Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
10.7.07 20:59

Já vím Dalmi, ale já se zá:,–(ně nepřetvařuju, páč to asi ani neumím a hlavně mě to vnitřně „vysává“. Prostě se chovám tak, jak to cítím a tak jsem někdy tak trochu zlá nebo odměřená :? Já když si s ní promluvím, tak přesně vím, co mi řekne…že to myslí dobře a že si ty dárky od nich brát musím, protože jsem jejich. Už jsem to s ní řešila 100×. Jenže mě to vytáčí, z 90% mi dává věci, který postavím do komory a v životě nepoužiju, ale ona to prostě nepochopí, to nemá smysl. Asi se jim fakt budu muset vyhýbat :? Psala jsem si o tom dneska se ségrou a říkala, že jí včera udělala něco podobnýho a že je pěkně falešná, tak aspoň vím, že to není jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 21:10

patsy mas to tezky,ale ber to tak ze horsi by bylo kdyby se te vubec nevsimaly a nic ti nedaly.jako me tchyne.to uz bych radsi vzala nakej kram a strcila do kose nebo do skrine nez ze dostanu k narozkam jednop mejdlo :twisted: .holt se jim vyhybej a nebo si snima zkus sednout a razne jim rekni ze proste takle to delat nemuzou.stejne budes spatna tak nebo tak a treba pochopi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.7.07 21:21

No právě, špatná budu tak nebo tak, tak to nechám být a budu se jim trapně vyhýbat :?
Dneska budu asi ponocovat, se mi vůbec nechce spát. Virtuální kamarádky na Rodině.cz mi teď dávaly číst příběhy svých porodů a docela mi nahnaly…už to radši číst nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 21:27

ja ty porody radsi moc nectu :lol: :lol:
chytaj me strasni poslove.jsem se musela projit po byte :roll:

patsy ale urcite bych babi rekla co si na tebe stzuje jak na nakou 5 letou holku.to by delat nemela.jsi uz dospelej clovek a kdyz se ji na tobe neco neliby tak by to mela rict tobe :evil:
holt se jim vyhybej a kazdej kram co od nich dostanes tak holt hod do skrine a nebo posly dal.treba se to nekomu zrovna bude hodit :lol:
ach ty babicky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 21:28

to jestly ti porad neco bude vnucovat az bude i inuska na svtetak to asi nebudes mit jednoduchy :roll: .to ti urcite bude chtit vecpat i svoje nazory a rady a to bych asi nezvladla.preju pevne nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.7.07 21:33

Původně jsem jí to říct chtěla, ale ona je schopná pak jít brečet mojí mamce na rameno, jak jsem zlá a jak to tak nemyslela…
Ty si s těma poslíčkama pěkně užíváš :( Možná že vážně porodíš dřív :lol:
Kolik máš CS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.7.07 21:38

Ještě že neponocuju moc často, musím pořád něco jíst, to bych nenabrala 12kg, ale 20 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 21:48

no me cs naposled psal muj dr a to bylo pred 3-4 tydny a bylo uz 2 a tetko nevim,proto ze mi to nenapsaly a ani me vnitrne nevysetrily :roll:
tak nevim,ale dneska je to fakt sila.
ja myslim ze jen tak stejne neporodim.nekdo ma poslicky uz mesic dva pred porodem a nic a nekdo neposlickuje a porodi ze dne na den :wink:

no babicka je pekne zakerna,ale asi v tobe vidi porad svoji malou vnucku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.7.07 21:58

Tak to budeš mít teď aspoň CS 4 :lol: Mě dneska akorát bolí záda v kříži, ale to je tím, že jsem hodně chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 22:18

jsem si musela dat vanu :roll: ale preslo to,tak to nic nebude :roll:

no docela by me to zajimalo.v pondeli me asi vysetri,tak to budu snad uz vedet :lol: :lol:
no ale stejne mam porad pocit ze to jeste tak brzo nebude jak jsem myslela :lol: .hlavne aby byl matyasek v poradku.
tetko jsem cetla tady denicek andelicku a ten posledni pribeh me dost vydesil :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.7.07 22:26

Co to jsou andělíčci? Jestli mrtvý miminka, tak to číst radši nebudu…
Aspoň že ti ta vana pomohla, já si půjdu dát za chvíli sprchu a zkusit spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 22:29

no prave ze nepomohla.uz je to tu zase zpatky :roll:
jo andelickov je tady udelanej denicek kam vzdycky napise pribeh nejaka maminka co ma v nebicku sveho andelicka nebo andelicky.
vetsinou jde o deticky co se nerodily pri porodu mrtve,nebo umrely tesne pred porodem.radsi to ani nectete.ja krava taky musim precist vsechno a pak nemuzu spat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 22:30

dalmi, klid a uz to necti ;) rvu u toho i ja ale ta posledni holcina uz je zase tehotna a ma srdicko a za par dni si jde pro tehu prukajdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 22:33

enko ahojky.no vetsinou ty pribehy zkonci dobre,ale stejnak vzdycky ru jak krava :cry: .lepsi je to necist.
znam takovych pripadu bohuzel vic a je hrozny jak dokaze bejt zivot krutej :cry:
copa stanicek?jakpa se mate?
kdyz jsem videla tvuj pupek tak me hned napadlo jestly nahodou nebudou ty miminka dve :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 22:41

dalmi, tak to bych si sla hodit masli, doma rok a pul stary tygrik a ejste dva maly hm, to by bylo zajimave :lol: :lol: :lol: snad ne uvidime ve ctvrtek :) a Standik spinka a doufam ze mu to vydrzi alespon do sesti jinak budu uplna mrtvolka (nemam spat pres den pak se mi nechce spat vecer :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí