Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
9.7.07 23:21

tak ja za tu moji podprdu dala 500 :roll: ,ale taky mi neprejde nic extra :roll: .mozna pak koupim jeste jednu az uvidim jak na tom budu.

holky resite tu vlozky do porodnice,le u vas v porodce vlozky nedavaj? 8O to u nas jo.rikaly ze vlozek maj dost,akorat plinek ze maj malo,tak beru jen plinky :wink: :wink:

a vlozek do podprdy mam strasne,ty mi urcite vydrzi :lol: :lol: :lol:

klaudul moc gratuluuji ke ko :wink: a fotecka je moc krasna :wink:

ja samozrejme budu ponocovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
10.7.07 08:37

Dobre rano,
tak jsem vas castecne docetla, cele nestiham, priznavam :cry:

Dalmi, jsem rada, ze porod to nebyl a ze Ti v porodnici udelali monitor a vzali si Te do pece. Ta doktorka je asi trochu trhla, kdyz Te chtela videt az za 3 tydny. Dobre, ze jsi si to zaridila.

Lenulinde moc preju, aby ji pustili domu a Misa jeste nejaky tyden vydrzela v brisku.

Patsy, gratuluji k uspesne kontrole.

K vlozkam do porodnice - u nas v porodnici jich pry maji taky dost, ale pro jistotu si taky aspon jeden balik vezmu. Zato plinky dostaneme jen 4 ks na cely pobyt, zbytek musime mit vlastni :roll:

K vlozkam do podprdy - nakoupila jsem si zasobu 3 baleni od Chicca, pry jsou hodne dobre, tak snad s nimi taky chvilku vydrzim.

K podprsenkam - ja mam jednu kojici z Mothercare ve sleve za 550 Kc, kterou nosim ted, takze po porodu mi urcite nebude. Chtela bych vyrazit nekdy ve 37. tydnu koupit jednu vetsi (nedovedu si predstavit tam letet po porodu nebo tam posilat vybirat manzela) a pak po porodu se uvidi, to uz se snad bude dat podle te jedne odhadnout.

Jinam mi dost tvrdne bricho, hlavne v noci. Dnes to bylo aspon 5×. Nejvic mi na tom vadi, ze mam pocit, ze se pocuram a nemuzu se rychle otocit a vstat, abych sla na zachod. Je to jakobych mela namozene cele bricho :?

Dnes vyrazime koupit tasku na madlo kocarku a odpoledne hlidam kamaradce 2,5-leteho caparta :D

Hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.7.07 08:37

Dobré ráno,
tak noc u mě zase na pytel. Celou dobu mě svědily nohy, nevěděla jsem co s něma, už jsem myslela, že si je asi uřežu. V tom vzteku by mě to beztak ani nebolelo. A když už jsem jakž takž usínala, tak jsem musela na WC. Za noc jsem šla asi tak 5× 8O :!
Dalmi, v porodce ve FM vložky nedávají, ptala jsem se a i plíny pro mimi musím vzít. Asi budu muset ještě balík vložek dokoupit, mám jen 2, to se neztratí. Ale jinak tam mají všo, jsem ráda, že si nebudu muset brát svoje oblečení, nerada bych si ho zasvinila :?
Klaudul, blahopřeji k dobré KO. Nelinka je opravdu krásňoučká :potlesk:
Mě je teď holky pořád tak divně. Mívám ty bolesti v podbřišku, nebolí to moc, ale je to takové nepříjemné. Není to pořád, jen sem tam, zato celý den. Se na to zítra jak půjdu na monitor zeptám. A taky mě začala bolet pipina, když si sedám, teda ne přímo pipina ale dole jako mezi nohama. Může to být ta stydká kost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.7.07 08:38

Klaudulko, moc pěkná fotečka. :wink:

Včera jsme se s mimískem jasně dohodli, že rodit budem 9.8.2007 (rodné číslo 070809…pěkné) :lol: To bych měla být 37+6…takže i porod do vody by měl být z hlediska donošenosti v poho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.7.07 08:42

Evikul, je docela sranda, jak si domlouváme s mimískama termín porodu. :lol: :lol: :wink: Jsem zvědavá,jestli to někomu vyjde. Ale datum máš vybrané fakt krásné. Já nemám žádné přesné, ale domlouvám mu, aby se vylodil max. do 3 týdnů, nejlépe ještě do konce července :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.7.07 08:49

Jojo, je to sranda :-) , ale mimino si stejně asi domluvit nedá…jsou to paličáci už teďka. No, možná bysme si každá měla vyrobit ještě jeden metřík s naším naplánovaným datumem porodu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.7.07 08:53

jj, mimino si samo řekne, když chce ven. Aby to nakonec nedopadlo tak, že budeme všechny přenášet. Já každému vykládám, že rodím tak za 2 - 3 týdny, že mimi prostě půjde ven dřív. Pak budu za osla, až všichni uvidí, že jsem v půlce srpna ještě celá :? :lol: Asi s tím budu muset přestat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.7.07 08:55

Evikule porodí 9.8.2007 :! :! :!
http://tickers.baby-gaga.com/…220bb___.png …autosugesce-JÁ PORODÍM 9., KDY PORODÍM?-9.!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.7.07 08:57

Hi hi hi ..... přeji hodně štěstí :lol: :lol: Snad se ti to splní. Jinak ale metřík moooc hezkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.7.07 09:01

Jdu něco dělat, ať neproflákám celej ten hnusnej den…budu vás tady průběžně kontrolovat, zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.7.07 09:31

Čauky, u mě taky noc hrozná, sice jsem se na malou vzbudila jen 2×, ale pořád jsem se převalovala, nějak divně mě pobolívalo břicho, takže jsem si nemohla najít žádnou pohodlnou polohu na spaní… :? A teď potřebuju kafe.
Klaudule, Nelinka krásná :D :D
U nás v porodnici dávají tak 8 ks vložek a 8 ks jednorázek pro mimi, což je oboje tak na půl dne, takže musíme brát hodně sebou.
Dneska po dvanácté hodině má přijít opravář an sporák (vyměnit topnou spirálu), tak musím uvařit co nejdřív. Chci dělat rajskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.07 10:46

ahojky.psala lenulinda ze ji pousti domu a ze do tydne max. do 14 dni prej porodi podle dr :wink:

holky tak to ja mam tetko asi zase spavou nemoc nebo co :lol: :lol: .je mi strasne dobre akorat bych furt spala.tetko jsem vstala a to jsem usnula ve 12 a asi se pujdu jeste natahnout :oops: :oops: :oops:

luci to je urcite stydka kost.nedavno jsem cetla ze to je normalni a vyresi to jenom porod,takze domlouvej mimcu dal aby te dlouho netrapilo :lol: ¨

ja nevim co se mnou je.ja snad usnu i ve stoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.7.07 10:51

Dalmi, já prckovi domlouvám pořád, ale zatím se k ničemu nemá. Uvidíme co řekne zítra Dr. na tom monitoru. Beztak, že to na porod nevypadá :roll: :(
A jestli se ti chce tak strašně spát, tak spi. Pak si dlouho takový luxus nebudeš moct dopřát :lol:
S Lenulkou super zprávy, akorát ten porod ji prorokujou moc brzo. Aby to nakonec nedopadlo tak, že se Miška umoudří a bude si tam hovět ještě po termínu.:lol:

Patsy, přeju, ať ten opravář přijde fakt ve 12. S těma opravářema je to na pytel, mě se vždycky každý spozdil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.7.07 10:53

Tak mě teď napadlo, co je asi s Mišpulinem a Cibulkou. Nějak dlouho už se neozvaly. Doufám, že jsou ještě 2v1. Kontakty na nás snad mají, tak by daly vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
10.7.07 11:04

Dalmi, jak říkají zkušené matky, dokud můžeš, tak spi, potom už se pár let nevyspíš :lol: :lol:
Luci, ono tak bývá, že komu prorokují předčasný porod, tak přenáší a naopak…
Rajskou už jsem uvařila, ještě se musím zkulturnit, aby se mě opravář nelekl. Taky doufám, že se nezpozdí, chtěla bych pak jet za kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí