Poradna duly
Jana Čurdová
Evikul neboj, už se ti to taky určitě připravuje. Podívej na mě. Já měla minulou středu CS 1 a dneska už skoro čípek nemám a jsem otevřená
![]()
Mě Dr. řekl, že už jsem v termínu, tak nemusím mít strach jít rodit. Spočítal mi to na ten první termín, takže jsem teď už 38. týden, to už je fakt v poho. Ale ty jsi vlastně o něco po mě, takže ty ještě chvilku vydrž ![]()
Lucosku, ja jsem hned v 18. tydnu na ultrazvuku i s manzelem natesene koukala do monitoru
Mala se nam vubec nechtela ukazat, tak jsem pani doktorce dovolila, aby ji tou sondou trochu potrapila a ona se mrska ukazala
A to, co tam ma to Tvoje mimi, tam rozhodne nemela
Ale nejsem doktor, takze se muzu i seknout ![]()
My jsme zase chteli oba s manzou holcicku, takze kdyz nam rekla, ze je to holka, tak jsme byli stastni ![]()
Evikul, ja taky chci rozhodne minimalne 3 - 4 tydny vydrzet ![]()
No, myslím, že punčochy navléknout mezi 1. a 2. dobou je neproveditelné.
Navíc tyhle kompresní punčochy se strašně blbě natahujou a správně by se měly navlékat ráno v posteli. Myslíš, že to ještě u porodu něco zachrání? Před operacema (ženskýma) se většinou používají elastická obinadla (co dáváš třeba na bolavý koleno) a to si dokážu představit spíš, ale stejně jsem o tom neslyšela.
Klaudul dík za pozvání už vyrážím
![]()
Já naštěstí křečáky nemám, takže se mě to snad netýká, pokud mi nevyskočí ze dne na den, ale to snad už nee. A já si myslím, že když by sis je nenavlekla sama, tak ti s tím určitě pomůžou, i když to bude asi boj.
Evikul, mne to taky prijde nemozny, ale ona mi je prave doktorka doporucila, ze pri tlaceni se jeste zvetsuji, takze se o to pokusim. Kdyz to nepujde, tak to nepujde
Stejne budu muset na operaci ![]()
Kamaradce je v porodnici (Podoli) taky pred dvema lety doporucovali a davali, ale meli same male ![]()
tak jsem to konecne odzkousela
nemate taky nekdo monitor dechu nany???
ty bolesti nemam pravidelny,aspon jsem to jeste nestopovala,ale zaclo mi nak tvrdnout bricho ![]()
klaudul diky.mam i maxi cosi a qinny,tak kdyz dostanu darky dva,tak jeden klidne nekomu daruji
staci rict kdo to chcete.hned zitra to zkusim poslat.jak dlouho jsi cekala na ten darek??
luci jsem se nasmala ze jsi hned kamoskam psala ze skoro rodis
to aby jsi fakt uz porodila ![]()
a mlezivo uz mi tece od 28 tydne ![]()
lenul treba je miska velka,tak proto te tak kope.matyasek asi bude malej
Dalmi, urcite to tak udelej, at ziskas darky dva
Cekala jsem na to asi 2 tydny ![]()
Klaudul já na tu obrazovku právě taky čučela jak na svatý obrázek. Ale dr. jsem nic neřekla, takže to bylo jen tak letem světem. A poprvé jsem tam něco viděla v tom 20. týdnu na velkém ultrazvuku a taky mi to přišlo jako pindik. A pak v tom 28. to samé. Ale je fakt, že nevím jak to má vlastně vypadat, takže budu doufat, že to ten chlapeček bude. Je mi to jedno, ale kvůli Víťovi bych možná víc chtěla toho chlapečka. Byl by strááášně moc šťastný a hlavně pyšný.
luci ja taky myslim ze to bude kluk.pak aspon budem spolu probirat jak s tema pytlikama zachazet
![]()
dalmatinka píše:
luci ja taky myslim ze to bude kluk.pak aspon budem spolu probirat jak s tema pytlikama zachazet![]()
to jo,, budu se to bát vzít do rukou, abych tomu něco neudělala. S většíma se přece jenom manipuluje líp
![]()
Klaudule píše:a ten doklad jsi nechala okopirovat?
Dalmi, urcite to tak udelej, at ziskas darky dvaCekala jsem na to asi 2 tydny
Lucošek píše:dalmatinka píše:to jo,, budu se to bát vzít do rukou, abych tomu něco neudělala. S většíma se přece jenom manipuluje líp
luci ja taky myslim ze to bude kluk.pak aspon budem spolu probirat jak s tema pytlikama zachazet![]()
![]()
![]()
![]()
Luci, ja videla pohlavi ze stejneho uhlu jako Ty (fotku bohuzel nemam
) a tam, co Ty mas takovy jako vystupek, tak ja mela rovnou caru jako prkno
Podle toho si to myslim, ale rikam, kazda holcicka to muze mit jiny a je pravda, ze mi doktorka rikala, ze na ultrazvuku pak zkresluji i stydke pysky… Uvidis ![]()
klaudul a promin ze jeste otravuju,ale poslala jsi to normalne dopisem nebo jako korenspondak?ja uz nic neposilala tak 10 let ![]()