Poradna duly
Jana Čurdová
Peťulka píše:
přítel tuhle prohlásil, že je těhotenská epidemie…
Evikule píše:sims obcas hraju,ale ja zase nevydrzim dlouho sedet u pc,proto ze me z toho boli zada,tak jsem zkousela i pleysteysn u toho jsem stravila spoustu casu,ale z toho me pak zase boli oci a hlava,takze se mnou je to tezky
Nebo si najdi nějakou počítačovou hru, jsou i takový, co mě bavily (takový ty pro holky-Sims, Icewindale, Pharaon…nevím, co teď letí), to jsou prvotřídní žrouti času, strávíš u nich celý den jako by nic.
![]()
no hodne mich kamosek taky otehotnelo a jenom kvuly tomu ze zvedly ty penize ![]()
taky se bojim aby jsme nez porodime nemusely vystat frontu,ale srpen neni tak obsazenej jako cervenec
![]()
kdepa je asi luci
mozna ze se udobrujou,tak na nas kasle
![]()
je to divny ze tu neni.mozna zabral ten malinik
![]()
Nepsala, že někam odpoledne jedou? Jo, k rodičům, tak se to třeba protáhlo.
Já se jdu opět hygienit, myslím, že se dnes ještě vrátím…trénuju tam každý večer ten porod do vody
Radek se mi vždycky směje, že se nekoupu, ale plácám v kaluži vody. Nesnáším totiž být celá ponořená a tak většinou každý den se místo sprchy porochním v té trošce vody.
Sprše dávám přednost hlavně když je vedro.
evi ty budes rodit ve vode?? ![]()
me by se to taky libylo,ale zase si nedokazu predstavit jak pak ta voda musi vypadat
u nas se to ale stejne nedela ![]()
ja uz dneska byla ve vane dvakrat
a pujdu asi taky.sedim tam a cumim na bricho jak se bouli a trci z ty vody a bavim se z mimiskem ![]()
Chtěla bych rodit do vody a v Litomyšli ta možnost je. Pustí tě tam ale jen když je vše ok, tuším, že musí být ukončený 37tt, musí ti stihnout dát klistýr a mimi nesmí být moc velké. Jinak tě tam pustí jen v první době na uvolnění stahů. Navíc se prý některým v teplé vodě zmenšují stahy a musí stejně vylézt na kozu. Ale aspoň zkusit bych to chtěla. je to šetrnější pro mimi i maminku(minimum nástřihů, menší bolesti). Ale asi určitě by ti pak padnul epidurál.
To by ses taky mohla utopit. Mám ve fóru porod otevřenou diskuzi https://www.emimino.cz/modules.php?…
ahojky…
zrovna se mi vaří oběd a kluci zase něco kutí v garáži, takže chvilička času…přiznávám se bez mučení, že ste toho napsaly hodně a já to jen v rychlosti přelítla, nevím přesně podrobnosti, ale narazila sem tam na ten váš lektvar „otvírák“.....zajímavý, ale asi bych se toho bála…možná až budu přenášet…
Lucka se zdřejmě nakrkla na muže kůli nějaké pařbě.....Luci, tak se na něj musí…já byla zase včera nabroušená kůli PC…seděl u toho od 3 do 6ti a já jen vrčela že su na malýho sama a že sme mohli mít už super procházku a já nevím co a on že takhle strácí čas…jo a to nemluvím o tom, že u toho seděl taky celí dopoledne…tak se ted snaží a je s malým…a odpolko mám síbenou tu dlouhou prochajdu… ![]()
Evííí, mě sestřenka taky furt verbuje do vany…jako ten porod…že je to fakt brnkačka…(poprvý byla jen ve sprše a u druhýho jí nabídly tu vanu, že byla zrovna volná a prej…k nezaplacení…!!!!…)…asi bych do toho taky šla, jestli to stihnu…sice bych rači spíš jen na tu první dobu a pak rodit na koze (jak už se tady někdo zmínil, jak pak bude vypadat ta voda a do toho se mi nechce).....
Dalmi ty se nudíš???…užívej si toho, dokud to jde…pak se nezastavíš…
…ale chápu.....já když se nudím, tak se ten čas tak děsně táhne a zrovna ted kdyžbych chtěla aby utíkal jak o závod…dneska se mi zdálo o samích miminkách.....
mmch já už magnezko taky neberu cca od pondělí…břicho tvrdne víc, jinak nic…jo a ty moje noční story byly jen ty 2 noci…ted zase spím jak nemluvně…nejspíš nějaký zažívací potíže či co…(sem taky stláskala pátý přes devátý a pak se dívím)…
Peto, co ty??? je to lepší??? psala jsi že jsi už 3. den jak mrtvolka…
co zprávy o Lenul??? něco novýho???…
a Cibulka už by se mohla vrátit z dovči, pokud nám neporodila ne???.....to je taky na prd…nikdo na ni nemáme číslo…doufám že ona má aspon na jednu z nás, aby kdyžtak mohla informovat…
jdu, ať se mi nespálí oběd…páááá
Lliduško, chtěla jsem se tě ještě zeptat na Tesco plíny-v obchodě mají takový růžovofialový a vyloženě fialový…který jsou ty správný?
ahojky ![]()
evi tak kdyz mas tu moznost,tak urcite to vyzkousej.asi by se mi to taky libylo,ale u nas se to nedela.mas k dispozici jenom sprchu ![]()
lidus to je dobre ze uz je ti lip.jo a nudim se strasne.dneska mam slibeny zoo,tak jsem zvedava jestly slib splni ![]()
a me bylo v noci tak strasne spatne,ze jsem si ve dve rano umejvala hlavu ze jedem do porodky,ale nebyly to poslicci ani naky stahy nebo neco,ale strasne me bolelo na prsou a spatne se mi dychalo.dokonce jsem i zvracela.nastesti to pak preslo,ale normalne jsem myslela ze mam infarkt nebo neco takoveho ![]()
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> iza(28let/Praha)TP23.7
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP6.8608 378 011chlapecekMatyášek
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)-Honziček míry-?
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule)¨
lenulinda je hospit. v porodnici,moc drzime palecky
a z lenulkou jsem si vcera psala ,tak ji napisu zase az zitra at ji neplacam zbytecne kredit ![]()
dalmi, zvracela povidas…
a ze se nudis, fakt si toho uzivej pak uz se jen tak nudit nebudes ![]()
a s Lenul jsem si taky vcera psala a odpoledne ji zase napisu, uz je opet zpatky na kapackach, jakmile ji je vy:,–(ili a dali jen leky tak se opet zacala pripravovat k porodu ![]()
Ahojky holky… Už mi je naštěstí líp… Ale v noci jsem si taky říkala, že as porodím… a nic… škoda… ![]()
petul me to taky preslo z niceho nic,ale strasne me busilo srdce.mozna jsem se sama sebe tak vynervovala ze jsem ani nemohla popadnout dech.ja jsem strasna hysterka
,ale proto ze zdenek me vzdycky strasne vyplasi,ze uz urcite rodim atd a ja pak zacnu taky plasit
![]()
enko ja se na to tesim ze si neodpocinu.ja jsem jinak hodne energicka a tak se fakt tesim
a o lenulce jsem to vcera psala.chudak jeste psala ze ma hlad.to ji tam, nikdo nic nenosi??
Ahojky,
tak jsme se teď vrátili od našich. Původně jsme tam jeli jen na návštěvu, ale nakonec jsme s něma zašli na zahrádku na pivko (já na džus), tak jsme tam přespali. S milým už v pohodě, včera trochu nebavka, ale mě to ani nebaví být dlouho nakrklá, i když bych chtěla. Dnes už v pohodě, snaží se
![]()
Jak jste si všimli, tak jsem ještě neporodila
a asi ani tak brzo neporodím.Ale díky za starost, na vás bych se nevykašlala, nebojte. Až se bude něco dít, tak určo pisnu SMS. Ale od včerejška mě nějak divně bolí v kříži a sem tam mám takové tlaky v břiše, ale nebolí to, je to jen takové divné. Že by se tam něco připravovalo???
O porodu do vody jsem taky uvažovala, ale ve FM ta možnost není. A viděla jsem to v nějakém dokumentu. Ženská vypadala docela v pohodě, ani moc nehekala ..... zato ta voda ..... ta mě od toho docela odradila. Já se spokojím se sprchou, balonem a epidurálem ![]()
A někdo se tady ptal na ty Tesco plíny (myslím Evik?). Tak ty lepší jsou ty celé fialové (růžovofialových jsem si nevšimla, jen bílofialových, ale ty jsou takové ty pogumované). Jsou taky dražší než ty druhé. Taky mám doma 3 balíky, všichni si je chválí a jak jsem se na ně dívala, tak jsou skoro stejné jak Pampersky.
Nic víc už si nepamatuju, tak už nic nepíšu.