Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
7.7.07 09:08

Luci,v lékárně maliník už mají nebo by měli být ochotní ti ho objednat. Dělá ho teď nově firma Megafyt-list maliníku a je porcovaný. Dnes ráno jsem si ho poprvé uvařila. Bylinky piju od dětství, takže chuťově mi přijde úplně obyč až nevýrazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.7.07 10:03

Čauky,
maliník piju už pár měsíců :lol: Doporučená dávka je 2 šálky denně, myslím, že pít ho na litry stejně nepomůže :lol:
Koukám, že je to s těma kamarádama manžílků všude stejný, můj má taky tak dva co v životě neviděli ženskou, nemají žádný děti ani koníčky a pořád ho tahají do hospody, ale Luděk je naštěstí odolnej, jde málokdy. Na podzim a v zimě tak jednou za dva měsíce nebo i dýl, v létě častěji, protože se dá sedět na zahrádce.
Dneska už přestěhoval pohovku, uklidil po malování pokoje a teď vymetá pavučiny z chodby (je to hrozně vysoko, já tam nedosáhnu). Ale mám ho prokouknutýho, po obědě bude chtít jet na 95% surfovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.7.07 10:16

Ahoj holky,
jsem se teď probrala z komatu. Přes noc jsem naspala asi jen 2 hoďky, protože já prostě neusnu, když nemám chlapa doma. Ten můj samozřejmě přišel až o půl 6 8O :evil: . Ožralý jak to prase a smrděl jak (sprominutím) stará kurva :! Jsem myslela, že ho asi zabiju :evil: Pak mi ještě vykládal, jak byli na diskotéce a že tam tančil s nějakou holkou. No nezabili byste ho? Jsem bohužel hodně žárlivá (moje blbost) tak i tak málo mi stačí, abych si zase představovala hororové scénáře, co tam všechno dělal. Teď v těhu je to snad ještě horší. Tak jsem se sebrala, protože jsem ho nemohla ani vidět (a ještě smrděl bůhví čím) a šla spát vedle do pokoje. Teď už mě to zase docela přešlo, ale stejně. Jsem se musela vykecat, tak promiňte, ale muselo to ze mě ven.

Evikul, u nás v lékárně ho neměli, ale chtěli mi ho objednat. Ale mě pak napadlo, že si ho můžu klíďo natrhat, tak mi to přišlo zbytečné. Ten trhaný mi nepřijde takový strašný, spíš bych řekla, že mi i chutná. Aspoň víc, než nějaké porcované bylinkové. Kdes byla včera? čekala jsem, že se taky přidáš a nic. Vana tě uspala, co?

Patsy, máš štěstí, že máš tak odolnýho manžílka. To můj kdyby moh, tak je s něma taky pořád někde v trapu. Teď dá doufám naštěstí na chvilku pokoj. By zkusil mi říct, že jde s něma zase někam pařit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.7.07 10:17

Patsy, tvůj manžel surfuje?? A kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.7.07 10:37

Lucošku, já jsem taky užárlená, která ženská není? :wink: Ten můj je taky takovej, že kdyby tancoval s nějakou holkou, tak mi to taky klidně řekne. Já zase říkám - co oči nevidí, to srdce nebolí, tak ať mi takový věci radši neříká :lol: Ale ne, on je hodnej, naposledy byl na pařbě sám v únoru a přišel kolem půl čtvrté. Ale každej má něco, Luděk zase jako koně ty motorky :roll:
Jj, dělá windsurfing, dřív jezdil na Pálavu (Mušov, Nové Mlýny), v poslední době jezdí do Šakvic. Já jezdívám občas s ním, ale moc mě to neba, když se nemůžu ani opalovat, tak čučím na břehu a něco si čtu a za dvě hodiny už ho tahám domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.7.07 10:43

Co budete kuchtit na oběd? Dneska udělám výjimečně i polívku, vývar s masem a nudlema a potom falešný ptáčky s rýží. Ty jsem ještě nikdy nedělala, snad do dobře dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.7.07 10:47

Já bych byla taky radši, kdyby mi nic neříkal, jenže já se to stejně vždycky dozvím od někoho jiného a to je pak snad ještě horší. Tak aspoň že mi to řekne sám. On by mi stejně nezahl, ale je to takový divný pocit. Já 9. měsíců neviděla pořádnou pařbu ani z okna a on si jezdí s kámošema a ještě je tam obletovaný nějakýma poběhlicema :evil: :evil: A mu to beztak dělá dobře, protože mu ty dívčiny vždycky polechtají jeho ego. Dneska budu mít asi pěkně blbý den, chjo ..... :cry:

Windsurfink je krásný koníček, mě se to vždycky strašně líbilo. A ještě spojíš příjemné s užitečným.Teď je to na pytel, že se nemůžeš ani moc opalovat, to by mě tam taky nebavilo jen tak sedět. Můj zase chodí rád na ryby. Vždycky jsem chodila s ním,ale teď tam vydržím sedět max. 2 hoďky a už bych šla domů. Tak teď chodí radši sám a já se peleším doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.7.07 10:52

To mě taky hrozně rozčiluje, že my teď tolik věcí nemůžeme a chlapi si vedou pořád ten stejnej život…ale oni těhotní nejsou.
Já jsem se díky Luďkovi naučila jezdit na snowboardu, ale na surf mě nikdo nedostane 8) Mám z toho strach, z tolika vody a vůbec…jsem na to moc posera :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.7.07 10:56

Snowboard se mi taky moc líbí, ale já se neudržím ani na lyžích, natož na snowboardu. S lyžema mám špatnou zkušenost, jako malá jsem se na nich málem polámala a od té doby mám prostě strach. Na surf bych taky nevlezla, ale ráda se na to dívám. A pak … někteří ti chlapi na tom stojí za koukání :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.7.07 11:00

Ale na druhou stranu je zase pravda, že jsem si diskotéku bez něj mnohem víc užila. Byli jsme zvyklí chodit každej zvlášť - teda já na discko a on na pivo :lol: Chodila jsem tak jednou měsíčně, sakriš, fakt mi to chybí :?
Ale náš první rok vztahu byl o bohužel o tom, že jsem jen čekala, kdy zavolá, že se uvidíme, byli jsme spolu tak max. 3× do týdne, pořád samí kamarádi apod. Takže si užil a teď je hodněj. Po tom roce se to nějak zlomilo a od té doby jsme spolu pořád, přijde mi, že otočil o 180 stupňů. Možná dospěl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
7.7.07 11:04

Luci, já jsem na sporty extra nemehlo, na snb se dá naučit docela lehce, mě to teda trvalo dvě sezóny, ale proto, že jsem se bála jezdit trochu rychleji…jezdila jsem jako šnek, aby se mi pádu nic nestalo. Luděk mi pořád říkal, že dokud nezačnu jezdit rychleji, tak se to nenaučím. Potom jsme jeli na hory do Itálie, tam mě protáhl černýma sjezdovkama, až jsem kolikát skoro brečela, ala naučila jsem se to :lol: Jen se teď na hory zase pár let nepodíváme, kvůli malé. Ale jsou u nás menší sjezdovky se šleprama, tak třeba babička pohlídá a my se na dvě hodinky povozime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.7.07 11:07

Luci, já po vaně čuměla na telku a dělala na notebooku jiný věci (máme ho vedle konfer.stolku, abysme mohli zároveň čumět na telku) a na diskuzi jsem mrkla až po jedenácté a to už jste spinkaly (teda ležely v posteli).
Já žárlení vzdala, protože Radek je rozený psycholog (spí pro cizí) a je to herec(amatér) a to znamená spoustu „fanynek-kamarádek“. Máme strašně moc kamarádů a naše pubertální kamarádky s ním vždycky po telefonu řeší své rozchody a neshody ve vztazích… :roll: Není to lehký, ale prostě mu věřím. :wink: I když možná vrtíte hlavou. Já ty holky taky znám, ony se mnou prožívají těhu jak ségry a nevěřím, že by na Radka něco zkoušely, ani on na ně. Taky mi všechno řekne. Měl jediný úlet, co jsme spolu krátce chodili, on se na nějakým školení opil a nějaká holka ho sváděla a skoro svedla. V poslední chvíli vycouval a pak přede mnou brečel a opravdu litoval, myslel, že to prostě ukončím. Odpuštěno a jsme spolu už skoro šest let (4 roky manželé). Jsme italská rodina :lol: , ale funguje nám to. Snad to vydrží nadlouho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.7.07 11:08

No, já neříkám, že ten můj pořád lítá po hospodách a diskách, ale ..... má toho tolik přes týden, fitko, ryby, hady … spolu pořádně nejsme a pak mě mrzí, když někdy vyrazí beze mě. to pak stojí za to, protože přijde až ráno (někdy taky přespí u kámoše :? ) a celý den s ním nic není, protože chrápe.Prostě pije do mrtě až sotva stojí na nohách. Asi dohání, co minule zameškal.Pak dělá že se nic nestala a ťuťu muťu a to mě sere asi ze všeho nejvíc. Je to šílený flegmoš :cry: To já teď nemůžu nikam, s pupkem se mi tahat nechce a vypadala bych trapně :roll: Ale já mu to pak oplatím, budu si jezdit po diskotékách (na což se teda taky těším) a budu mu vykládat, kolik jsem tam měla nápadníků a tak, i když to nebude pravda. Budu mrcha :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.7.07 11:13

Patsy, obdivuju tě. Mě by do Itálie na hory nikdo nedostal. :! :!

Evikul, závidím, že jsi tak v klidu. Mě by se otvírala kudla v kapse :lol: Já to o sobě vím, že jsem žárlivá, ale nějak to prostě nejde. Cítím se pak strašně ukřivděná. Na druhou stranu vím, že mě miluje a věřím mu, nevím proč jsem taková. Možná to dělám už jen ze zvyku. Pořád mám někde hluboko v hlavě zakodované, že jsou chlapi prasata, co ojedou každou, nebo se aspoň nechají ojet. Potřebovala bych psychiatra. Snad mě to po porodu zase pustí, nebo mě klepne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.7.07 11:16

Už toho fňukání raději nechám, nebo si budete myslet, že jsem nějaký psychouš. Nemáte někdo nějaké lepší téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí