Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošek píše:v poradku by melo bejt,ale stejnak je nejlepsi pro mimi rodit v terminu.taky uz bych rodila,ale oni si stejne ty miminka reknou a cim vic budou vypeceny tim lip pro ne
Dalmi, já už bych taky rodila. Při každým malinkým píchnutí nebo tlaku v podbřišku si říkám aby už to bylo ono. Po víkendu už budu v 36. týdnu, to už by mělo být mimčo v pořádku, že?
A kolik prosím tě mají ti jeho kamarádi? Netrpí třeba přechozenou pubortou? Kde to viděli, aby vás pořád takhle otravovali
Já bych jim dala, to by bylo něco na mě. Zdenek má doufám rozum, tak jim to snad vysvětlí, že až bude mimi, tak mají smůlu.
Samozřejmě, že chci aby bylo mímo v pořádku, ale já už chci ať je už aspoň tak 20-ého. Teď mi to strašně pomalounku utíká, tobě taky?
no zdendovy je 37 a jim tak taky tak a nebo o 5 let mladsi ,ale zadnej znich zenskou ani deti nemaj.jsou to takovy vecni hospodsky povaleci ![]()
tomu na to kolik je moc rozum nema,ale ja ho nastesti mam,takze ho drzim pri zemi
a jestly tu budou porad tak otravovat a snazit se sem nacpat,tak je nakopu do prd…
oni jsou schopny se sem i nastehovat
Lucošek píše:me snad kazdej den prijde jako driv tri dny.vubec to neutika.kazda minuta se vlece.nejradsi bych usnula a probudila se az pri porodu.je to strasne dlouhy vid
Samozřejmě, že chci aby bylo mímo v pořádku, ale já už chci ať je už aspoň tak 20-ého. Teď mi to strašně pomalounku utíká, tobě taky?
Tak spát mě napadlo, ale taky to nepomáhá. Metr jsem nechtěla stříhat, to navrhoval i Víťa, ale to jsem řekla, že bych se na to každý den tak těšila, že by to neutíkalo vůbec. Nejhorší je, že už mám všechno nachystané, vyprané, vyžehlené, tak nemám co bych dělala. Ještě čekám na tu matrac do postýlky, tak ji pak aspoň načančám, ale pak zase nic. Já nevím, čím to urychlit, mám v hlavě vymeteno ![]()
ja taky nevim jak to urychlit aby bylo aspon uz 20teho
.nejlepsi by byl aby byl uz srpen
.
nejhorsi je ze cim vic se to blizi tim mam vetsi strach aby se neco nestalo a nebo abych taky neprenasela a netrvalo to jeste dyl. ![]()
jinak ja uz mam taky vse nakoupeno a pripraveno
.skoda ze jsem nezacla nakupovat az tet.to by to hned rychleji utikalo ![]()
Dávám ti za pravdu. A to jsem se radovala, že pak si budu jenom užívat. To jo, kdybych to věděla, začnu všechno nakupovat až od 6. měsíce. Příště už budu chytřejší ![]()
Přenášet taky nechci, to je moje noční můra. Domlouvám mimískovi pořád a pořád, tak mě snad vyslyší ![]()
ja mu taky domlouvam.zatim jsme domluveny na 14 cervence ve 22.30,pak uz na nej budu nastvana jestly neposlechne ![]()
jeste me napadlo skakat na balonu.nekdo tu psal ze to muze prasknout plodovka,ale zase mam strach abych mu nak neublizila a pak bych si to celej zivot vycitala ![]()
Kde je ta Evikule, nepsala že je taky sama doma? Doufám,že se v té vaně neutopila ![]()
14. července je hezké datum. Mě je to celkem jedno, jen aby to byl ještě červenec. Těch 11 dní míň by nemělo vadit. Na balonu nevím, že by měla praskat plodovka
. Já počkám těch 14 dní a pak začnem s Víťou s vyháněním. Jsem mu říkala, že to budeme dělat tak 3× denně každý den, i kdyby se mi nechtělo. Byl vyloženě nadšený
![]()
lucosku no hlavne aby to vyhaneni pomohlo.moje svagrova z brachou vyhanely taky nekolikrat denne a stejne mela chudak svagrova vyvolavanej porod ![]()
taky doufam ze to bude aspon v cervenci.uz me stvou vsichni sousedi jak se me kazdej den ptaj kdy uz a v krame mi rikaj vzdycky tak v pondeli uz rodite tak to se neuvidime atd.. takovy kecy uz nesnasim. ![]()
Lucošek píše:treba uz rodi a jeste nas predezene
Kde je ta Evikule, nepsala že je taky sama doma? Doufám,že se v té vaně neutopila
Jo, to mi taky leze na nervy, když se mě každý pořád ptá: „Ty jsi ještě celá ??“ Nebo taky miluju otázku, jestli náhodou nečekám dvojčata ..... grrrrrr..... vraždila bych
. Bohužel vím, že to bude každým dnem horší. Už se pomalu bojím vyjít ven, abych nějakého takového chytrolína zase nepotkala.