Poradna duly
Jana Čurdová
Cibulko, koupaliště bych moc nedoporučovala. Nevím jak u vás, ale tady je pěkně natřískané, tak bych měla strach, aby mě v bazénu někdo nepokopal nebo tak a ta voda musí být od tolika lidí už taky pěkně hnusná.
Mišpul,soucítím s tebou, to vedro je fakt vražedné
Takže se Tobiášek ještě neotočil? To mě mrzí. Tak ať ti to v té porodce na kontrole dobře dopadne a domluvíš si toho císaře, ať tě zbytečně nemordujou.
Jak to tak sleduju, tak od všechny, od kterých mám číslo, buď už porodily (Liduš), nebo rodit budou asi jako já. Snad jen Evikulka vypadá, že ještě chvilku vydrží. Nechcete mi taky někdo hodit SZ svůj telefon?
Nesměj se mi
Neumím to používat
Já tě teď prozvoním a ulož s mě ![]()
Ikdyž koukám, že Patsy už v termínu je a ty budeš za týden…
PATSY- díka za číslo, to jedno stačí.
Já jsem to asi blbě napsala s tím koupalištěm…mně to jen napadlo, ale ty argumenty, co jsem psala mě odradily
Takže trčíme dál doma ![]()
Cibulko, koupaliště bych moc nedoporučovala. Nevím jak u vás, ale tady je pěkně natřískané, tak bych měla strach, aby mě v bazénu někdo nepokopal nebo tak a ta voda musí být od tolika lidí už taky pěkně hnusná.
Mišpul,soucítím s tebou, to vedro je fakt vražedné
Takže se Tobiášek ještě neotočil? To mě mrzí. Tak ať ti to v té porodce na kontrole dobře dopadne a domluvíš si toho císaře, ať tě zbytečně nemordujou.
Jak to tak sleduju, tak všechny, od kterých mám číslo, buď už porodily (Liduš), nebo rodit budou asi jako já. Snad jen Evikulka vypadá, že ještě chvilku vydrží. Nechcete mi taky někdo hodit do SZ svůj telefon?
cibulka píše:cibul nestras
DALMATINKO, já myslím, že by to byla šílená náhoda, kdyby jsme odrodily všechny naráz a ještě před termínem![]()
Až budeme ve 42tt, tak si na tyhle diskuze, že už by to šlo vzpomeneme, jo?
Tipuju, že většina z nás porodí až v termínu tedy mezi ukončeným 38tt a 42tt.
Patsy píše:ja se nesmeju
Nesměj se miNeumím to používat
Já tě teď prozvoním a ulož s mě
LUCOŠKU, poslala jsem ti svoje číslo…já budu v porodce až koncem srpna ![]()
Cibulko, díky za číslo, už je uložené ![]()
Teď mi exl počítač, tak jsem ho musela celý restartovat, šmejd jeden, asi to má taky z horka. Proto tam mám ten příspěvek 2×. ![]()
koukam ze nemame cisla na hodne holek.treba sedmu,petulku atd..
no snad nam je taky nekomu napisou,nebo maj aspon ulozeny ty cisla co jsme zverejnily. ![]()
holky za chvilku se to tu rozjede a budeme rodit a slavit.ja se tesim ![]()
akorat doufm ze kdybych rodila driv tak se nekdo aspon na chvilku ujme seznamku nebo by ho mohl hodit vzdycky ten kdo tu bude
![]()
DALMI- bojíš, se vyvolávání proto, že se říká, že je to bolestivější atd.?
No, ono je spousta příběhů…jak o vyvolávaných, tak i spontáních porodech. Člověka to hrozně stresuje, já vím. Taky bych nechtěla vyvolávaný. Jak už jsem psala ani u porodu jsem neměla pravidelné kontrakce a při tlačení mi chtěli píchat oxytocin a já řvala, že to nechci. Tak jsem odrodila bez něj a pak mi ho píchli na porod placenty a to už jsem byla svolná.
![]()
Dalmi, já bych taky nikam daleko nejezdila, ale ty slavnosti máme u našich, to je asi 6 kiláků od nás. a je to na hřišti a to máme asi tak o 6 baráků vedle našich, takže je to v klidu ![]()
Taky doufám, že holky mají čísla uložený na nás. Nevím, jak bysme je naháněly my. Nebo mají šikovné manžílky a oni nás informujou sami.
cibul spis se bojim aby pri prenaseni mimcu neco neschazelo nebo neumrelo.kdyz jsem tu cetla ty pribehy z denicku andelicku,tak vetsinou vsechny miminka umrely pri prenaseni a muj bracha taky malem umrel kdyz ho mami 10 dni prenasela.nastesti ho zachranily,ale byl strasne dlouho v nemocnicivim ze uz tetko se snazi mimco hlidat kdyz se prenasi,ale stejne s toho mam strach.
slysela jsem o vyvolavanych porodech co nebolely,tak toho se nebojim,ale spis mam fakt strach o malickyho ![]()
DAlmi neboj, o seznámek se určitě někdo postará. Já bych se toho mohla taky ujmout, kdybys rodila dřív.
Cibulko, já se strašně bojím přenášení. Když přenášíš, tak vpodstatě jen čekáš a čekáš, jestli tě pošlou na vyvolání nebo se to nakonec rozjede samo. Musí to být hodně na bednu. Já teď sice taky pořád čekám, ale ještě to není taková hrůza, když vím, že mám ještě 3 týdny čas.
Dalmi, to je hrozný
Já jsem prý přenášená o 14 dní, měla jsem váhu 2600g a máma měla už zelenou plodovku - to jsem teda měla štěstí…
Lucošku, uložím si tel. radši ještě na tebe ![]()