Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky dlouho jsem se neukázala ale žiju-i když v těch vedrech o tom někdy pochybuji ![]()
Lidušce moc gratuluji k Nikolce a záááávidííím tu rychlovku.
Já se cítím ale jinak podezřele skvěle,když to srovnám oproti těhu se Štěpulou tak je to nebe e dudy!!!
Předevčírem jsem se spršila a pak jsem si všimla ve vaně tak 7cm dlouhého hlenu tak jsem zvědavá co to jako bylo ale hlenová zátka mi odcházela u Štěpuly až těsně před porodem a byla jiná-čirá s nitkama krve a tot bylo takové snoploidní,no zítra jdu na kontrolu ![]()
Jo ještě moc prosím poupravení věku našeho prvorozeného-zítra má 2 roky a 5měsíců ![]()
Tak se kočky držte!!
Gabka
Jó já!
Manža teď sice přijel z práce, ale hned mu přijeli nějací lidi na koupi motorky, tak s nima jedná venku…
Koukám, že Gabka má stejnou ikonu jako já, mám si ji změnit? Ona je tu určitě dýl.
Ahoj Gabi,
jsem ráda, že se taky někdy ozveš
Je fajn, že se cítíš dobře, tiše závidím, já pořád umírám ![]()
tak to koukám, jak blázen, cos to měla ve vaně, já myslela, že hlenová zátka je víc vodová než hlenová, asi mám špatné informace. Ale třeba to bude ono, někomu odejde a pak rodí třeba i za 10 dní nebo ještě pozdějc. Uvidíš, co ti řeknou na kontrole zítra, budu držet palečky. Jinak se měj fajn a zase za náma někdy zaskoč.
Patsy píše:
Koukám, že Gabka má stejnou ikonu jako já, mám si ji změnit? Ona je tu určitě dýl.
Patsy, já myslím, že nic měnit nemusíš. Gabča je tu sice dýl, ale moc často za náma nechodí. Ty jsi tady teď skoro pořád, tak si nic neměň. Ale i kdyby, je to přece jedno, ne?
Já tě poznám hlavně podle metříku, takže mě se to neplete
Ale jak chceš, záleží na tobě. Ale už jsem ti na tebe zvykla, tak jak to máš teď.
Jasně že si ji nech,já Vás moc nestíhám takže když se ukážu semo tamo tak to snad vadit nebude ![]()
Jinak u Štěpuly byla hlen.zátka teda sakra hadice-strašně tuhý hlen,nedalo se to odlepit z rukou,fakt!!!S ničím vodovým to opravdu nemělo co dělat ![]()
Takže Gabi říkáš, že hlenovou zátku stopro poznám, jo? Já se pořád sleduju, jestli ještě nic a ono zatím fakt nic
Tak jsem zase aspoň o něco chytřejší
![]()
Díky Gabi, nebudu nic měnit
Já si pod hlenovou zátkou představuju prostě hlen ![]()
Luci,já si u Štěpuly u každého výtoku co byl ve formě hlenu říkala…tak to bude ono a když pak v porodnici na wc jsem tahala za tu hadici a ta neměla konce tak jsem se bolest nebolest musela smát a volala jsem manžu ať se jde podívat
No ale je fakt že někdo ten odchod nepozná-mi ale neprdla voda takže to možná je i tím..
Tak to muselo být fakt něco. Já bych se asi taky smála
Ale stejně bych radši, aby mi prdla voda a jelo se. Aspoň bych nemusela stresovat, jestli už to je ono nebo ne a jestli teda už jet nebo ještě ne. Ale už to mám za pár, tak se snad něčeho dočkám ![]()
Chudák Luďa, ten potenciální kupec si motorku nechvává předvádět v tom vedru už skoro hodinu!