Poradna duly
Jana Čurdová
dalmi, bydlela jsem na doubravce v pronajetem bytu
ale bylo to tam taky fajn (az na stary duchodce sousedy ![]()
EnkaL píše:je tak to je hned vedle,to jsme byly sousedky
dalmi, bydlela jsem na doubravce v pronajetem bytuale bylo to tam taky fajn (az na stary duchodce sousedy
ahoj holky…zasílám info pro kamču..termín porodu mi šoupli už na 23.7.kam ti mám poslat další info?
zuzka
Dalmi, já mám nejaktuálnější termín porodu taky o fous posunutý, na 13. srpna. je to ten první termín podle MS, který mi posunuli dozadu, ale teď zas zpátky dopředu ![]()
Enko, koukám, že ty máš fakt totální trauma z porodu, no i když si nezabíhala do detailů, tak si dokážu představit že to muselo být hrozný a chápu. Přesto si mě od Apolináře neodradila ![]()
Já znám zas hrůzný historky z Motola (dvě případy kdy mimčo umřelo při porodu, z toho jeden se stal mojí blízké kamarádce před 2 měsíci), Bulovka - tam zas před vánoci rodila kamarádka mojí kamarádky a taky to málem nepřežili. Ona skončila totálně dorasovaná (na spodku a nakonec i na břiše, protože poté co jí nastřihli snad úplně celou a tahali z ní dítě, tak nakonec stejně museli udělat CŘ) a dítě bylo přidušený, takže s ním od vánoc lítá po doktorech… Snad jen z Podolí žádnou špatnou zkušenost neznám, jen jednu hodně drsnou, taky umřelo mimčo, ale to je před 10 lety.
No asi bych to uzavřela tak, že se může stát cokoli kdekoli, člověk musí doufat, že to bude dobré a pokud se něco posere, tak hlavně aby to mamina a miminko přežili, na bolesti a trauma člověk časem zapomene.
Mě když teď ségra vyprávěla, jak rodila před 10 lety, tak mi vstávaly vlasy hrůzou na hlavě. Nějak to šlo před 10 lety mimo mě, přece jen mi bylo 19 v té době a měla jsem jiné starosti. Rodila 24 hodin v šílených bolestech, neteř měla na hlavě obr bouli asi 2 měsíce (měla moc velkou hlavu a nemohla projít a to šla ven v 38. týdnu), zapomněli v ní kus placenty, za 2 měsíce po porodu dostal azánět dělohy a musela na revizi… No zkrátka taky dobrá story ![]()
Ale dost hrůzy, já už se těším až bude Dalmi aktualizovat seznámek s fotečkama mrňousků a jak si budeme vyměňovat zkušenosti ne jak nás bolí stydký kosti a nemůžee chodit, ale jak nám ty mrňousci dělaj radost a pěkne papaj ![]()
iza píše:
ahoj holky…zasílám info pro kamču..termín porodu mi šoupli už na 23.7.kam ti mám poslat další info?
zuzka
tak ja to hned prepisu.jeste mi prosim pisni zda to bude holcicka nebo chlapecek nebo prekvapeni
at to mame vse.jinak jsem rada ze je u vse v poradku
jo a jeste jmeno mimiska
uz jsem mela strach kdyz si se tak dlouho neozvala
a ty jsi se pritom presidlila jinam
![]()
napis vse jsem.ja jsem tu nonstop ![]()
mispul tak ja ti to taky prepisu ![]()
holky dost tech hruz.uz nechci slyset ani jeden pribeh z mrtvym mimi,nebo me odvezou do blazince
![]()
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> iza(28let/Praha)TP23.7
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP13.8chlapeček Tobiášek
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif Miminka
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)-Honziček míry-?
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule)¨
lenulinda je hospit. v porodnici,moc drzime palecky
Dobré ranko.
Tak dnes jsem se vyspala docela královsky, až na 2× wc. U nás byla v noci bouřka, tak mě to asi uspalo
. Dnes je super vzduch a nebude vedro … huráááááá
![]()
Za chvíli se chystám k Dr. asi na poslední KO. Doufám, že bude vše O.K. a nějaký CS už mi taky najde
Jsem zvědav, jestli mě na monitor už pošle do FM.
Dalmi, ty jdeš dneska taky na KO, že? Tak držím palečky.
Jinak mám dopoledne ještě nějaké lítání a vyřizování, tak kouknu asi až po obědě, tak ať mám co číst, ju? Zatím pa ![]()
Dobre rano ![]()
Teda, my mame prvni miminko
Jance moc gratuluju a Honzickovi preju hodne zdravicka a stesticka ![]()
Dalmi a Lucoskovi preji dnes upesne kontroly ![]()
Enko, je mi moc lito, jaky jsi mela osklivy porod. Hlavne, ze nakonec vsechno dobre dopadlo ![]()
Ja jsem vcera cely den myla kuchyn a pak varila a pekla, no proste vzorna manzelka
Hrozne me z toho pak bolely zada. Dnes se jeste chystam poradne douklidit obyvak a velky uklid celeho bytu bude hotov
Od pristiho tydne zacinam konecne prat a zehlit vybavicku ![]()
Tak ja zkusim behem dne nakouknout ![]()
Papa.
Ahojky,
včera jsem byla na džusíku se dvěma kámoškama a jejich dvouletýma klučíkama, bylo to fajn. Obě rodily v Bohunicích a byly moc spokojený
Dnes se mi teda spalo otřesně, taky tu skoro celou noc pršelo, ale budila jsem se pořád, navíc mě bolí žebra, je je Inna roztahuje…
Manža jel dávat krevní destičky, takže bude mít celý den volno, ale nic asi v tomlhe počasí podnikat nebudeme ![]()
Tak jsem zpátky. Na kontrole všechno v pořádku, akorát mě Dr. postrašil, že to asi žádný drobek nebude
, mmmch … mě moc nepotěšil. Ale hlavně že je vše O.K. Od příštího týdne chodím k němu i na monitor. Jsem docela ráda, že mě nechal u sebe, protože to mám z domu asi 3 minutky a za ušetřené penízky koupím něco mimísovi. Přeci jenom cesta od nás do FM vyjde tak na 150 Kč, ne-li víc. Akorát to CS mám pořád nula
, jsem myslela, že by mohl být už aspoň 2. Ale říkal, že mi bříško už trošku kleslo, že se to začíná připravovat, tak aspoň něco. Taky mě to dole už dost tlačí a mám pocit, že se mi chce imrvere čůrat. A když jdu, tak 2 kapky a nic. Už abych to měla za sebou …
Lucošku, gratuluju k úspěšné kontrole, to tě určitě potěšilo, že už se tělo připravuje. Já ještě v 36tt nic
A s tou váhou bych se netrápila, bývá to nepřesný.
ahojky.
diky za drzeni palecku.jdu az na 13.00,tak drzte dal ![]()
luci gratuluji k uspesne Ko a stim cs si vubec nelam hlavu.
lenule od nas z diskuze zivot po potratu byla jeden tyden na kontrole a mela cs 0 a druhy tyden mela cs 6 a za dva dny porodila.ma krasnou holcicku,takze to tak nesmis brat,ono se to muze zlomit behem tydne ![]()
hlavne ze mimis je o.k a me taky strasily z velkym mimcem a tetko byl dokonce mensi nez mel bejt,tak jsem zvedava na dnesek
![]()
No, on nedělal UTZ, jen mi prohmatal břicho a říká: „No, u tebe to taky nevypadá na žádného drobka, co?“ Tak nevím … Já nechci obříka, jak ho dostanu ven???
NO, je to jedno, neřeším to, na to jak budu potrhaná myslet nebudu, hlavně když to prďolka přežije bez úhony. JInak je pořád hlavičkou dolů … jsem ráda.
Dalmi a s tím CS jsi mě potěšila, třeba je to můj případ. A potvrdil mi trošku klesnutý bříško, tak jsem ráda, že jsem si to nevymyslela
.