraš a hned tu pilu dej z ruky, nebo si ještě něco uřízneš
![]()
luci to je rucni pila,to bych musela bejt poradny kopyto ![]()
horsi je ze jsem urizla tak 5cm a uz nemuzu popadnout dech,tak to musim delat na etapy
potrebuju to uriznout abych tu zakryla takovou skrinku na balkone kde jsou barvy a bordel ![]()