Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
17.7.07 14:13

Cibulko, koupaliště bych moc nedoporučovala. Nevím jak u vás, ale tady je pěkně natřískané, tak bych měla strach, aby mě v bazénu někdo nepokopal nebo tak a ta voda musí být od tolika lidí už taky pěkně hnusná.
Mišpul,soucítím s tebou, to vedro je fakt vražedné :cry: Takže se Tobiášek ještě neotočil? To mě mrzí. Tak ať ti to v té porodce na kontrole dobře dopadne a domluvíš si toho císaře, ať tě zbytečně nemordujou.

Jak to tak sleduju, tak od všechny, od kterých mám číslo, buď už porodily (Liduš), nebo rodit budou asi jako já. Snad jen Evikulka vypadá, že ještě chvilku vydrží. Nechcete mi taky někdo hodit SZ svůj telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
17.7.07 14:14

Nesměj se mi :evil: Neumím to používat :oops: Já tě teď prozvoním a ulož s mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.7.07 14:14

Ikdyž koukám, že Patsy už v termínu je a ty budeš za týden…

PATSY- díka za číslo, to jedno stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.7.07 14:16

Já jsem to asi blbě napsala s tím koupalištěm…mně to jen napadlo, ale ty argumenty, co jsem psala mě odradily :lol: Takže trčíme dál doma :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 14:17

Cibulko, koupaliště bych moc nedoporučovala. Nevím jak u vás, ale tady je pěkně natřískané, tak bych měla strach, aby mě v bazénu někdo nepokopal nebo tak a ta voda musí být od tolika lidí už taky pěkně hnusná.
Mišpul,soucítím s tebou, to vedro je fakt vražedné :cry: Takže se Tobiášek ještě neotočil? To mě mrzí. Tak ať ti to v té porodce na kontrole dobře dopadne a domluvíš si toho císaře, ať tě zbytečně nemordujou.

Jak to tak sleduju, tak všechny, od kterých mám číslo, buď už porodily (Liduš), nebo rodit budou asi jako já. Snad jen Evikulka vypadá, že ještě chvilku vydrží. Nechcete mi taky někdo hodit do SZ svůj telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:18
cibulka píše:
DALMATINKO, já myslím, že by to byla šílená náhoda, kdyby jsme odrodily všechny naráz a ještě před termínem :lol: :lol: Až budeme ve 42tt, tak si na tyhle diskuze, že už by to šlo vzpomeneme, jo? :lol: Tipuju, že většina z nás porodí až v termínu tedy mezi ukončeným 38tt a 42tt. :lol:
cibul nestras :lol: :lol: ja hlavne nechci prenasetbojim se toho vyvolavani a aby se neco nestalo miminku.hodne pribehu co jsem tu cetla ze nekdo prisel o miminko bylo pri prenaseni a proto z toho mam takovou hruzu :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:19
Patsy píše:
Nesměj se mi :evil: Neumím to používat :oops: Já tě teď prozvoním a ulož s mě :lol:
ja se nesmeju :wink: tak jsem si te ulozila a diky :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.7.07 14:19

LUCOŠKU, poslala jsem ti svoje číslo…já budu v porodce až koncem srpna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 14:22

Cibulko, díky za číslo, už je uložené :wink:

Teď mi exl počítač, tak jsem ho musela celý restartovat, šmejd jeden, asi to má taky z horka. Proto tam mám ten příspěvek 2×. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:22

koukam ze nemame cisla na hodne holek.treba sedmu,petulku atd..
no snad nam je taky nekomu napisou,nebo maj aspon ulozeny ty cisla co jsme zverejnily. :wink:

holky za chvilku se to tu rozjede a budeme rodit a slavit.ja se tesim :lol:

akorat doufm ze kdybych rodila driv tak se nekdo aspon na chvilku ujme seznamku nebo by ho mohl hodit vzdycky ten kdo tu bude :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.7.07 14:25

DALMI- bojíš, se vyvolávání proto, že se říká, že je to bolestivější atd.?
No, ono je spousta příběhů…jak o vyvolávaných, tak i spontáních porodech. Člověka to hrozně stresuje, já vím. Taky bych nechtěla vyvolávaný. Jak už jsem psala ani u porodu jsem neměla pravidelné kontrakce a při tlačení mi chtěli píchat oxytocin a já řvala, že to nechci. Tak jsem odrodila bez něj a pak mi ho píchli na porod placenty a to už jsem byla svolná. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 14:27

Dalmi, já bych taky nikam daleko nejezdila, ale ty slavnosti máme u našich, to je asi 6 kiláků od nás. a je to na hřišti a to máme asi tak o 6 baráků vedle našich, takže je to v klidu :wink:

Taky doufám, že holky mají čísla uložený na nás. Nevím, jak bysme je naháněly my. Nebo mají šikovné manžílky a oni nás informujou sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.07 14:28

cibul spis se bojim aby pri prenaseni mimcu neco neschazelo nebo neumrelo.kdyz jsem tu cetla ty pribehy z denicku andelicku,tak vetsinou vsechny miminka umrely pri prenaseni a muj bracha taky malem umrel kdyz ho mami 10 dni prenasela.nastesti ho zachranily,ale byl strasne dlouho v nemocnicivim ze uz tetko se snazi mimco hlidat kdyz se prenasi,ale stejne s toho mam strach.
slysela jsem o vyvolavanych porodech co nebolely,tak toho se nebojim,ale spis mam fakt strach o malickyho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.7.07 14:30

DAlmi neboj, o seznámek se určitě někdo postará. Já bych se toho mohla taky ujmout, kdybys rodila dřív.

Cibulko, já se strašně bojím přenášení. Když přenášíš, tak vpodstatě jen čekáš a čekáš, jestli tě pošlou na vyvolání nebo se to nakonec rozjede samo. Musí to být hodně na bednu. Já teď sice taky pořád čekám, ale ještě to není taková hrůza, když vím, že mám ještě 3 týdny čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
17.7.07 14:30

Dalmi, to je hrozný :( Já jsem prý přenášená o 14 dní, měla jsem váhu 2600g a máma měla už zelenou plodovku - to jsem teda měla štěstí…
Lucošku, uložím si tel. radši ještě na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital