Poradna duly
Jana Čurdová
psala lenulinda ![]()
psala -ahojky.zatim nic noveho.mam od vcerejska kapacky,ale nikdo nic zatim nerikal.jsem na pokoji s pidi holcickou,ma 2,5 kila a je uzasna a furt na ni koukam
vsechny moc moc pozdravuje .tak jsem ji napsala ze uz mame miminko a ze na ni vsichni moc myslime a drzime ji palecky aby jeste chvilku vydrzely ![]()
ja tetko byla u mami a taky jsem ji rikala ze uz chci rodit
a kdyz vidim malinkyho risnka jak byl uzasnej,tak klidne jeste dneska ![]()
Tak zatím dobré zprávy, to je fajn. Snad tam malou ještě chvilku udrží a nevezme si příklad z holčičky co je tam s něma.
To musí být hrozný, ležet tam na kapačkách a mít na očích cizí krásný miminko. Snad ji brzo pustí domů.
Včera jsem říkala Víťovi, že pokud neporodím do 3 týdnů, začnem s vyháněním. Že budem „vyhánět“ aspoň tak 3× denně každý den, bez vyjímky, i kdyby se mi nechtělo. Se mu to nějak zalíbilo a že prý, jestli už nezačnem vyhánět teď
...... chlap ![]()
Hm, tak to my „nevyháněli“ už tak skoro tři měsíce, už mi to nebylo příjemný a manža nic nevyžaduje. Takže počítám, že začneme tak dva měsíce po porodu
![]()
dalmi, jeste se vratim k tomu cisari a kojeni, never vsemu co ti na kurzu reknou nezazila jsem ze by to tak dodrzovali
jeee a koukam ze mate prvni miminko, tak to mamine moc moc gratuluju ![]()
Llidunko, ja bydlim v Praze a Lenul v Brne a ja za ni poctive jezdim vlackem i s prckem ![]()
enko ale js nekde cetla ze mas dr v plzni?nebo jsem to popletla?
ty jsi strasna cestovatelka ![]()
ja vsemu neverim,ale thle vim jasne z praxe.zdendovo segra rodila cisarem pred 4 mesici
a malou mela na pokoji hned druhy den,proto ze zdenda tam byl a kdyz nemohla vstat tak sestricka ji malou podala
u nas se kojeni strasne propaguje.dokonce vyslovne mame zakaz brat do porodnice dudliky
a v jaky ty jsi byla porodnici???
lucosku ja bych klidne taky zacla hned,ale jeste taky pockam.mmisek si stejne vybere cas kdy bude chtit ven sam
ale domlouvam mu kazdej den at to netrva dlouho
![]()
jsem dotet spala a musim z megi ven,se mi tak nechce ![]()
dalmi, ja mam hold jinou zkusenost, proste porodnicim uz neverim…
(dudlik prckovi nacpali hned aby jim tam nerval
no a rodila jsem v Praze u Apolinare ale jinak mam gynekolozku v Plzni a chystala jsem se tam rodit, ale nakonec to proste nedopadlo a my se prestehovali zpatky do Prahy, kazdopadne gynekolozku bych nerada menila protoze je fakt super
kde se chystas v Plzni rodit?
a jeste k tomu cisari ja mela komplikace (museli me ozivovat) a byla jsem dlouho na jipce proto jsem nemela prcka hned a fakt ho nosili tak jednou denne coz je na kojeni proste strasne malo a jeste jak jsi sama hadicka tak jsem ho proste nezvladala sama prilozit a kdyz se mi to povedlo tak jsem dostala vynadano ze si zrusim kapacku enbo tak, proste k apolinari uz nikdy at si kazdy rika jak ej to uzasna porodnice (ja si to myslela taky), tedka budu rodit zase v Praze ale asi na Bulovce (nesnasim ji ale jina moznost uz moc neni) ![]()
enko ja se chystam do vojenske nemocnice.nejdriv jsem chtela na slovany,ale kdyz jsem videla ty pokoje,tak jsem si to rychle rozmyslela a ve vojensky mam 2 kamaradky porodni asistentky a vrchni sestra je nase sousedka,tak chci tam.taky jsem tam chodila na kurzy a uz jsem tam i parkrat lezela,tak vim co cekat a docela se mi tam i liby ![]()
a k jake jsi chodila v plzni k lekarce?
no tak ty jsi to taky mela vse komplikovanejsi,tak mozna proto ,ale hlavne ze jste to prezily
.
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> iza(28let/Praha)TP23.7
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)-Honziček míry-?
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)¨
lenulinda je hospit. v porodnici,moc drzime palecky
dalmi, chodim k doktorce Subrtove (kdyz jsem otehotnela se Standou tak jsem azcala krvacet ale za chvili prestala a v nemocnici me uz teda nechteli vzit ael doporucili mi ji ze zrovna otvira soukromou praxi) a je skvela, dela ultrazvuk na kazde kontrole da se s ni normalne mluvit
ja chtela rodit na Slovanech (uz jen kvuli tomu ze by mudra mohla byt u porodu) ale nakonec to proste nevyslo… jj hlavni bylo ze jsme to oba prezili a ze jsme zdravi
horsi je to s manzou nejak se boji ze se to bude opakovat a k porodu uz ho nedostanu (a jsem rada tentokrat to zvladnu sama a neuvidi me jak trpim a nebude mit z toho nocni mury po cely zivot
ale dost o mem porodu at vas tady nestrasim slibila jsem ze povypravim az vsechny porodite
![]()
tak pani subrtovou neznam.ja jezdim za plzen do chotesova a je tam taky strasne super doktor a je moc milej a hodnej a vyplati se mi to tam jezdit.nak tak mu vdecim za to ze jsem tehu a vse je o.k.on se o me strasne staral a proste super
a radsi uz nas moc nestras ![]()
ja taky zdendu k porodu nechci.pujde se mnou maminka. ![]()
dalmi, ja tam nechci nikoho kdyz tam byl Ondra (manzel) tak to proste bylo takove zvlastni snazila jsem se delat ze je to pohodicka coz samozrejme neslo takhle si to vyhekam sama
ty nebydlis primo v Plzni vid? ![]()
enko ja tam zdendu taky nechci.jeste bych ho musela uklidnovat ze neumru.
ja bydlim primo v plzni
v lobzich u reky.je to tu krasny.na sidlisti bych uz nechtela bejt,tady je klidek a nebudu se muset bat pustit malickyho za barak ze ho neco prejede.mame to tu super ze je to takovy uzavreny jenom pro nas barak
![]()
jinak rodice mam na lochotine,takze jsem bydlela tam
kde ty jsi bydlela v plzni?