Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošku, třeba na vás někde nějaký hezký domeček čeká ![]()
Dalmi, to je jako z románu ![]()
Manža už přijel, tak já pádím, papa
Dalmi, to je fakt jak z nějaké červené knihovny
. Krásně vám to vyšlo, takových náhod víc
![]()
A fotku ti teda pro dnešek odpouštím, ale někdy bys zase mohla hodit nějakou aktuální s Matyáškem ![]()
Patsy, taky tajně doufám, že se mi to jednou splní… tak snad.
Jééééé a Patsy začala 300. stránku. Jsme to ale šikulky. Takže gratulace obrovská
![]()
tak ja taky letim.
jedu pro tu mami a pak pro kocark,tak vsem preji krasnej den. ![]()
jo je to jak z cerveny knihovny a jsem rada za to ze jsem toho miho zlataka nasla.tolik mesicu jsme se mijely a pak najednou bum a bylo to.
jeste ze prselo.
tak se mejte .vecer papa ![]()
Ahojky ![]()
Teda Dalmi, to s tou doktorkou mi je moc lito, krava jedna
Urcite radeji zavolej do te porodnice. Ja jdu ted po 3 tydnech, ale pak uz jsem objednana k me doktorce po 2 tydnech a pak uz hned soubezne do porodnice a tam se chodim po tydnu. Matyasek je urcite v poradku, neboj ![]()
Jo a seznameni s pritelem - krasny, skoro jsem ukapla slzu ![]()
Jinak muj manza k porodu snad pujde, jestli to stihne prijet. Jestli budu rodit, co bude v Krkonosich na tom 12-ti dennim skoleni, coz je celkem pravdepodobne, a nejak nezaregistruje mobil, tak nevim, nevim. Kdyztak to budu muset zvladnou nejak sama. A treba si Nelinka usmysli vykouknout na svet trochu driv a zvladneme to ![]()
Hura, mam dukladne uklizeny cely byt, ted uz me cekaji zase jen standardni uklidy
Ze jsem si ale makla, hrozne me u toho braly zada, ale chtela jsem to mit dnes hotovy, protoze zitra odjizdime na svatky k rodicum. Ted jsem se 1,5 hodiny prospala a do vecera uz budu jen polehavat ![]()
a k te 300ste strance nam vsem preji rychly porod a bezbolestny a krasny zdravy miminka a at se tu schazime jeste hoodne dlouho ![]()
Dalmi,
urcite hod tu fotku kocarku a hod ji prosim i s taskou. Objednala jsem si stejnou na internetu, tak at vidim, jak je krasna ![]()
ahojky…
Luci, zmizela sem, páč Ríša se vzbudil s pláčem a pak už nebyl čas se s váma rozloučit…tak pardon…
Dalmi, taky radím, brnkni si do porodky…3 týdny je mooooc dlouhá doba a navíc by jsi určo přišla o ty monitory…na který mimochodem už bys měla jít.....já jdu až příští tejden jen proto, že tenhle tejden sou svátky a tak tam nikdo není…jinak bych už klusala v tomhle 36tt…
Klaudul, já taky dneska uklízela…ale jenom trošičku a tvrdlo mi u toho zase břicho…chjo…fakt nemůžu nic dělat…a nebo naopak bych měla dělat víc ať se porod uspíší… ![]()
jenže mám furt strach z moooc malýho miminka, takže rači se budu ještě šetřit…
Lenulka je koukám v obležení miminek…hihi…hlavně aby to svoje ještě chviličku udržela…moooc jí to přeju…kapačky určo zaberou…
tak jdu chystat véču…už mám celkem hlada…Nikča se hlásí o jídlo co 2 hoďky a to je vám síla, když kůli tomu nemůžu v noci usnout.....to fakt nejde…musím si jít vzít aspon jogurt jinak zdechám… ![]()
Dalmi, Candida albicans je běžná kvasinka, která když se přemnoží, tak jsou problémy-svrbění, výtok…klasika. Takže to nic není. A s tou kontrolou to je fakt divný. I když u nás je jiný systém. Jdu 19.7. na poslední normální KO a pak každý týden až do porodu na KO s monitorem (dr. ho má přímo v sesterně). Šiju u našich druhý mantinel na normální postýlku
, bude hodně podobný, mám z toho radost. Tak zas jdu pracovat, zastavím se opět večer. ![]()
sms od Lenulindy: „tak k tvrdnuti se jeste pridali posly do zad. Tak jsem zvedava co z toho bude. Uz zacinam 34, tyden tak snad mala bude v poho. Tak me drzte pesticky at se to jeste nerozjede.“
Tak mamka mi řekla, že by chtěla dán Innušce k narození buď hrací kolotoč nebo hrací deku. Kolotoč mi přijde lepší, protože bych ho dala na kolíbku, malou tam budu mít většinou přes den. Hrací deku bych tak nevyužila, protože u toho se musí mimčo válet na zemi.
Mě dneska musel manža zavazovat tkaničku na teniskách, už se fakt nemůžu vůbec ohnout, všude mě to tlačí a bolí…
Evi, ty jsi tááák šikovná
Když potřebuju něco ušít, tak musím poprosit maminku. Ona mi pořád říká, ať si koupím šicí stroj a naučím se to, že tu věčně nebude, ale nějak se mi do toho nechce ![]()
Liduško, proč máš strach z malýho mimuška, Ríšánek byl malinkej?
Enko, jestli jí budeš odepisovat, tak vyřiď, že palce držíme MOC MOC MOC a pořád na ni myslíme. Snad to bude dobrý a mimuško ještě vydrží v domečku.
Hrozně se mi líbí tenhle, ale je na 3D baterie, což nevím, jaký to jsou a jak dlouho vydrží
http://www.mimishop.cz/…oto93239.jpg
Patsy Ríša byl v 38tt a měl 2,85kg a 47cm.....a Niky podle všech UTZ vypadá že je taky menší.....mmch ten druhej kolotoč se mi asi líbí víc… ![]()