Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
3.7.07 13:04

psala lenulinda :lol:
psala -ahojky.zatim nic noveho.mam od vcerejska kapacky,ale nikdo nic zatim nerikal.jsem na pokoji s pidi holcickou,ma 2,5 kila a je uzasna a furt na ni koukam
vsechny moc moc pozdravuje .tak jsem ji napsala ze uz mame miminko a ze na ni vsichni moc myslime a drzime ji palecky aby jeste chvilku vydrzely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 13:07

ja tetko byla u mami a taky jsem ji rikala ze uz chci rodit :lol: a kdyz vidim malinkyho risnka jak byl uzasnej,tak klidne jeste dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 13:08

Tak zatím dobré zprávy, to je fajn. Snad tam malou ještě chvilku udrží a nevezme si příklad z holčičky co je tam s něma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.7.07 13:09

To musí být hrozný, ležet tam na kapačkách a mít na očích cizí krásný miminko. Snad ji brzo pustí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 13:18

Včera jsem říkala Víťovi, že pokud neporodím do 3 týdnů, začnem s vyháněním. Že budem „vyhánět“ aspoň tak 3× denně každý den, bez vyjímky, i kdyby se mi nechtělo. Se mu to nějak zalíbilo a že prý, jestli už nezačnem vyhánět teď :lol: :lol: ...... chlap :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.7.07 14:00

Hm, tak to my „nevyháněli“ už tak skoro tři měsíce, už mi to nebylo příjemný a manža nic nevyžaduje. Takže počítám, že začneme tak dva měsíce po porodu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.7.07 15:43

dalmi, jeste se vratim k tomu cisari a kojeni, never vsemu co ti na kurzu reknou nezazila jsem ze by to tak dodrzovali

jeee a koukam ze mate prvni miminko, tak to mamine moc moc gratuluju :dance:

Llidunko, ja bydlim v Praze a Lenul v Brne a ja za ni poctive jezdim vlackem i s prckem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 16:39

enko ale js nekde cetla ze mas dr v plzni?nebo jsem to popletla?
ty jsi strasna cestovatelka :lol:
ja vsemu neverim,ale thle vim jasne z praxe.zdendovo segra rodila cisarem pred 4 mesici :wink:a malou mela na pokoji hned druhy den,proto ze zdenda tam byl a kdyz nemohla vstat tak sestricka ji malou podala
u nas se kojeni strasne propaguje.dokonce vyslovne mame zakaz brat do porodnice dudliky :lol: a v jaky ty jsi byla porodnici???

lucosku ja bych klidne taky zacla hned,ale jeste taky pockam.mmisek si stejne vybere cas kdy bude chtit ven sam :lol: ale domlouvam mu kazdej den at to netrva dlouho :lol: :lol:

jsem dotet spala a musim z megi ven,se mi tak nechce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.7.07 18:28

dalmi, ja mam hold jinou zkusenost, proste porodnicim uz neverim… :roll: (dudlik prckovi nacpali hned aby jim tam nerval ;)) no a rodila jsem v Praze u Apolinare ale jinak mam gynekolozku v Plzni a chystala jsem se tam rodit, ale nakonec to proste nedopadlo a my se prestehovali zpatky do Prahy, kazdopadne gynekolozku bych nerada menila protoze je fakt super :) kde se chystas v Plzni rodit?

a jeste k tomu cisari ja mela komplikace (museli me ozivovat) a byla jsem dlouho na jipce proto jsem nemela prcka hned a fakt ho nosili tak jednou denne coz je na kojeni proste strasne malo a jeste jak jsi sama hadicka tak jsem ho proste nezvladala sama prilozit a kdyz se mi to povedlo tak jsem dostala vynadano ze si zrusim kapacku enbo tak, proste k apolinari uz nikdy at si kazdy rika jak ej to uzasna porodnice (ja si to myslela taky), tedka budu rodit zase v Praze ale asi na Bulovce (nesnasim ji ale jina moznost uz moc neni) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 18:40

enko ja se chystam do vojenske nemocnice.nejdriv jsem chtela na slovany,ale kdyz jsem videla ty pokoje,tak jsem si to rychle rozmyslela a ve vojensky mam 2 kamaradky porodni asistentky a vrchni sestra je nase sousedka,tak chci tam.taky jsem tam chodila na kurzy a uz jsem tam i parkrat lezela,tak vim co cekat a docela se mi tam i liby :wink:
a k jake jsi chodila v plzni k lekarce?
no tak ty jsi to taky mela vse komplikovanejsi,tak mozna proto ,ale hlavne ze jste to prezily :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 20:24

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> iza(28let/Praha)TP23.7

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)-Honziček míry-?

Dlouho se neukazaly :cry: (JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)¨

lenulinda je hospit. v porodnici,moc drzime palecky 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.7.07 20:35

dalmi, chodim k doktorce Subrtove (kdyz jsem otehotnela se Standou tak jsem azcala krvacet ale za chvili prestala a v nemocnici me uz teda nechteli vzit ael doporucili mi ji ze zrovna otvira soukromou praxi) a je skvela, dela ultrazvuk na kazde kontrole da se s ni normalne mluvit :) ja chtela rodit na Slovanech (uz jen kvuli tomu ze by mudra mohla byt u porodu) ale nakonec to proste nevyslo… jj hlavni bylo ze jsme to oba prezili a ze jsme zdravi :) horsi je to s manzou nejak se boji ze se to bude opakovat a k porodu uz ho nedostanu (a jsem rada tentokrat to zvladnu sama a neuvidi me jak trpim a nebude mit z toho nocni mury po cely zivot ;)) ale dost o mem porodu at vas tady nestrasim slibila jsem ze povypravim az vsechny porodite :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 20:42

tak pani subrtovou neznam.ja jezdim za plzen do chotesova a je tam taky strasne super doktor a je moc milej a hodnej a vyplati se mi to tam jezdit.nak tak mu vdecim za to ze jsem tehu a vse je o.k.on se o me strasne staral a proste super :wink: a radsi uz nas moc nestras :lol:
ja taky zdendu k porodu nechci.pujde se mnou maminka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.7.07 20:51

dalmi, ja tam nechci nikoho kdyz tam byl Ondra (manzel) tak to proste bylo takove zvlastni snazila jsem se delat ze je to pohodicka coz samozrejme neslo takhle si to vyhekam sama :lol: :lol: :lol: ty nebydlis primo v Plzni vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 20:55

enko ja tam zdendu taky nechci.jeste bych ho musela uklidnovat ze neumru.
ja bydlim primo v plzni :wink: v lobzich u reky.je to tu krasny.na sidlisti bych uz nechtela bejt,tady je klidek a nebudu se muset bat pustit malickyho za barak ze ho neco prejede.mame to tu super ze je to takovy uzavreny jenom pro nas barak :wink: :wink:
jinak rodice mam na lochotine,takze jsem bydlela tam
kde ty jsi bydlela v plzni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí