Poradna duly
Jana Čurdová
Evi, to je dobrý, děložní práce
Zkusím si to říkat u porodu, třeba to pomůže ![]()
Furt sleduju počasí a tvrdili, že vedra budou tak do pondělka-max. do úterý a teď jsem koukala, že výhledově bude nejchladnější sobota s 25 stupni. A to beztak ještě změní.
Zase taky dobře, že jsou miminka ještě v bříškách, tam se nepřehřejou. Mít je doma v postýlce, tak furt trnu, aby se nepřehřálo. a ven bysme s nima stejně nemohli. Zítra jedu na KO a bus jede zas v jednu, takže v největším hicu
, chjo.
Já taky pořád sleduju předpovědi, protože už mě to fakt nebaví. Jsem myslela, že dneska už bude max. kolem třicítky, ale je to hnus a zítra má být stejně
Jestli se ochladí, tak možná v pátek. Ještě že jedu na ko až v pondělí, taky musím busem.
Luďa už je doma, ještě dodělají s tchánem něco na oknech a pojedeme do toho bazénu aspoň, jinak jsem celej den zalezlá doma.
Nejvíc mě štve, že musím být zavřená dom a nudím se
Ale na druhou stranu je to jak říkáš, miminka jsou ještě v bezpečí bříška, vedra jsou pro ně taky velká zátěž a navíc ležet v tomhle počasí v porodnici musí být „žůžo“
Taky hodně přemýšlím o bazénu…koupaliště tady ve městě není funkční, ale máme kryťák s přístupem ven na trávník. Je tak 15 minut cesty
a navíc mám strach, že bude narvanej. Tak ještě uvidím.
Ahoj těhulky,
jak vám v těch vedrech je? Pamatuju si, že loni jsem „chcípala“, bylo to s tím bříškem neúnosný.
Pořád sleduju vaši diskuzi, TP jsem měla 13.8.06 a uteklo to jako voda. Vojtíškovi už bude rok:-).
Držím palečky a pořád po očku sleduju ![]()
Ahoj Monaliso,
děkujem za palečky. I přes tehle teplý hnus ale musím uznat, že byl doposud červenec příjemně chladný…snad se to zas srovná
na tu maximálně 25.čárku na teploměru. Jinak asi buď porodíme každým dnem nebo chcípnem
![]()
Monaliso, díky, je vidět že víš, co prožíváme
![]()
Evi, jestli 15 minut pěšky, tak do toho bych nešla ![]()
Ahojky, tak se jdu na vás zas na chvilku kuknout.
Monaliso, děkjujeme za palečky
to vedro je šílené, já jsem vždycky byla zimumřivá, tak to mám zato, že jsem si pořád stěžovala, že je mi zima
Teď v těchhle vedrech je mi na umření ![]()
Kde jste holčiny?
ahojky.
monaliso diky a podporu a palecky
zavidim ze uz miminko mas
![]()
luci moc moc gratuluji,treba to fakt nezvladnes ani do soboty
![]()
me dneska tak boli bricho
porad je to horsi a horsi
a ja tetko zkousim ten monitor dechu,tak to davam dohromady a zkousim to na sobe.ten alarm je tada hustej,ten by vzbudil i mrtvyho ![]()
doufm ze nekdy nezapne jenom tak,to bych dostala infarkt ![]()
a na baby cafe se nerodilo uz zarijovy miminko.je to martinek.
Dalmi, já myslím, že to zas tak žhavé nebude, nebo přeci jenom? Liduška byla taky na kontrole s CS 5 a druhý den jí hned prdla voda, že? Já bych ještě chtěla stihnout ty slavnosti a pak je mi to jedno. Ale když je nestihnu, taky se nebudu zlobit, aspoň už bych měla prďolku u sebe.
Břicho mě taky bolí, ale Dr. říkal, že stahy to nejsou, neobjevily se ani na monitoru. to se jen pánev připravuje k porodu a hlavička prý klesá dolů, tak to může být z toho.
Ty máš bolesti pravidelné? zkoušela jsi vanu?
Ahoj holky,
teda to vedro uz me vazne nebavi. Pred chvili jsem se vratila z prochazky se psem, byli jsme v lesem, ale i tam jsem myslela ze padnu. Asi z toho pohybu ![]()
Lucosku, gratuluju a zavidim
Mne tece mlezivo uz asi 2 mesice, hlavne v noci, to se vzbudim s flekem na kosili i prosteradle a nekdy i ve dne. Takze to signal k porodu asi nebude ![]()
Monaliso, to se Ti to sleduje, kdyz uz mas prcka takhle pekne doma a skoro rocniho, vid
Musi to byt hrozna nostalgie.
Delam veceri - testoviny se syrovou omackou a spenatem, takze to teplo je jeste intenzivnejsi, ale uz se na to tesim, mam hrozny hlad, asi ani nevydrzim cekat na manzu ![]()
Ahoj..
tak jsem dnesek celkem prezila…byla jsem nalozena u tety v bazenu..
ted cekam na veceri..Pavel vari..byla jsem se tam podivat a v kuchyni je nedychatelno…
Lucosku gratuluju k dobrym zpravam..
Dalmi me prave nikdy do zeber zatim nekopala…ale ted strasne
…pritom ji mam taky nizko…hlavicku uz mam zapasovanou dole..a strasne me to tam dolu uz tlaci…ale se nejak narovnala protoze predtim tam byla tak nejak smotana..a asi taky vyrostla…no uz aby byla venku..jeste pristi tyden a prestavam brat magnezko…
Jo a dnes mi prisel darek od Libfinu (servisni firma pro Maxi Cosi a Quinny).
Ty, ktere mate kocarky od Quinny nebo autosedacky od Maxi Cosi (vim o Dalmi
) zaridte si ho taky, informace naleznete zde: