Poradna duly
Jana Čurdová
psala lenulinda.
jsem porad na kapackach.chtely mi snizit magnesium,ale hned jsem dostala krece do zad,tak bych bez nej asi porodila.gratuluji jance r k miminku a vsechny zdravim
jo zkusily jsme snim dost,ale nebejt toho tak tetko nemam super nevlastniho tatu.mama se snim ma moc dobre.maj dost penez a uzivaj si a je moc stastna a nas ma moc rad.bere me jak vlastni a moc si spolu rozumime ![]()
presne kdybych mela dat na povery,tak nemam doma vubec nic ![]()
Evikule píše:to jo.akorat je mi divny proc ji nepodavaj ty leky na na ty plice nebo jak se to jmenuje.nebo uz se v tak pokrocilem tehu nedavaj??
Chudinka Lenulinda, vypadá to, že Myška prostě chce ven.
Taky pořád říkám, že pokud se něco staně, tak určitě ne kvůli tomu, že mám doma kočár.
Mě je Leňulindy tak líto
Mě poslala moje (teď už bývalá) gyn. dr. k hospitalizace v 26tt kvůli podezření na preeklampsii a byla jsem z toho fakt hotová, bulela jsem…naštěstí se ukázalo, že to byl falešný poplach, ani si mě tam nechtěli nechat. Naštěstí.
a pise ze nuda tam je velka,ale ze ma na pokoji nakyho malickyho chlapecka,tak ze obkoukava co a jak delat a ze je uzasnej ![]()
Já nevím, ale mám pocit, že se to dává jen jednorázově před hrozícím porodem. Surfaktant(látka na roztažení plic, ne kortikoid). Zkusím to zjisit, jak se to dává. ![]()
jo ja jsem si to uvedomila ze kort. to neni tak uz jsem to smazla ![]()
no treba ji to jeste daj a nebo je uz miska v pohode a nebude to potrebovat ![]()
jeste by to chtelo par dni vydrzet,ale myslim ze kdyz ji budou davat to magnezium ze jeste vydrzi ![]()
Ne tak jinak, mělas pravdu s těma kortikoidama-ty se dávají mamince, aby se urychlilo zrání plic a surfaktant se dává podle potřeby až miminku. http://sestra.cz/…s/detail.php?…
Tak se opět zapojuji do diskuze. Doufám, že jste ještě všechny neutekly. Já mám bráchy 2 - 15 a 23. Mladší je takový mazel, toho mám teď doma. Chudák se tu se mnou nudí asi ho pošlu za nějakýma kámošema.
Jinak kočárek mám taky doma, asi měsíc. Na pověry nedám. Mám ho zaparkovaný v pokoji, kde máme počítač, takže ho vidím skoro pořád. Ale já tomu moc nevěřím. Co se má stát, stane se.
Lenulce moc držíme s prďolkou palečky. Snad se jí to zlepší, a Míša tam ještě min. 14 dní vydrží.
Lucošku, to znám, když mě přijde navštívit ségra, tak tady pak taky ke konci usíná na pohovce
![]()
no tetko uz jsou stejne daleko tak to urcite bude v poradku ![]()
ja uz bych klidne taky rodila ![]()
ja budu muset do kramu,tak se na chvilku loucim.me se tak nechce ![]()
Přesně, když mě je ho tak líto. Povídat si se mnou moc nepovídá, když se ho ptám na holky (se asi stydí), nic nechce, tak čučí na telku i když tam nic není. No, tak šel teď k sousedům hrát playstation, tak doufám, že tam se aspoň nudit nebude.
Zatím se tady mějte, já jdu vymést ten drobet mouky ze skříně a udělat si z toho něco k obědu ![]()