Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošku, já dneska snídala zdravě - musli s mlékem a banán
V deset by mi měla přijet ségra, ale jak ji znám, tak buď nepřijede vůbec nebo se zpožděním. Slíbila, že mi nalakuje nehty na nohou
![]()
patsy ty jsou krasny.kolik staly?ja mam dve znami a taky si cisare chvalily,ale zdenkovo segra rikala ze to bylo hnusny,tak ono taky zalezi jak kdo to bere ![]()
luci me se o tobe dneska zdalo.bydflela jsi v plzni a potkaly jsme se v porodnici,ale nerodily jsme,jenom jsme prisly na vratnici a ty miminka nam daly do autosedacky a sly jsme do zoo
pro me uz byl matyasek pripravenej a ty jsi si mohla vybrat jaky mimco chces.
![]()
ja mam tetko strasne blby sny
bud eroticky a nebo naky rodici
![]()
Patsy, hračky moc hezký. A v Ikei? to teda čučím, já tam nikdy nic pro mimi neviděla, nebo jsem koukala blbě ![]()
Já si dělám vajíčka, nějak jsem na ně dostala chuť. s nehtama to znám, pokoušela jsem si je ostříhat … samozřejmě to nešla, utiskovala jsem bobiška, který dával dost najevo, že se mu moje poloha nelíbí. Tak dostříhával taťka. To bylo něco
![]()
dalmatinka píše:luci me se o tobe dneska zdalo.bydflela jsi v plzni a potkaly jsme se v porodnici,ale nerodily jsme,jenom jsme prisly na vratnici a ty miminka nam daly do autosedacky a sly jsme do zoo![]()
pro me uz byl matyasek pripravenej a ty jsi si mohla vybrat jaky mimco chces.
![]()
ja mam tetko strasne blby snybud eroticky a nebo naky rodici
![]()
Teda Dalmi, ty tvoje sny si sepisuj a pak je vydej jako Srandokaps
Musíš mít velkou fantazii, co? Ale to bych brala, jen si mimi vyzvednout na vrátnici. A nevíš, co jsem si vybrala, jestli holku nebo kluka? A do Zoo bych taky šla.
Reagoval tady vůbec někdo na ten srazík jak jsme se bavily?
Já vstávala v šest s Radkem, ale o půl osmé to na mě znova padlo a já spala do teďka. ![]()
Patsy: Já jsem taky Ikeáček. Z hraček mám doma draka Huberta, ve skutečnosti je krásně zelený a dětské návštěvy ho milujou…
http://www.ikea.com/…37285_S3.jpg /> a taky krysu Boženu(jsme úchylný a všemu dáváme jména
)
http://www.ikea.com/…34275_S3.jpg.
Porod: Neřešme to, já z něj strach nemám, možná proto, že nevím do čeho jdu, ale hlavně poto, že to může být v pohodě a nebo vůbec nemusí.
Ale nemá smysl se strachovat předem, užívejme si těhu čas…taky už nikdy být těhu nemusíme, to se nikdy neví.
Naposledy mě uklidnila ta kamarádka s Kačenkou:„Furt jsem čekala, kdy přijdou ty nesnesitelné strašlivé bolesti, co mě všichni strašili a …malá byla venku a nic.“ Bolelo to, ale prý nic nehorázného. Jiná kamarádka (profesionální rodička
, už má tři) říkala po prvním porodu, že měsíčky ji bolely víc. Nečekám, že to budem mít takhle, ale zvládnem to, maminy!
![]()
Jdu k babi na oběd, odpoledne od ní do města, takže se vrátím zas navečer. ![]()
Jo a mě furt zlobí ten hemeroid.
Je to jen boulička na konečníku (včera velký jako nehet na malíčku), nekrvácí, ale bolí, sviňa.
Tak matlu mastičku a včera jsem zkusila i čípek, ale do bolavýho zadku to není úplně nejlepší zážitek. Tak čekám docela humus
po porodu. Chjo.
lucosku to ani nevim co jsi si vybrala jestly holku nebo kluka,jen si pamatuju ze si rikala me se liby tohle a tak sis ho vzala ![]()
jo ja mam hodne bujnou fantazii
nekdy az moc ![]()
na srazik nikdo nereagoval,takze nas holky asi radsi ani videt nechtej
![]()
evi tebe trapi hemeroidy?me nastesti ne,ale zdendu jo a pomaha mu sedet v odvaru z dubove kury.vzdycky aspon na par dni zmizi.
ja mam z ikei taky par hracek,ale uz mam zakaz cokoliv kupovat ![]()
Já mám dubovou kůru koupenou na období po porodu, pěkně stahuje a dobře prý funguje i na hráz. Mám ji i ve formě gelu.
A dneska chci zkusit masáž hráze-nejdřív sama, možná to zavrhnu zrovna, jinak bych to pak nechala na Radkovi. ![]()
Já si těch hraček v Ikey taky nikdy dřív nevšimla, až teď ![]()
Evikule, ta krysa byla hnusná, na tu jsme se s manžou taky dívali, on má k těmhle zvířátkům odpor, tak jsme se smáli, že je jako živá
![]()
Mě mamka zase říkala, že porod nebyl hořší než migréna (jsme obě těžký migreničky), takže mě taky docela uklidnila ![]()
Evi, lituju tě s hemeroidama. Já se jich bojím jak čert kříže, zatím naštěstí nic. Já se budu do té Ikei taky zajet podívat a dokoupit nějaký hračky, pořádně nic nemám ![]()
Dalmi, tak ten srazík musíme navrhnout, až tu bude víc lidí,ne jen my dvě ![]()
Právě se mi podařilo objednat se ke kadeřnici…moje má zrovna v tu dobu dovolenou, tak jsem si vybrala jinou. Sice mě tak dobře neostříhá, ale aspoň něco. A obarví mě klasicky mamka
Už se těším, si budu připadat zkulturněná ![]()
Patsy, taky jsem trpěla na migrény(myslím, že to zkoršila horm.antikoncepce), takže znám ten hnus
(i když já naštěstí nezvracela, ale pocit na zvracení úplně stačil).
To mi připomíná, jak se budete chránit po porodu? Mně se do hormonů právě kvůli bolestem hlavy nechce, ale latex nám není zrovna příjemnej.
Mám strach, abysme nespadli do těhu hnedka znova. ![]()
krysu mame taky.koupila jsem ji psovi a ani si sni nehraje,jenom kdyz prijde jeste mami pes,tak se o ni tahaj ![]()
patsy tak to si me uklidnila.taky patrim mezi migrenicky
![]()
lucosku myslim ze planovat by jsme mely zacit az po porodu,tetko se stejne nikam nepotahnem,ale doufam ze to pak vyjde ![]()
evi tak to jsem nevedela.ja myslela ze je jenom na hemeroidy ![]()
Evikule píše:tak to taky nevim jak se budeme chranit.ja antikoncepci nemuzu kvuly zuzene ceve v hlave,takze mi jsme 4 roky provozovaly jenom ze jsme si davaly pozor,ale to jsem to brala tak ze kdyby se nahodou neco stalo,tak to neva,ale tetko se budu bat abych nebyla zase hned tehotna,takze vubec nevim jak to udelam.
Patsy, taky jsem trpěla na migrény(myslím, že to zkoršila horm.antikoncepce), takže znám ten hnus![]()
![]()
(i když já naštěstí nezvracela, ale pocit na zvracení úplně stačil).
To mi připomíná, jak se budete chránit po porodu? Mně se do hormonů právě kvůli bolestem hlavy nechce, ale latex nám není zrovna příjemnej.![]()
Mám strach, abysme nespadli do těhu hnedka znova.
Ahoj holky srpnovky,
omlouvám se, že Vám „lezu“ do Vaší diskuse, ale jsem také srpnovka, jenom si chodím povídat na jiný server (modrykonik.cz). Ten dnes dopoledne nejel a tak jsem surfovala všude možně.
Vidím Váš seznámek a vidím, že jsem chodila i JankaR z Hodonína, která chodila hodně i na koníka. Máte u ní poznámku, že se dlouho neukázala. Myslím, že to bylo z toho důvodu, že Janka už je maminka:-) Byla dlouho hospitalizovaná v nemocnici a v 35tt se jí narodil krásný a zdravý chlapeček Honzíček.
Doufám, že se na mě nebude zlobit, že jsem to sem napsala…
Přeji v srpnu krásné a zdravé miminka:-)
Majka