Poradna duly
Jana Čurdová
JJ Patsy, číslo si raději taky ulož, a prosím prozvoň, já si tě hnedka taky uložím.
Já jsem přenášená o 3 týdny
Měla jsem se narodit na začátku března a vylezla jsem až na konci. Nechápu, jak to mohli tak dlouho nechat. Taky jsem pak měla 4 kila. Ale tím mě mamča docela uklidnila, že jsem byla buřtík jen proto, že jsem si tam hověla skoro o měsíc dýl. Teď se jen modlím, abych to tak neměla po ní
![]()
luci to jsem rada ze se hlasis dobrovolne.taky si myslim ze okopirovat seznamek popripade neco dopsat neni takova prace a snad to vzdy nekdo udela aby ostatni mely prehled jak a co ![]()
patsy no jeste stesti ze to dobre dopadlo ![]()
no lepsi je urcite rodit v terminu a nebo o chvilku driv nez se strachovat a cekat a cekat ![]()
luci to urcite bylo tim prenasenim.snad nebudes mit taky burticka ![]()
me stim strasily od zacatku a mela jsem z toho strach a tet je matyasek jeste mensi.
Já právě myslela, že jsem se narodila v termínu už jako buřtíček. Pak jsem se ptala mamči, jak probíhal porod a tam mi řekla, že jsem tak dlouho přenášená, tak jsem tak narostla
. Taky se bojím toho přenášení proto, že mimi pořád roste, tak kdybych náhodou měla fakt větší mimčo, abych ho pak po přenášení neměla místo 4 kilového třeba 5kilové
![]()
luci 5 kilove mimco uz je fakt neco
![]()
ja doufam ze se to prenaseni nak nededi
![]()
Holky, to přenášení mohlo být i tím, že měly mamče v tý době špatně vypočítaný TP. Tenkrát se nedělaly UTZ, takže se to počítalo automaticky podle poslední MS. To bych měla TP 20.7. a taky bych vlastně do termínu přenášela 10dní.
Patsy píše:
Luci, tak Kelly Clarkson jo?![]()
![]()
jj, mě se ta písnička kdysi děsně líbila. Asi už to budu muset předělat na něco novějšího ![]()
Proto jsem se ptala. Mně ty andělíčkovské příběhy děsí taky. To je to o čem jsem nedávno psala, že se mi zdají hrozné sny, jako že se „to“ stalo. Ani se mi nechce vypisovat, co…Ono holt bohužel to tak je, že jakmile se člověk rozhodne, že by chtěl dítě, tak už se do konce života nezbaví strachu. Začne to když to třeba nejde, pokračuje čekáním na srdíčko, pak vývojové testy, pak to, pak to…už se toho člověk nikdy nezbaví. Ale já se snažím tomu nepodléhat, to by se člověk zbláznil…a mimochodem, až se to dítě narodí, tak je ten strach ještě daleko větší.............
LUCOŠKU- já jsem přenášená taky o 3 týdny
tenkrát se to asi tak nehlídalo
, ale naštěstí všechno bylo v pořádku,já měla taky 4kg ![]()
Mamča říkala, že jí to vycházelo podle poslední MS i podle prvních pohybů na ten začátek března. Ale kdo ví, tehdy to ještě nebylo tak vymakané,jako teď. Já si ale pořád budu říkat, že jsem byla taková míša kulička z toho přenášení a basta ![]()
Mě se ta písnička líbí pořád, klidně ji tam nech ![]()
Houbový řízky bych si taky dala, mňam ![]()
Dneska jsem jen vytáhla z mrazáku karbenátky a usmažím je k večeři s br. kaší.
Cibul, tak to jsem ráda, že nejsem sama ![]()
Jinak, já si takové příběhy ani nečtu. Udělala jsem to párkrát na začátku těhu a bylo mi z toho hodně těžko, takže teď se takovým smutným věcem vyhýbám a dělám že je nevidím. Já mám stach už teď a až se to narodí, tak to bude ještě horší. Ale teď na to nemyslím, nebudu se zbytečně stresovat.
Já se na chvilku odmlčím. musím jít něco vařit. dneska to bude rychlovka, jen dušená játra s rýží. tak jsem za chvilku zpátky.
LUCOŠKU…teď jsi mi připomněla.....jestli jsem to správně propočítala, tak kdyby se to vyočítávalo podle pohybů, tak mám termín dneska
A to ještě jsem při výpočtu brala v potas až ty pohyby, co šly cítit i rukou přes břicho. Ty menší jsem cítila už o 2 týdny dřív ![]()
Holky, já už taky musím jít.....včera nám montovali vestavěné skříně a bylo z toho bince až nad hlavu. Prach, chodbu před bytem atd. jsem už uklidila včera, ale ještě je tu spousta další práce a za hodinu přijdou znovu, cosi ještě přimontovávat, tak se na to musím vrhnout. Musím využít toho, že Š.spí.
Zatím se v těch vedrech držte ![]()