Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
18.7.07 14:17

Luci, gratuluju!!! To je super a ty musíš být navíc skoro dvojnásob natěšená, když je překvápko, co to bude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 14:19

To se může stát každé z nás, ona neměla mimi koncem pánevním, ani nebyl velikej (3kg), prostě se šíleně dlouho otevírala - 20 hodin a potom hodinu neúspněšně tlačila, pak už jí radši udělali císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 14:23

Evi děkuji. To si piš, já se fakt těším strááááášně moc a tím tuplem, že jsem to vydržela si to neříct.
Já říkala,že to moje bolení určitě k něčemu bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 14:24
Patsy píše:
To se může stát každé z nás, ona neměla mimi koncem pánevním, ani nebyl velikej (3kg), prostě se šíleně dlouho otevírala - 20 hodin a potom hodinu neúspněšně tlačila, pak už jí radši udělali císaře.

Ježiš, to je strašný, chuděra si toho musela vytrpět.
Já mám takovou radost z kontroly a ty máš pro mě takovou studenou sprchu. Teda dík :lol: to je opravdu povzbuzující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 14:29

Promiň :oops: :lol: :lol: Ale jinak říká, že ten pocit, když ho poprvé uviděla byl náááááááádhernej, na bolest si už nepamatuje…prostě i tak to stálo za to a my budeme mít určitě lepší porody, neboj se :D Už to nebude dlouho trvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 14:36

No tak já ti teda promíjím :wink:
To věřím, že člověk když se podívá na to roztomiloučké stvořeníčko, na všechno zlé zapomene, i kdyby to trvalo 2 dny. TO ale doufám, že mě nečeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 14:49

Taky doufám :? Podle mě by to měli doktoři dělat nějakým sjednoceným způsobem, třeba pokud se rodička neotevře na 10cm do 12ti hodin (i tak je to hodně moc), tak udělat s jejím souhlasem císaře a ne nás takhle trápit!
Nejlepší jsou takový rychlovky, jako měla Liduška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 14:53

Taky bych byla pro, je netrápit tak dlouho.Ale my s tím nic nenaděláme. Když narazíme na blbce, tak je to v háji.
Liduška to byl teda mazec. ale já bych takovou 2-hodinovou rychlovku nechtěla. Asi bych nestihla dojet do porodky. Ale ty 3-4 hodiny by taky nevadily :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 14:54

Tak teď mám v obýváku 29,7st., paráda :! :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 14:55

No tak já bych rychlovku teda chtěla, klidně i hodinovou, čím míň bolesti, tím líp :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 15:00

to jako jo, ale já si raději tu hoďku navíc počkám, nerada bych rodila doma nebo někde v autě na dálnici.
Skoro 30st. doma? CHudě, dej si studenou sprchu a bude to lepší.Já taky nic moc. u nás je 27,3 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.7.07 15:03

A teď jsem si zmáčkla bradavky, a teče mi mlezivo 8O 8O :! Tak to fakt asi mám za pár, doteď mi to nedělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
18.7.07 15:15

Ahojky holky…to je hic,asi umřu,potím se jako bejk,potřebovala bych vyčistit sedačku a vubec se mi do toho nechce…ale budu muset,aby uschla,dokud je hic…
Lucošku tak moc gratuluji,já bych asi už šílela,že rodím…malý byl vyvolávaný,tak spontální porod neznám,ale bolesti se nebojte,jakmile budete mimi držet v náručí zapomenete,ani já si nepamatuju,jak to bolelo,jen vím,že to bolelo,ale jak už nevím :roll: Tipuju to u tebe na kluka :P
Mišpulí taky nemáme žaluzky ani záclony,talk nám to sem paří na plný kule,večer jsem měla normálně zahřátou postel :twisted:
Dalmi téma houby…zrovna minulý týden mamka donesla žampiony a bedle,vubec mi nesedly na žaludek a asi mi to ucpalo žlučový cesty,protože žlučník už nemám a já proležela a problila celý pátek,letos si už houby fakt nedám a najít doma obr pavouka,tak vzbudím pul ulice :-D
Gabi je fajn,že ses ozvala :lol:
Telefoní číslo někomu napíšu,kdyby něco,ju…jinak už nevím co kdo psal,protože já sice čtu,ale nestíhám psát…tak se nezlobte…zatím pa,fakt se nedá sedět na jednom místě,musím něco dělat…Pa Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
18.7.07 15:15

Mě teklo tak už od 7. měsíce, ale jen když jsem ho vymačkávala, samovolně jen jednou, udělalo mi to flek na šatech :roll:
Já mám na sebe pořád puštěnej větrák, takže to jde a na večer asi půjdeme s Luděm do krytého bazénu - bych se docela vykoupala. Jen přežít tu cestu vypečeným autem…
Já to mám do porodky autem 15minut, takže za hoďnku bych to stíhala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.7.07 15:53

Jo, takhle dlouhý porod musí být hrůza…Ale proč se děsit, každá to můžem mít úplně jinak a za tu bolest (PA říkala, že se to slovo nemá používat-je to děložní práce :lol: ) něco dostaneme :potlesk: .
Tak jsem se těšila, až jsem dojdou ty bouřky od Kamči z Plzně a teď sleduju radar a oni se nějak zmenšujou…mám pocit, že k nám to vůbec nedojde :cry: Třebová je na mapě tak 5mm pod Orlickýma horama. http://www.chmi.cz/…d/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí