Poradna duly
Jana Čurdová
Myslím, že mi ta prohlídka moc nedala. Na netu mají většinou porodnice stránky s aktuálníma fotkama a zbytek ti ukážou, až dorazíš na příjem. Je to spíš, když se někdo rozhoduje, kde rodit.
Jak jsem psala, Radek má blbý tělní „termostat“ a potí se už od 17 stupňů a 25 stupňů je pro něj hranice přijatelnosti (u moře tak těch 31-tam se to snáší líp). O to horší to pro něj bylo. ![]()
evi tak ja asi na to kaslu.stejne jsem to videla uz z obrazku a rozhudnuta uz jsem ![]()
no hlavne ze jste to ve zdravy prezily ![]()
Tak jo, asi tě opustím a půjdu relaxovat k telce. Sice nic nedávají, ale jsem docela utahaná. Zítra ráno mi tchyně doveze nějaký nakrájený houby, tak doufám, že to má z ověřeného zdroje. Pěkný večer a klidnou noc. No myslím, že jestli zítra budou bouřky, třeba to na tebe i Lucoška přijde…držím palce. Já chci ještě vydržet aspoň do toho ukončeného 37tt. ![]()
evi houby nejez ![]()
ja to taky mela z overenyho zdroje.tcham zbira houby uz 50 let a ja mu to rikala ze ty se neji,ale tvrdil mi ze jo.dneska jsme mely rizky z hub,ale ja si radsi nedala,proto ze jsem si rikala ze kdyby se prece jen neco stalo,tak bych ani nemohla jet k doktoru,proto ze to by rekly ze uz jsem magor a ze se chci snad schvalne zabit
![]()
tak se hezky vyspi.papa
ja musim vydrzet aspon do soboty
Dobré ráno,
dneska jdu jen na skok. Za chvilku vyrážím směr porodnice na kontrolu. Jsem nervozní jako kdybych šla na první rande, věříte? Doufám, že bude všechno O.K.
Klaudul, já si těch fotek v albu taky nevšimla. Nějak to teď zanedbávám a vůbec nejsem v obraze, co tam máme nového. Ale jinak chválím i postýlku i bříško
Mooooc hezké
Ale chtělo by to celkové foto, ne jen pupík, tak tam zkus hodit ještě jednu ![]()
Tak já pádím, ještě musím zkontrolovat, jestli jsem něco nezapoměla. Držte mi palečky. Zatím pá pá
![]()
Luci, kontrola určitě dopadne dobře, co nejdřív podej hlášení ![]()
Leni, krásnej pupík, už docela velkej ![]()
Dneska noc hrozná, zalehla jsem v deset a usnula až kolem půl noci, bylo strašný vedro a dusno, měli jsme v ložnici 28st.
Pevně doufám, že už to dneska bude lepší, hlásí nějakých 33st.
Ahoj, jo, noc nic moc a usínání taky blbý. Měli jsme tady ráno bouřku, ale moc to neosvěžila. Byla jsem ve městě a je opět na zdechnutí. Ale bohužel, protože jsem si nemyslela, že bude zas takový vedro, nezabednila jsem a mám v bytě o dost tepleji. ![]()
Luci, držím taky pěsti. ![]()
Lenul, pěknej pupík, nedivím se Míše, že si to rozmyslela a ještě chvilku v něm chce bydlet. ![]()
Jéé,a postýlka, Lenulindo, taky moc pěkná, mám moc ráda oranžovou. ![]()
Dekuju ![]()
tak to ja uz nespala dve noci..vcera jsem usnula az nekdy kolem 4 rano a v 8 uz jsem byla vzhuru..a to jsem se jeste pppo chvilkach budiila…
mam uplne silene dokopany zebra…vubec nemuzu nijak lezet..fakt to dost boli..
taky to nektera mate?? uz je ¨Misa asi fakt velka..
Tady je zase děsnej pařák, jsem myslela, že půjdu odpo s kamarádkou a jejím klučíkem ven na kafčo, ale fakt nemůžu
Se dneska unudím k smrti ![]()
Leni, mě bolí žebra děsně, většinou ráno, když vstávám, tak nejvíc. Ale ne od kopanců, prostě jak je ta děloha velká, tak je asi roztahuje…
Dala jsem si na svačinu hroznový víno a udělalo se mi pěkně šoufl, snad to žaludek udrží ![]()
ahojky.
luci moc drzim palecky
ozvy se brzo
lenul me uz tak 3tydny zebra neboli.mam maliho tak nizko ze spis me dloube jenom do panve,ale do zeber nedokopne
.jsem rada bylo to pekne neprijemnya brisko je pekny.miska tam urcite jeste rada pobude ![]()